DownUNDERground Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Βασικά πριν πάω να αγοράσω κάποιο ρούχο/παπούτσι/κλπ., συνήθως ψάχνω στο ίντερνετ σε σχετικά ξένα σάιτ, για να αποφασίσω με την ησυχία μου τι ακριβώς θέλω να πάρω (όταν πρόκειται για "επώνυμη" μάρκα που παίζει να βρω το προϊόν κι εδώ). Βέβαια τότε το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρεις αν αυτό που στάμπαρες μέσω ίντερνετ, θα το βρεις και σε κάποιο κατάστημα (κι αν για τα παπούτσια είναι πιο πιθανό, για τα ρούχα κομματάκι πιο δύσκολο).Οπότε το καλύτερο είναι να ψάχνεις σε σάιτ ελληνικών καταστημάτων, για να ξέρεις και τι υπάρχει στην πραγματικότητα διαθέσιμο. Το πρόβλημα όμως σε αυτή την περίπτωση, απ' όσο έχω δει από την αναζήτησή μου, είναι ότι οι σελίδες ελληνικών καταστημάτων με τα προϊόντα τους είναι "προβληματικές".Δηλαδή είτε είναι ελλειπείς, είτε -το κυριότερο- δεν βρίσκονται εύκολα, ακόμα και μέσω μηχανών αναζήτησης.Μόνο αν πετύχεις κανένα διαφημιστικό φυλλάδιο ανακαλύπτεις τίποτα... Στην αρχή σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το τόπικ και να ποστάρει ο καθένας τις σελίδες που γνωρίζει.Κάτι σαν συγκεντρωτικό τόπικ με λινκς.Αν αυτό δε θεωρηθεί ως διαφήμιση από τους admins μπορώ να ποστάρω τα ελάχιστα λινκς που ξέρω εγώ και να προσθέσουν και οι άλλοι ό,τι ξέρουν.Αν πάλι δεν επιτραπεί, ας γράψει τουλάχιστον κάποιος αν ξέρει έναν καλό τρόπο/μηχανή αναζήτησης ή μια καλή σελίδα που να έχει συγκεντρωτικά τις σελίδες τέτοιων καταστημάτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.