Προς το περιεχόμενο

RPG Game???

gr_gig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδία πιο RPG παιχνίδι μου προτείνετε???

(εκτος από lineage-το έχω λιώσει το παιχνιδάκι-και world of warcraft):confused:

Δημοσ.

Αν μιλάμε για offline RPG Oblivion και για κάτι πιο παραδοσιακό, Planescape Torment. Για online μια κι έχεις δοκιμάσει τα δύο μεγάλα ονόματα Guild Wars ή RF Online.

Δημοσ.

Εξαρτάται καθαρά από το τί σου αρέσει εσένα.

Αν θές "καθαρόαιμο", όπως συνηθίζω να τα αποκαλώ, RPG, τότε Baldur's Gate 1&2 και το Neverwinter Nights.

Αν θές solo φάση (χωρίς να έχεις party) τότε Gothic 1 & 2. Και το Morrowind είναι πολύ καλό. Το Oblivion για εμένα ήταν απλώς μιά φούσκα που έσκασε.

Αν θές υβρήδιο ( RPG, FPS) τότε Deus EX

Αν θές hack n slash RPG (δηλαδή σκοτώνω, παίρνω αντικείμενα, ξανασκοτώνω και μετά ξανασκοτώνω και πάει λέγοντας), τότε Diablo II. Και το Titans Quest είναι καλό αν και είναι τύγκα στο bug.

Δημοσ.

thnx παιδία, δεν θέλω κάτι συγκεκριμένο α΄πλώς επειδή τα άλλα τα έχω "λιώσει" καπως(!) θέλω να δοκιμάσω κάτι καινουριο για να ξεφεύγω από την μονοτονία.

Δημοσ.

gr_gig, καλώς μας ήρθες. blink.gif

Αν σε ενδιαφέρει OnLine RPG και δεν έχεις ήδη παρέα, νομίζω πως το GuildWars θα το βαρεθείς όσο καλό και να είναι. Θα είναι σα να παίζεις OffLine. blink.gif

Το καλό είναι πως δεν πληρώνεις συνδρομή για να παίξεις στον official.

Για εμένα τουλάχιστον αυτό είναι υπέρ μιας και δεν παίζω σε καθημερινή βάση ώστε να έχει νόημα να πληρώνω κάθε μήνα. blink.gif

Eίναι κάπως μοναχικό παιχνίδι για OnLine...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...