Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά συγνώμη αν είναι λιγο ηλίθια η ερωτησή μου, αλλά καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσω την κατάσταση μην πληρώνουν τζάμπα οι γονείς μου.

Λοιπόν. Στο λογαριασμό του ΟΤΕ εκτός απο τα πάγια τέλη adsl πρόσβασης που ειναι 32 ευρώ(384), πληρώνουμε και άλλα τοσα για τελ.ISDN2 βασ.προσπέλασης. αυτό το πληρώνετε όλοι ή εχει γίνει καποιο λάθος.

Σημειωση : Πριν βάλουμε adsl είχαμε isdn σύνδεση. μήπως αυτό το τέλος το πληρώνουμε περιττά δηλ. σαν να σνδεόμαστε ακόμα με isdn?

Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους ασχοληθούν με το πρόβλημά μου

Δημοσ.

Προφανως ειναι adsl over isdn γραμμη..Οποτε το βρισκω απολυτως λογικο να πληρωνεις τοσο το παγιο προσβασης για adsl οσο και το παγιο της γραμμης σου η οποια στην προκειμενη περιπτωση ειναι isdn..Εαν δεν σας/σου ειναι αναγκαια η υπαρξη της isdn θα μπορουσες να την μετατρεψεις σε pstn..Ετσι θα γλυτωσεις ισως καποια ευρω....

Δημοσ.

θα γλιτώσει 3ευρω το μήνα(αφού υποθέτω θα διατηρήσει την αναγνώριση κλήσης), ενώ η μετατροπή κοστίζει αρκετά!

Δημοσ.

ποια είναι η διαφορά μεταξύ adsl over isdn kai over pstn; ούτως ή άλλως εφόσον έχω συσκευή isdn οι 2 τηλεφωνικές γραμμές δν θα παραμείνουν;

εδώ πάντως παιδιά από ό,τι βλέπω στο λογαριασμό το κόστος για αυτό το τέλος φτάνει τα 32 ευρώ το δίμηνο. οπότε δν μιλάμε απλά για λίγα ευρώ...

Δημοσ.

είναι απλό το πράγμα: όταν έχεις ISDN(ή PSTN) πληρώνεις ένα πάγιο. αν βάλεις και DSL πληρώνεις και ένα δεύτερο πάγιο. αν δεν έχεις λεφτά να το πληρώσεις, δεν βάζεις!

Δημοσ.

Από την στιγμή που έχεις τηλεφωνική γραμμή από τον πΟΤΕ πληρώνεις το πάγιο της τηλεφωνικής γραμμής. (Είτε είναι ISDN ή PSTN). Αφού έχεις βάλει και DSL πληρώνεις ΚΑΙ το πάγιο της DSL.

Αν την ISDN την είχες βάλει για να μπορείς να σερφάρεις ΚΑΙ να έχεις τηλεφωνική γραμμή παράλληλα, τότε δεν σου χρειάζεται πλέον η ISDN. Αν όμως είχες βάλει την ISDN για να έχεις 2 νούμερα (και χρειάζεσαι και τα 2) τότε μένεις όπως είσαι. Σε διαφορετική περίπτωση, δες τι πρέπει να κάνεις για να μετατρέψεις την ISDN γραμμή σε PSTN.

Sam.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...