Προς το περιεχόμενο

Τι τηλεόραση έχετε?

grigas

Τι τηλεόραση έχετε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τι τηλεόραση έχετε;

• CRT 4:3
    • CRT 16:9
    • TFT / Plasma 4:3
    • TFT / Plasma 16:9
    • Δεν έχω τηλεόραση, βλέπω από το PC
    • Δεν έχω τηλεόραση (ούτε στο PC)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δεν υπάρχει επιλογή για LCD στην δημοσκόπηση; :(

Εγώ έχω μια Samsung lcd 32" 16:9 (R51). Πολύ καλή και την έχω ειδικά για ταινίες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατί δεν υπάρχει επιλογή για LCD στην δημοσκόπηση; :(

Εγώ έχω μια Samsung lcd 32" 16:9 (R51). Πολύ καλή και την έχω ειδικά για ταινίες

TFT / Plasma 16:9

tft = lcd

Δημοσ.

Platane fainesai na exeis mia agapi pros tin tileorasi... :-P

Tespa ego exo tin klasiki crt sony 29" pou exei i misi ellada, kai tha epairna megali lcd 16/9 an eixa lefta giati vlepo mono dvd stin tileorasi mou.

Δημοσ.

Philips 32" Wide CRT, μιας και πιστεύω ότι η τεχνολογία CRT δίνει πλέον τον καλύτερό της εαυτό (παρόλο που δεν έχω τη ναυαρχίδα της Philips αλλά την 8720) σε τιμές ιδιαίτερα προσιτές μετά τη λαίλαπα των TFT/LCD.

Κυριώς την έχω για DVD/Divx (anamorphic όσο γίνεται) και κατά την παρακολούθηση εκπομπών σε συμβατικό format, τη γυρνάω στο 4:3 (ας μην γεμίζει η οθόνη, δεν μπορώ τις παραμορφώσεις της γεωμετρίας)

Δημοσ.

Sony WEGA 25''

Sony 14''

Philips 14''

BlueSky 14ara pali etsi gia poikilia

kai mia karta tileorasis sto ena PC (nea agora kartas meta tin epistrofi apo to strato,se kana xrono diladi)

Δημοσ.
TFT / Plasma 16:9

tft = lcd

Sorry δεν το πρόσεξα οτι λέει και tft. Άλλο plasma όμως και άλλο lcd... θα επρεπε να είναι σε ξεχωριστή κατηγορία.

Δημοσ.

sony bravia 32"

poly eyxaristhmenos (pros to paron me thn tv) syndeo k to laptop kai blepo hdtv videos k gustaro! pio palia pou eixa k to xbox 360 douleya k 1080p analysh...arketa kalh..tora perimeno na bro ena kalouli dvd divx player me dynatothta apeikonishs hdtv ya na oloklhro8ei to systhma...

off topic, alla ean kapoios exei na proteinei kana tetoio dvd, as me enhmerosei me kapoio pm!

thanx in advance k sorry ya to liiigo off topic.

Δημοσ.
Sorry δεν το πρόσεξα οτι λέει και tft. Άλλο plasma όμως και άλλο lcd... θα επρεπε να είναι σε ξεχωριστή κατηγορία.

το ξέρω ότι είναι εντελώς διαφορετικές τεχνολογίες. Το ποστ το έκανα με αφορμή μία έρευνα που είχα διαβάσει στην οικονομική καθημερινή για την διείσδυση των "λεπτών" τηλεοράσεων στα ελληνικά σπίτια και είχε τα στοιχεία πωλήσεων μαζί, γι αυτό και επέλεξα αυτή την κατηγοριοποίηση.

btw δεν υπάρχουν lcd και plasma τηλεοράσεις σε 4:3

Εν μέρει κάνεις λάθος. Plasma από όσο ξέρω δεν υπάρχουν σε μικρές διαστάσεις και 4:3, οι LCD όμως που είναι από 15" - 21" είναι 4:3 (και δυστυχώς στην πλειοψηφία τους εξαιρετικά μικρής ανάλυσης -640x480 ή 800x600)

π.χ. αυτή

sony bravia 32"

poly eyxaristhmenos (pros to paron me thn tv) syndeo k to laptop kai blepo hdtv videos k gustaro! pio palia pou eixa k to xbox 360 douleya k 1080p analysh...arketa kalh..tora perimeno na bro ena kalouli dvd divx player me dynatothta apeikonishs hdtv ya na oloklhro8ei to systhma..

μάλλον σε 720p εννοείς ότι το δούλευες το xbox360. οι 32άρες δεν απεικονίζουν 1900x1080....όσον αφοράς το player το οποίο ψάχνεις κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα με hdmi θύρα το οποίο από όσο έλεγε με κάποιο αλγόριθμο ανέβαζε την ανάλυση του DVD....

Δημοσ.
το ξέρω ότι είναι εντελώς διαφορετικές τεχνολογίες. Το ποστ το έκανα με αφορμή μία έρευνα που είχα διαβάσει στην οικονομική καθημερινή για την διείσδυση των "λεπτών" τηλεοράσεων στα ελληνικά σπίτια και είχε τα στοιχεία πωλήσεων μαζί' date=' γι αυτό και επέλεξα αυτή την κατηγοριοποίηση.

Εν μέρει κάνεις λάθος. Plasma από όσο ξέρω δεν υπάρχουν σε μικρές διαστάσεις και 4:3, οι LCD όμως που είναι από 15" - 21" είναι 4:3 (και δυστυχώς στην πλειοψηφία τους εξαιρετικά μικρής ανάλυσης -640x480 ή 800x600)

π.χ. αυτή

μάλλον σε 720p εννοείς ότι το δούλευες το xbox360. οι 32άρες δεν απεικονίζουν 1900x1080....όσον αφοράς το player το οποίο ψάχνεις κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα με hdmi θύρα το οποίο από όσο έλεγε με κάποιο αλγόριθμο ανέβαζε την ανάλυση του DVD....

la8os diko mou.oxi 1080p, alla 1080i.

se kammia periptosh omos 720p!

basika to player pou psaxno, me endiaferei na exei hdtv support,dioti katebazo 1080i kai 720p clips,movies,etc, k 8elo na ta blepo sthn bravia...eixa akousei oti yparxei k player me karta diktyou mesa, pou kanei apey8eias streaming ta video files apo to pc ... alla tipota parapano...sto psaximo eimai...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...