Προς το περιεχόμενο

Crypto F320 ADSL router & firewall

Zderg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν χρησιμοποιώ κάποιον torrent client, μου λέει ότι "A firewall/router is limiting your network traffic. You need to open up a port so others can connect to you." Δεν έχω πρόβλημα στο να κατεβάζω και να ανεβάζω, αλλά μάλλον θα μπορώ να έχω καλύτερες ταχύτητες. Σίγουρα δεν είναι το firewall των windows, το έχω βάλει στις εξαιρέσεις. Έχω το NOD32 σαν antivirus και δεν ξέρω αν έχω firewall (είμαι και λίγο άσχετος). Δεν έχω βάλει κάποιο άλλο firewall. Εκτός αν έχει το NOD32 από μόνο του. Μπορώ να κάνω κάτι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πίνακας Ελέγχου -> Συνδέσεις δικτύου -> Τοπικη συνδεση -> Ιδιοτητες -> Πρωτοκολλο Internet (TCP/IP)και ρυθμιζεις τα πεδια που αναφερονται στο χρηση της παρακατω διευθυνσης ΙΡ.

Αν το router σου εχει διευθυνση 192.168.1.1 βαλε Διευθυνση ΙΡ 192.168.1.2, Μασκα υποδικτυου 255.255.255.0 Προεπιλεγμενη πυλη και Προτιμωμενος διακομιστης DNS 192.168.1.1

Απο default λεει εχει την διευθυνση 10.0.0.2 το ρουτερ σου, οποτε ρυθμισε και βαλε για ΙΡ σου 10.0.0.3 και Προεπιλεγμενη πυλη και Προτιμωμενος διακομιστης DNS 10.0.0.2.

Μετα ακολουθα τις οδηγιες που σου δινει το link πιο πανω...

exoume kai leme.mpeneis 10.0.0.2 .pigeneis kato kato sto firewall tou crypto kai to klineis.b.meta pas sto virtual server kai anigeis portes.

px 1 thira 3389 meta pali 3389 meta pali 3389 kai sto telos tin ip pou exei to pc sou.enoeite oti tin exeis dosei karfota sto tcp/ip

gia na doseis karfota ip sto pc sou patas pinaka elegxou meta sindeseis diktiou meta topiki sindesi dexi klik kai properties meta properties sto tcp ip .kai dineis ip 10.0.0.3 subnet 255.255.255.0 default gateway 10.0.0.2

dns tou isp pou exeis px tis forthnet 194.219.227.2 193.92.150.3 .meta sto virtual server tha doseis tin ip 10.0.0.3 kai tin port pou thes.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...