Freakster Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Guyz προσπάθησα (αποτυχημένα) να κάνω στα windows ένα access point για να μπορώ να συνδέω διάφορες συσκευές στο ιντερνετ μέσω του υπολογιστή. Κάπια ρυθμιση έκανα λάθος και δε λειτουργεί ( θα το ξαναπαλέψω) αλλά έχω μια απορία. Στις συνδέσεις δικτυου ξέμεινε ενα εικονίδιο που λέει ΠΥΛΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ και λέει οτι έχει κάνει σύνδεση. Αυτό δεν απενεργοποιείται. Το wifi stick το έχω βγάλει. Τι στο καλό; Δε πιστεύω να έχω κάνει καμια χαζομάρα και να γίνει ο υπολογιστής -μπάτε σκύλοι αλέστε- δε πιστεύω να έχω επιτρέψει σε κόσμο να μπαίνει στο πισι; ( Ε ναι η αλήθεια είναι οτι ακόμα νέος είμαι με τα windows Και δεν έχω ιδέα :oops: )
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 min agxonesai.kane mia epanafora sistimatos stin proigoumeni mera pou epeze mia xara to pc kai tha ise ok.enarxi boitheia kai ipostirixi,anereste allages me tin epanafora sistimatos ktl ktl.an eftiaxes gefira diktiou auti me dexi klik kai diagrafi sbinetai.
Freakster Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Εκανα επαναφορά δικτύου μόλις είδα οτι δεν τα καταφέρνω με τις ρυθμίσεις, και όλα καλά, απλά έμεινε αυτο το εικονίδιο που λέει οτι έγινε σύνδεση και ονομάζεται πυλη ιντερνετ. Γέφυρα δεν έχει κάνει. Δεν έχω πάνω το wifi και το μοντεμ συνδεεται μόνο με εθερνετ καλώδια. Μπορεί να είναι αστεία ερώτηση αλλά υπάρχει περιπτωση να έχει άλλος πρόσβαση στη συνδεση μου μεσα απο το ιντερνετ μεσω αυτου;
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 den tha mpei kaneis apo auto min agxonesai.alla ama thes na to bgaleis apo ta matia sou kane sustem restore stin previous imera kai oxi mono epanafora diktiou.den iparxei asteia erotisi.oloi apo to 0 xekinisame.
asmilon Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 H πυλη δικτυου ειναι το ethernet router σου οποτε μην σε αγχωνει αυτο ειναι κατι φυσιολογικο που στο βγαζει...
erevos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Τα εικονίδιο αυτό εμφανίζετε αν είναι ενεργοποιημένο στο modem το UPNP.
Freakster Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Επιτέλους! Η απάντηση άργησε να ρθεί, αλλά δε πειράζει!!!1111!!! Just kidding απλά, το θέμα το είχα ανοίξει το 2006 thx for the help/
washcloud Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 ...και για όσους δεν το έπιασαν... http://www.imdb.com/title/tt0088763/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.