Προς το περιεχόμενο

Φαρμακευτική στην Αγγλία

ksp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο γιος ενός φίλου θέλει να πάει για σπουδές φαρμακευτικής στην Αγγλία.

Έχετε να προτείνετε κάποιο πανεπιστήμιο ή να μου πείτε τι να προσέξει?

Δημοσ.

Αν παει UK για φαρμακευτικη, απλα να ενημερωσω πως ειναι ΠΑΚΕΤΟ και δεν ειναι σιγουρο πως ολα θα πανε καλα. Εννοω πως και πολυ δυσκολα ειναι, και πολυ ευκολα μπορεις να χανεις χρονιες... με συνεπεια να σου πουνε αντιο σε καποια φαση. Νταξει δεν προδικαζω κατι, μπορει το παιδι να τα καταφερνει μια χαρα, αλλα εγω λεω αυτα που ειδα (στην σχολη αυτη ηταν σχετικα υψηλα τα ποσοστα χασιματος χρονιων και εγκαταλειψεων).

Η εικονα μου προερχεται απο την Φαρμακευτικη του Portsmouth οπου η φοιτηση ειναι 4 χρονια.... περνεις υποχρεωτικα και Master νομιζω. Παντως το Portsmouth και σαν πανεπιστημιο και σαν πολη (ζωη, συνθηκες κλπ κλπ) ειναι σε καλο επιπεδο... το συνιστω ανεπιφυλακτα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Με την αναγνώριση τι γίνεται?

Γνωρίζεις κάποιο site με την αξιολόγηση των πανεπιστημίων στην Αγγλία?

Δημοσ.

Αν θέλει αναγνωρισμένα Πανεπ εδώ κ τώρα, να παει Σκωτία που οι κύκλοι φοίτησης ( χρόνια ) είναι ίδια με την Ελλάδα κ όχι Αγγλία που έχουν μειωμένους κύκλους φοίτησης ( πχ 3 αντι για 4 χρόνια κλπ ), γιατί μέχρι τώρα, όταν πας ΔΟΑΤΑΠ για αναγνώριση-ισοτιμία θα σου ζητήσουν να δώσεις μαθήματα!

Το καλύτερο που έχει να κάνει το παλικάρι είναι να πάει 1 βόλτα στον ΔΟΑΤΑΠ Θεσσαλονίκης ( αν είναι κι αυτός Σέρρες ) κ να ενημερωθεί τι παίζει για να μη τραβάει τα μαλλιά του μετά !

1 πρόχειρη ματιά για το ποια πανέπ. είναι αναγνωρισμένα ρίξε εδώ, ΑΛΛΑ ΡΩΤΑ ΣΤΟ Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π οπωσδήποτε!

http://www.ypepth.gr/efarmoges/institutes.php

Και το σάιτ του ΔΟΑΤΑΠ

http://www.doatap.gr/

Δημοσ.

Και πάλι ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σας. Οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με φαρμακευτική (πανεπιστήμια), πόλη, τι να προσέξει κτλ είναι ευπρόσδεκτες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...