Breadfan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Καλησπερα το τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το Need For Speed most wanted...Κατα την διαρκεια του παιχνιδιου βγαινει ενα παραθυρο Warning που αναφερει κατι για debug και μου δινει τρεις επιλογες Ignore Abort και cancel...Βεβαια και με τρεις επιλογες με πεταει εκτος του παιχνιδιου χανοντας παραλληλα ολο το process μεχρι τοτε...το ζητημα ειναι οτι μου το εμφανιζει μονο σε αυτο το παιχνιδι αυτο το σφαλμα Ευχαριστω προκαταβολικα για την οποιαδηποτε απαντηση Υ.Γ.το παιχνιδι δεν ειναι αυθεντικο σε περιπτωση που εχει να κανει κατι με το crack
keeper Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 den mporei na brei to cd gia fotose kana image sto deamon elpizv mono na min fame kana ban
user-64 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 άλλαξε το Crack με ένα άλλο πιστεύω προσωπικά οτι είναι το σπάσιμο
Breadfan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Ευχαριστω ρε παιδες για την αμεση απαντηση...θα προσπαθησω για διαφορετικο crack γιατι αυτα με τα daemon tools δεν τα κατεχω μπορω να ομολογησω!!!ειμαι της παλαιας σχολης με no-cd crack!!Ξερετε τοτε που η ζωη ηταν πιο ευκολη Thanx again!!!
S2Katana Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δεν προκειται να σου δουλεψει ετσι.Παντως παιδια καλο ειναι να μην ανοιγουμε thread που εναντιωνονται στους σαφεις κανονες του φορουμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.