tvagge Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 IBM Thinkpad, Intel mobile centrino 1,86MHz, 512MB RAM, 80Gb HD, Wireless, LAN, Modem, Intel extreme graphics 2, 15" XGA monitor, μονο 599 Ευρα! Κοιταξτε τον καταλογο στο http://www.mediamarkt.gr Εγω τσιμπισα ενα, και ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ.
Cue Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Όντως καλή ευκαιρία φαίνεται για όποιον ψάχνει ένα average laptop αυτή την περίοδο. Περιμένουμε review tvagge Καμιά προσφορά σε macbook δε θα κάνουν?
tvagge Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Ρε παιδια 600 ευρω δινετε, και μου λετε οτι σας χαλαει η καρτα γραφικων; Εννοειται οτι ειναι για average usage, και οσο κι αν εψαξα για καλυτερη τιμη, ουτε celeron δεν εβρισκα σ'αυτα τα λεφτα (και δεν μιλαμε για brand, ποσο μαλλον για ΙΒΜ). Οπως ειπα το φορητο ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ, αψογο κατασκευαστικα, οσοι εχουν πιασει στα χερια τους ΙΒΜ μηχανακια θα ξερουν. Αυτα.
tsakaloutis82 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 μαζί σου tvagge. ότι και να δώσεις, παντά θα ζητάνε κάτι παραπάνω. δεν πάντα κακό αυτό αλλά όχι και έτσι. η απληστία είναι στη φύση του ανθρώπου εδώ και πάρα πολλούς αιώνες...
Flying_Dutchman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Πολυ καλο μηχανημα, σε πολυ καλη τιμη... τωρα για την καρτα γραφικων, τι να πει κανεις..... εργαλειο ειναι το λαπτοπ, οχι παιχνιδομηχανη.
mike8 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 kalo fainete file,dineis ligo akrives montelo k eggyisi?
polidis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Poli kalo fenete alla molis xtipisa kai ego ena AMILO apo ebay. Krima!!!!!!
R-evil-S Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μια ερώτηση σε όποιον το πήρε, αν ξέρει, για να βάλεις επιπλέον ram χρειάζεται να παραβιάσεις καμιά ταινία ασφαλείας που ακυρώνει την εγγύηση γιατί μόνο η μνήμη του με χαλάει λίγο, αλλιώς είναι τρελό value for money.
hralman Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Ρε παιδια 600 ευρω δινετε' date=' και μου λετε οτι σας χαλαει η καρτα γραφικων;Εννοειται οτι ειναι για average usage, και οσο κι αν εψαξα για καλυτερη τιμη, ουτε celeron δεν εβρισκα σ'αυτα τα λεφτα (και δεν μιλαμε για brand, ποσο μαλλον για ΙΒΜ). Οπως ειπα το φορητο ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ, αψογο κατασκευαστικα, οσοι εχουν πιασει στα χερια τους ΙΒΜ μηχανακια θα ξερουν. Αυτα.[/quote'] Δε λεμε οτι δεν εχει value for money, ουτε μπορεις να τα περιμενεις ολα απο ενα μηχανημα των 600 ευρω. Αλλα θα προτιμουσα να δωσω 700 και να εχει μια καλυτερη καρτα. Πολυ καλο μηχανημα, σε πολυ καλη τιμη... τωρα για την καρτα γραφικων, τι να πει κανεις..... εργαλειο ειναι το λαπτοπ, οχι παιχνιδομηχανη. Εξαρταται για τι χρηση το θελει ο καθενας. Και μια καλη καρτα γραφικων δε χρειαζεται μονο για τα παιχνιδια φιλε μου.
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Σίγουρα τελείωσε ? γιατί είμαι έτοιμος να πάω σήμερα να χτυπήσω δυο τεμάχια .
R-evil-S Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Πήρα τηλέφωνο και έτσι μου είπαν. Δοκίμασε να πάρεις και εσύ πρώτα μην πας άδικα.
qspock Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Ποσο αθορυβο ειναι το συγκεκριμενο? Γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ χωρις ανεμιστηρια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.