gr_gig Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Ρε παιδία πιο RPG παιχνίδι μου προτείνετε??? (εκτος από lineage-το έχω λιώσει το παιχνιδάκι-και world of warcraft)
DarkKnight Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 RPG ====== BALDUR'S GATE έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου
DrFreeman Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Αν μιλάμε για offline RPG Oblivion και για κάτι πιο παραδοσιακό, Planescape Torment. Για online μια κι έχεις δοκιμάσει τα δύο μεγάλα ονόματα Guild Wars ή RF Online.
Paytor Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Gothic 2 απο παλιά και απο καινούργια το Gothic 3!Με λίγα λόγια Gothic και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!
panther_512 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Εξαρτάται καθαρά από το τί σου αρέσει εσένα. Αν θές "καθαρόαιμο", όπως συνηθίζω να τα αποκαλώ, RPG, τότε Baldur's Gate 1&2 και το Neverwinter Nights. Αν θές solo φάση (χωρίς να έχεις party) τότε Gothic 1 & 2. Και το Morrowind είναι πολύ καλό. Το Oblivion για εμένα ήταν απλώς μιά φούσκα που έσκασε. Αν θές υβρήδιο ( RPG, FPS) τότε Deus EX Αν θές hack n slash RPG (δηλαδή σκοτώνω, παίρνω αντικείμενα, ξανασκοτώνω και μετά ξανασκοτώνω και πάει λέγοντας), τότε Diablo II. Και το Titans Quest είναι καλό αν και είναι τύγκα στο bug.
gr_gig Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 thnx παιδία, δεν θέλω κάτι συγκεκριμένο α΄πλώς επειδή τα άλλα τα έχω "λιώσει" καπως(!) θέλω να δοκιμάσω κάτι καινουριο για να ξεφεύγω από την μονοτονία.
greekboy Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 guild wars exo akousei para poli kala logia gia to sigkekrimeno
Cristina Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 gr_gig, καλώς μας ήρθες. Αν σε ενδιαφέρει OnLine RPG και δεν έχεις ήδη παρέα, νομίζω πως το GuildWars θα το βαρεθείς όσο καλό και να είναι. Θα είναι σα να παίζεις OffLine. Το καλό είναι πως δεν πληρώνεις συνδρομή για να παίξεις στον official. Για εμένα τουλάχιστον αυτό είναι υπέρ μιας και δεν παίζω σε καθημερινή βάση ώστε να έχει νόημα να πληρώνω κάθε μήνα. Eίναι κάπως μοναχικό παιχνίδι για OnLine...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.