Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με PES 5

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε θα 'χει περάσει ούτε βδομάδα από όταν μου κόλλησε το PES 5. Το παιχνίδι σταματά να ανταποκρίνεται ακριβώς πριν ξεκινήσει κάποιος αγώνας στη οθόνη των ρυθμίσεων από την οποία στήνεις την ομάδα. Υπάρχει τρόπος να το ξεπεράσω;

Δημοσ.

το προβλημα ειναι οντωσ στα replay..μα δεν ειναι σε οποιαδηποτε.. το ειχα παθει και εγω...μηπως προσπαθησεσ να ανοιξεισ κανενα replay apo to fakelo του PES5 sta documents??siγουρα αυτο εχεισ κανει.. αρα θα πασ και η θα διαγραψεισ το(τα) συγκεκριμενο(α) ρεπλαy η θα του αλλαξεισ φακελο...δοκιμασε και πεσ μου..

Δημοσ.
το προβλημα ειναι οντωσ στα replay..μα δεν ειναι σε οποιαδηποτε.. το ειχα παθει και εγω...μηπως προσπαθησεσ να ανοιξεισ κανενα replay apo to fakelo του PES5 sta documents??siγουρα αυτο εχεισ κανει.. αρα θα πασ και η θα διαγραψεισ το(τα) συγκεκριμενο(α) ρεπλαy η θα του αλλαξεισ φακελο...δοκιμασε και πεσ μου..

Δε θυμάμαι να είχα κάνει κάτι τέτοιο. Τελοσπάντων διαγράφοντας μερικά Replay το PES έπαιξε. Είχες δίκιο. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!

Δημοσ.

Και άλλο ένα πρόβλημα: Όταν παίζω σε full screen και ανοίξει π.χ. ένα alert από το firewall χάνω τη δυνατότητα χειρισμού των παικτών. Πώς μπορώ να κάνω το PES 5 minimize στο tray;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...