Προς το περιεχόμενο

audio cd burning software

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exw epixeirisei na grapsw audio cd alla oses fores k na to dokimasa olo provlimata eixa stin anaparagwgi....mia espagan ta tragoudia tin alli den epezan oloklira tragoudia allote den proxwrouse sto epomeno kommati.. exw dokimasei nero 7 k cyberlink power2go.... xerei kaneis allo software pou na einai gnwsto stin poiotiki metatropi mp3 wste na ta kanei audio cd opws to nero k to power2go???? thelw oso ginetai pio kalo na nai k exedikeumeno se tetoia periptwsi den me noiazei an einai na plirwsw

Δημοσ.

Κι εγώ είχα προβλήματα με τον Νέρωνα VII ως προς τα audio και γύρισα στην έκδοση 5 προς το παρών.

Ψάχνω κι εγώ κάποια εφαρμογή για burning που να είναι λιτή και να αναγνωρίζει (winamp) playlists.

Δημοσ.

Αυτό συνέβαινε στις πρώτες εκδόσεις του νερο 7 γιατί είχε κάποιο μπαγκ στα μουσικά cd αν έκανες αναβάθμιση σε τελευταία έκδοση (ή έστω προτελευταία) θα σου είχε λυθεί.

Παρόμοια προγράμματα για αυτή την χρηση και πολύ καλά και δοκιμασμενα είναι τα:

Ashampoo BurnYa! AudioCD 2.6

Acoustica MP3 CD Burner 4.32

Eπίσης μια συμβουλή για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα (εξαρτάται και από το mp3) στο audio cd να κάνεις την εγγραφή με χαμηλές ταχύτητες 2-4χ και σε ποιοτικό media για τυχόν ασυμβατότητες.

Δημοσ.

Αν και το burrnn με κάλυπτε προσωπικά (thanks blueviper), δοκίμασα το Accoustica που πρότεινε ο blackwar κι έπαθα πλάκα.

Πρώτα με το crossfade mix: H γραφική αναπαράσταση τέλους και αρχής των tracks και το on-the-fly mix preview με κέρδισαν αμέσως.

Δεύτερον το silence removal.

Τρίτον το αυτόματο boost όπου χρειάζεται.

dimitri2006 sorry για το thread highjacking, εγώ πάντως καλύφθηκα και με το παραπάνω.

/edit/ κατάρα, δεν κάνει overburn!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...