pusher Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Εγώ έχω την ASUS AX1900XTX και μετά το format τα βάζω με την εξής σειρά: Microsoft .NET Framework > ATI Catalyst > ASUS Enhanced Drivers αλλά δε βάζω Smartdoctor.Πήγαινε Start > Run και γράψε msconfig. Από το tab startup απενεργοποίησε το Smartdoctor και μετά από restart δες αν σου βγάλει την επιλογή Overdrive. Στον υπολογιστή μου έχω εγκατεστημένω το Microsoft .NET Framework 1.1. Πρέπει να το εγκαθιστώ κάθε φορά που περνάω καινούριους οδηγούς για την κάρτα γραφικών;
Diablos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Όχι δε χρειάζεται. Πάντως έχει βγεί η έκδοση 2 του Framework.
pusher Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Για να περάσω το νέο Framework πρέπει να απεγκαταστήσω το παλιό; Και αν περάσω καινούριο Framework πρέπει να εγκαταστήσω ξανά τους οδηγούς της κάρτας γραφικών (Enhanced και Catalyst); Το ρωτάω αυτό Diablos γιατί μου έδωσες συγκεκριμένη σειρά.
Diablos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Για να περάσεις το καινούριο Framework πρέπει να φύγει το παλιό. Δεν ξέρω αν οι Catalyst ξαναχρειαστούν όμως πέρασμα. Λογικά θα ξαναδουλέψουν με το νέο Framework. Πάντως με τόσες εγκαταστάσεις - απεγκαταστάσεις, το ιδανικό θα ήταν να κάνεις φορμάτ και να μπούν όλα με σωστή σειρά. Πρώτα τα Windows Updates μετά ότι χρειάζεται το mobo μετά ότι χρειάζεται η κάρτα γραφικών μετά η κάρτα ήχου και ότι άλλο υπάρχει. Δική μου γνώμη είναι ότι δουλεύει καλά αυτό το σύστημα και δεν υπάρχουν conflicts.
pusher Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Όταν περνάς το Framework απ' το Windows Update (δεν είναι στις λήψεις υψηλής προτεραιότητας) νομίζω μένουν και τα δύο (και το παλιό). Το είχα κάνει πριν κάνω format στο δίσκο μου και δε νομίζω να κάνω λάθος!
Diablos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μην πάρεις από το Update το Framework. Κατέβασέ το από το site της Microsoft για να έχεις το setup στον υπολογιστή σου για όταν το χρειάζεσαι. http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe (Όταν βάζεις το καινούριο νομίζω κάνει uninstall μόνο του το παλιό)
giorgos th. Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 αν εννοείς το trixxx overclocking utility δεν το βρήκα κάπου στο internet για να το κατεβάσεις μιας κ δεν πρέπει να είναι freeware αυτό βρίσκεται στο cdακι που ήταν με την gpu. Aλλά τι να το κάνεις μιας που έχεις το Atitool to trixx einai tis Sapphire oxi tis Ati.
pusher Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μην πάρεις από το Update το Framework. Κατέβασέ το από το site της Microsoft για να έχεις το setup στον υπολογιστή σου για όταν το χρειάζεσαι.http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe (Όταν βάζεις το καινούριο νομίζω κάνει uninstall μόνο του το παλιό) Και με τα Microsoft .NET Framework 1.1 Greek Language Pack και Microsoft .NET Framework 1.1 Hotfix που έχουν κατέβει με το update τι να κάνω; Να τα βγάλω και αυτά πριν ανοίξω το setup του 2;
Diablos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Και με τα Microsoft .NET Framework 1.1 Greek Language Pack και Microsoft .NET Framework 1.1 Hotfix που έχουν κατέβει με το update τι να κάνω; Να τα βγάλω και αυτά πριν ανοίξω το setup του 2; Ξεκίνα εσύ την εγκατάσταση του 2 και άμα δεν του κάνουν τα παλιά θα σου προτείνει να τα κάνει uninstall πριν συνεχίσει αν θυμάμαι καλά. Μην κολλάς πάντως, μαλακία δε γίνεται.
pusher Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Ξεκίνα εσύ την εγκατάσταση του 2 και άμα δεν του κάνουν τα παλιά θα σου προτείνει να τα κάνει uninstall πριν συνεχίσει αν θυμάμαι καλά. Μην κολλάς πάντως, μαλακία δε γίνεται. ΟΚ! Ευχαριστώ! Αρκετά βγήκα εξάλλου από το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.