bluecap Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Γεια σας. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα πρόβλημα που έχω με την LG 1980 SQ που έχω αγοράσει εδώ και ένα χρόνο. Μερικές φορές όταν κουνάω ένα παράθυρο στην οθόνη με μεγάλη ταχύτητα πάνω-κάτω δεξιά αριστερά με τυχαίο τρόπο η οθόνη κολλάει (moyse pointer επίσης) και επανέρχεται μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Παρόμοια συμπεριφορά έχω και όταν ανοίγω Thunderbird: είναι ο μοναδικός browser που έχω που παρουσιάζει τα αίδια κολλήματα, έτσι κατέληξα στον Opera. Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο? Η οθόνη έχει μόνο αναλογική είσοδο, αλλά αποκλείω να φταίει αυτό. Έχω ψάξει επίσης τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών και είναι κανονικές. Ευχαριστώ πολύ. P4 3GHz - ATI Radeon 9600 - 80 GB Sata - 200 GB PATA - LG 1980 SQ
xpapias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δεν έχει να κάνει με την οθόνη. Θα έλεγα καρτα γραφικών - μνήμη - δίσκος αλλά θέλει ψάξιμο...
bluecap Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Η αλήθεια είναι ότι ο δίσκος μου κάνει και αυτός κάποια κολληματάκια, ξέχασα να πω. π.χ. ανοίγεις ε΄να φάκελο και κάνει λίγα δευτερόλεπτα να δείξει τα περιεχόμενά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.