john_the_tiger Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 καλησπερα, μπορει να μου πει καποιος αν υπαρχει τροπος να ανοιξει ενα αρχειο που ειναι κλειδωμενο winrar και δεν ξερω τον κωδικο; ευχαριστω
User_32 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 >[[url=http://www.google.gr/search?hs=HID&hl=el&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=winrar+password+recovery&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&meta=]x[/url]]Google search
Undead Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 "Δυο πραγματα ειναι απειρα, το Συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια. Και δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για το Συμπαν..." Albert Einstein re megale kleboume ipografes, kala kala
Undead Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Φίλε δεν νομίζω να βρίκες κάτι τέτοιο!!! Υπάρχουν 26 μικρά γραμματα + 26 ΚΕΦΑΛΑΙΑ + άπειροι αριθμοί * άπειρους αριθμούς που υπάρχουν = άτοπο!!! Συμπέρασμα , δεν γίνετε να βρεις κωδικούς εκτός αν είναι με 5-6 γράμματα απο εκεί και πέρα μέχρι να βρεις εξαρτάτε από την ταχύτητα του cpu σου
myle Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 υπάρχουν διάφορες μέθοδοι. Εσύ προφανώς αναφέρεσαι στην μέθοδο που γίνεται brute force μέχρι να βρεθεί ο κωδικός. Σε αυτή την μέθοδο διατρέχονται όλοι οι πιθανοί συνδιασμοί μέχρι να βρεθεί αυτός. Υπάρχουν όμως και οι dictionary based attacks οπότε αν ο κωδικός μοιάζει με κάποια λέξη τότε βρίσκεται πιο εύκολα. Πάντως όσο αυξάνεται το μέγεθος του κωδικού, ο χρόνος για την ανευρεσή του αυξάνεται και αυτός εκθετικά. ...Δοκίμασε το πρόγραμμα ultimate zip cracker. Αν και δεν μπορώ να σου πω κάτι σίγουρα γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. Αν το αρχείο το κατέβασες πάντως από το Internet συνιθισμένοι κωδικοί είναι: password <όνομα του προγράμματος> <site που το κατέβασες> Ελπίζω να βοήθησα κάπως.
user-64 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 το ultimate zip cracker το δοκίμασα και μου βρείτε τον κωδικο αλλα ομως ήταν μικρος (5 γράμματα) για μεγάλους πρέπει να αφιερώσεις πολυ χρόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.