dimmil Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα... Σ' ένα PC (όπου πρόσβαση έχουν αρκετοί χρήστες), πρόσεξα πως όταν πατώ το δεξί κλικ αργεί να εμφανιστεί το ανάλογο μενού (10 secs). Αυτό συμβαίνει παντού. Είτε το πατώ στο desktop, είτε μέσα σε φάκελο, είτε πάνω σε browser. Επίσης το PC είναι εκτός τοπικού δικτύου και έχω κάνει τους σχετικούς ελέγχους για viruses, spyware etc. Ευχαριστώ,
-NetHawk- Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Τι windows εχεις καθως και τι μεγεθος μνημης..Ισως ο συνδυασμος σχετικα παλιος Η/Υ + windows xp να προκαλει αυτη τη δυσλειτουργια..
dimmil Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Είναι σχετικά καινούργιος. Έχει XP είναι P4 στα 2.4GHz με μνήμη 512MB. Δε νομίζω να φταίει αυτό... Αρχικά το πρόβλημα δεν υπήρχε αλλά εμφανίστηκε σε ανύποπτο χρόνο.
kallair Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 koitakse ti proccesses trexoun sto paraskinio k trone poli mnimi.
fragment_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 ba to pithanotero kseris ti ine. programma tipou winrar/zip,antivirus,players afinoun context menus. bori kapio prog pou exis vali na ine dislitourgiko me ta context menus. iparxoun tools ta opias aferoun progs apo ta context menus twn windows. den thimame tin diadromi stin registri kapou explorer -> shell katite tetio eki grafontai
asmilon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Συμφωνω με τον fragment_ και μπορεις σχετικα ευκολα να απενεργοποιησεις μεσα απο τα options του καθε προγραμματος οσα σου ειναι αχρηστα και να σου ελαφρυνθει το συστημα αρκετα...
user-64 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 υπαρχει κανενα προγραμμα ομωσ για ευκολια να το βάλω στον φορητο μου και εγω αν τυχει κατι τέτοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.