Προς το περιεχόμενο

Κορυφαια προσφορα στο Mediamarkt

tvagge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

IBM Thinkpad, Intel mobile centrino 1,86MHz, 512MB RAM, 80Gb HD, Wireless, LAN, Modem, Intel extreme graphics 2, 15" XGA monitor, μονο 599 Ευρα!

Κοιταξτε τον καταλογο στο http://www.mediamarkt.gr

Εγω τσιμπισα ενα, και ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όντως καλή ευκαιρία φαίνεται για όποιον ψάχνει ένα average laptop αυτή την περίοδο.

Περιμένουμε review tvagge :)

Καμιά προσφορά σε macbook δε θα κάνουν? :P

Δημοσ.

Ρε παιδια 600 ευρω δινετε, και μου λετε οτι σας χαλαει η καρτα γραφικων;

Εννοειται οτι ειναι για average usage, και οσο κι αν εψαξα για καλυτερη τιμη, ουτε celeron δεν εβρισκα σ'αυτα τα λεφτα (και δεν μιλαμε για brand, ποσο μαλλον για ΙΒΜ).

Οπως ειπα το φορητο ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ, αψογο κατασκευαστικα, οσοι εχουν πιασει στα χερια τους ΙΒΜ μηχανακια θα ξερουν.

Αυτα.

Δημοσ.

μαζί σου tvagge. ότι και να δώσεις, παντά θα ζητάνε κάτι παραπάνω. δεν πάντα κακό αυτό αλλά όχι και έτσι. η απληστία είναι στη φύση του ανθρώπου εδώ και πάρα πολλούς αιώνες...

Δημοσ.

Μια ερώτηση σε όποιον το πήρε, αν ξέρει, για να βάλεις επιπλέον ram χρειάζεται να παραβιάσεις καμιά ταινία ασφαλείας που ακυρώνει την εγγύηση γιατί μόνο η μνήμη του με χαλάει λίγο, αλλιώς είναι τρελό value for money.

Δημοσ.
Ρε παιδια 600 ευρω δινετε' date=' και μου λετε οτι σας χαλαει η καρτα γραφικων;

Εννοειται οτι ειναι για average usage, και οσο κι αν εψαξα για καλυτερη τιμη, ουτε celeron δεν εβρισκα σ'αυτα τα λεφτα (και δεν μιλαμε για brand, ποσο μαλλον για ΙΒΜ).

Οπως ειπα το φορητο ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ, αψογο κατασκευαστικα, οσοι εχουν πιασει στα χερια τους ΙΒΜ μηχανακια θα ξερουν.

Αυτα.[/quote']

Δε λεμε οτι δεν εχει value for money, ουτε μπορεις να τα περιμενεις ολα απο ενα μηχανημα των 600 ευρω. Αλλα θα προτιμουσα να δωσω 700 και να εχει μια καλυτερη καρτα.

Πολυ καλο μηχανημα, σε πολυ καλη τιμη... τωρα για την καρτα γραφικων, τι να πει κανεις..... εργαλειο ειναι το λαπτοπ, οχι παιχνιδομηχανη.

Εξαρταται για τι χρηση το θελει ο καθενας. Και μια καλη καρτα γραφικων δε χρειαζεται μονο για τα παιχνιδια φιλε μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...