Προς το περιεχόμενο

UT problems

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia exo problima me to UT. exo dsl conn-x 384. exo problima me to ping. me to battlefront den exo problima. auto to exo paratirisei me to UT mono. eno exo kanoniko ping otan kano server browser, otan mpaino gia na paikso anebainei pano apo 1000 kata ti diarkeia ftanei mexri kai 7000. episis mou deixnei to eikonidio ti aposindesis tou diktiou sta deksia. exo router speedtouch 530i. kserete ti mporei na ftaiei? milao gia to UT 99 to original. euxaristo. kathe boitheia einai euprosdekti. exo psaksei alla den exo brei lisi. xo apenergopoiisei to firewall alla tipota. exo packet loss 0%. ekana to ping test apo to dslreports kai de mou bgazei toso kalo oso kapoios filos mou pou exei forthnet 384. exei diplasio ping apo auton me basi to doctorping.

Δημοσ.

to exo kanei auto kai den exei ftiaksei. kamia alli idea? ma eipa oti kai genika exo sto doctorping 400+ apo to dslreport eno o filos mou exei 230 peripou. den einai mono sto UT. aplos sto battlefront de kero ti simbainei kai exo ping mexri 200.

Δημοσ.

Ανοιξε αν ειναι το firewall σου και ανοιξε τις ιδιες πορτες που ανοιξες και για το router σου και πες μου αν εφτιαξε καθολου. Εννοειται πως δε πρεπει να τρεχεις αλλα προγραμματα που κατεβαζουν ακομα instant messengers για να εισαι σιγουρος οτι παιρνεις το 100%...

Δημοσ.

Σε τί servers μπαίνεις?

Στο Ut2004 υπάρχει το λεγόμενο tickrate στους servers.Σε πολλούς το έχουνε πιό ψηλό,γύρω στο 30-60 διότι βοηθάει σε αυτούς που έχουν απο 512 συνδέσεις και πάνω να έχουν καλύτερο ping και ανταπόκριση.Άν έχεις όμως 384 θα εκτοξεύεται το ping σου στα 1000 και πάνω.Αντίθετα σε servers με tickrate γύρω στο 20-25 και αν έχεις 384 έχεις καλό ping και δεν πάει στα ύψη.

Δεν ξέρω εάν και στο ut99 παίζει το tickrate στους servers.

Αλλιώς φρόντισε να μην μπαίνεις σε αμερικάνικους servers κλπ.Μόνο ευρωπαϊκούς και κυρίως χώρες που να πιάνεις καλά pings με τον isp σου.

Για δοκίμασε να βάλεις και cfospeed.Σου διαχειρίζεται τα πακέτα.Κάτι σαν το quos του modem αλλά νομίζω το κάνει καλύτερα.

Δημοσ.
Ανοιξε αν ειναι το firewall σου και ανοιξε τις ιδιες πορτες που ανοιξες και για το router σου και πες μου αν εφτιαξε καθολου. Εννοειται πως δε πρεπει να τρεχεις αλλα προγραμματα που κατεβαζουν ακομα instant messengers για να εισαι σιγουρος οτι παιρνεις το 100%...

telika to problima lithike. eftaige to built in firewall tou router. de mporeis na to kleiseis apo to GUI. kanei packet inspection kai gia na to kaneis teleios off prepei na mpeis apo CLI meso telnet. ola kala loipon. thanks gia ti boitheia

Δημοσ.

Λιγο ασχετο, αλλα δεν ηξερα οτι αν μπεις με telnet στα router σου δινει περρισοτερες δυνατοτητες στο ρυθμισμα τους.Νομιζα ηταν το ιδιο με το gui.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...