Προς το περιεχόμενο

limited or no connectivity

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exo to service pack 2 sta windows kai otan sindeome eite vazonras ego ta ip eite afinontas to na ta kanei assign mono tou mou vgazei afto to minima.exo 2 pc sindedemena meso router us robotics.Sto internet vrika lisi gia to sigekrimeno provlima pou exoun ta service pack 2 ,ekana tin diadikasia alla kai pali tipota.exete kamia idea?

Δημοσ.

Προσωπικα ξερω οτι σου βγαζει αυτο το μηνυμα οταν εχεις αυτοματη αποδοση ΙΡ και δε τρεχει καποιος DHCP server... Αν, παρολο που εβαλες σταθερη ΙΡ, συνεχιζει να στο βγαζει αυτο το μηνυμα, πιθανον να φταει το καλωδιο σου οποτε δοκιμασε με καποιο αλλο αν ειναι ευκαιρο :-?

Δημοσ.

Βαλε του παλι μια σταθερη ΙΡ με προεπιλεγμενη πυλη και πρωτευων DNS την διευθυνση του router σου και κανε του επανεκκινηση. Πιστευω θα σου λυθει, δε υπαρχει αλλος λογος να στο κανει αυτο εκτος αν ειναι θεμα drivers μητρικης/καρτας δικτυου οποτε ισως χρειαζονται ενα ξαναπερασμα ή μια ανανεωση...

Δημοσ.

Και εγώ είχα τα ίδια προβλήματα με το us robotics. Αν βάζεις σταθερή ip και πάλι σου εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα τοτε μάλλον έχει χαλάσει. Δοκίμασε το και σε άλλο Η/Υ και εαν δεις ότι δεν δουλεύει πήγαινε να στο αλλάξουν.

Δημοσ.

exo 2 pc.se afto pou kathome tora leitourgei mia xara to router.ego fovame min exei provlima diktiou i karta tou alou pc alla kai pali xthes pire tin mitriki amesos na xalasei??ekana format to vradi sta windows alla tipota.tha fonakso ton pit papadako!!!

Δημοσ.

Drivers περασες? Κοιτα αν υπαρχουν αναβαθμισμενοι που μπορει να σε βοηθησουν να στρωσει το προβλημα σου...

Δημοσ.

Λοιπον...

asmilon, λες να μην εχω περασει drivers ;

snowman, λοοοοοολ

Το δικτυο λειτουργουσε κανονικα, ξαφνικα χαλασε... ακομα και οταν το βαζω το pc του brother μονο του στην port1 του router παλι βγαζει error ενω το δικο μου δουλευει κανονικα στην port1.

-edit- Αλλαξα καρτα και τωρα ειναι μια χαρα οποτε μαλλον χαλασε η onboard καρτα.

Δημοσ.

re c...eixa to idio provlima kai lynotan molis ekana auto!!!!

den ekana plaka! xe xexe

Den kserw ti synevei alla douleye....Kati epaize me to ton DHCP...anyway kalo einai pou to vrikes....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...