Προς το περιεχόμενο

Megaupload Premium Link Maker

blueviper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ που το είχα δοκιμάσει δεν είχε δουλέψει το λινκ όπως και δεν μου δούλεψε τώρα πάντως επιμένω και πάλι δεν έχει καμία σχέση με premium άμα ήταν έτσι τότε έπρεπε να κατεβάσεις πολλά ταυτόχρονα λοιπόν το κόλπο το οποιό δεν είναι παράνομο και πιστεύω ότι είναι γνωστό έχει να κάνει με proxies

1ο βήμα http://www.guardster.com επίσκεψη

2ο βήμα πατάς στο access free proxie

3ο βήμα πατάς τη διεύθυνση του Link megaupload όπως megaupload.com/28742

4ο διαβάσεις το disclaimer και μετά ξετικάρεις το no script γιατί το megaupload

απαιτεί scripting και είσαι ready !

Δημοσ.
αυτό είναι παλιό κόλπο νομίζω δεν λειτουργεί αλλα και πάλι κακώς το ονόμασες premium link maker .Εχει βγει ένα άλλο κόλπακι για να μην περιμένουμε πολύ απλό αν θες στο λέω με Pm αν δεν το ξέρεις ήδη

Και σε μενα pm αν γίνεται παρακαλώ.

EDIT: ΟΚ, τώρα είδα την παραπάνω απάντηση σου. Έκανα τα παραπάνω βήματα και αφού ξετικάρω το No scripts και πατήσω το κουμπί που λέει: I agree and wish to surf anonymously με πάει σε μια σελίδα η οποία συνεχώς αναβοσβήνει και δεν κάνει ουσιαστικά τίποτα άλλο...

Δημοσ.
Διαβάζω αυτά που γράφτηκαν ανωτέρω και πέφτω από τα σύννεφα.

Δουλεύω το Rapget 1.11 εδώ και κάμποσες μέρες και κατεβάζω συνεχώς χωρίς διακοπές. Δεν αμφισβητώ τα παιδιά που λένε ότι περιμένουν με τις ώρες αλλά σε ελληνικό "γρήγορο" δίκτυο δουλεύει άψογα. Ποτέ δεν περίμενα πάνω από 1 λεπτό την φορά. Μήπως φταίει η ταχύτητα του δικτύου και ουσιαστικά οποιός είναι πιο γρήγορος αρπάζει το slot?

Μήπως δεν το αναγνωρίζει ότι έχεις ελληνική σύνδεση? Είναι κανονική σύνδεση απο κάποιον provider? Ή κάποια μισθωμένη γραμμή ή κάτι τέτοιο?

Δημοσ.
Και σε μενα pm αν γίνεται παρακαλώ.

EDIT: ΟΚ' date=' τώρα είδα την παραπάνω απάντηση σου. Έκανα τα παραπάνω βήματα και αφού ξετικάρω το No scripts και πατήσω το κουμπί που λέει: I agree and wish to surf anonymously με πάει σε μια σελίδα η οποία συνεχώς αναβοσβήνει και δεν κάνει ουσιαστικά τίποτα άλλο...[/quote']

Φίλε και σε μένα αν γίνεται ....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επιστρέφω στο παρόν thread, μια και μόλις το πέτυχα στη συνήθη διαδικτυακή τσάρκα...το δοκίμασα με Firefox και λειτούργησε απρόσκοπτα, δεν μπορώ όμως να εγγυηθώ παρενέργειες. :)

Το αναπαράγω στα Αγγλικά...προσοχή μόνο σε εκείνους που θα το χρησιμοποιήσουν μέσω IE, γιατί η registry δεν είναι παίξε γέλασε. Κρίμα επίσης για τους Opera users (όπως εγώ καλή ώρα):

Megaupload:Bypass "All download slots in use"

For Firefox:

First go to http://addons.mozilla.org/firefox/59/

Click Install Now to install addon.

Restart FF. Tool-->User Agent Switcher--->Options--->Options

Click User Agents--->Add

Type this:

At Description: MEGAUPLOAD

At User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; Alexa Toolbar)

Click OK twice to finish adding User Agent.

From now, before downloading any file on megaupload just go Tools--> User Agent Switcher--->MEGAUPLOAD.

For IE:

Start/run->> type regedit -> ok

Go to: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Wi ndows\CurrentVersion\Internet Settings\5.0\User Agent\Post Platform]

Note: if U use IE 7

go to: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Wi ndows\CurrentVersion\Internet Settings\User Agent\Post Platform]

Right click on Post Platform > New > String Value > type Alexa Toolbar > ok

Now U can download from megaupload without error : "All download slots (..) assigned to your country (....) are in use"

Edit:

Και κάτι ακόμα...ισχύει και για το Sexupload. ;)

Δημοσ.

ρε παιδιά, για αυτή τη δουλειά υπάρχει κανονικό προγραμματάκι, που δίνει direct links απο megaupload, sexyuploader και share.am links. Το έχω σε ένα rar μαζί με το τελευταίο rapidshare grabber που δουλεύει 100% με τη χρήση proxies.

Αλλά υποθέτω ότι δεν επιτρέπεται να δώσω εδώ rapidshare link, έτσι??

Δημοσ.
Σε ΙΕ 6.0 που το δοκιμασα δεν δουλεψε

Δεν το δοκίμασα σε IE...σε Firefox ήταν μια χαρά πάντως!

@Sadako

Απαγορεύεται να δώσεις link σε παράνομο λογισμικό. Από τη στιγμή που δε μιλάμε για τέτοιο, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Καλά, εγώ το βάζω, αλλά αν πειράζει, να banάρουν εσένα, όχι εμένα, οκ?? :P

>http://rapidshare.de/files/28175563/Megaupload_grabber___Rapidshare_grabber_1.4.4b.rar

Δημοσ.

Μα φυσικά! Αυτό έλειπε να σε παρασύρω σε άνομη δραστηριότητα και να μην τιμωρηθώ για τις παραπλανητικές μου διαθέσεις. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...