xristoforos Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 to episodio metriotato,den shzhtame.o lex exei ginei poio dramatikos kai apo ton misito leo di caprio,h lana olo sagapw kai sagapw(ante fyge koritsi mou den se ntexw...),den exei katholou th lois(ax kopela...).episis o lex kai to tairi toy swthikan xwris thn voitheia to klark,aytos htan ligaki bizy.antithetos voithise o jimmy,ton opoio sto proigoumeno episodio ton exei petaksei eksw..klark,ayto to palikari...paraligw na ton FANE ton kaimeno.... p.s. lex,agorina mou,sto spith sou teleytaia mpainei opoios goustarei kai opote goustarei,exei ginei san to parko sth plateia davaki.den exeis fraga mhpos gia mia kalh asgaleia?yok yok)))
KaizerSoze Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μουφια το 18 Κατι ηθελε να πει αλλα περισσοτερο fotw του βγηκε ΚΑΙ δεν πετυχε και να συγκινησει.Κριμα την αναμονη
DimitRi_Del Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Nαι ρε γαμώτο περιμέναμμε τόσο καιρό! Η σεζόν μας ξεκίνησε πάρα πολύ καλά και στα τελευταία μας πάει από το κακό στο χειρότερο.
xristoforos Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 to 18.tipota to idiaitero.mou arese pantos i fasi ekei pou o kalos klark esoze ton lex.ama proseksate to skeftotan arketa devterolipta pou einai lepta gia ton klark.na ton sozei ton armatolo h oxi... lex arxizei na mou thimizei ton al kapone.den m'aresei
HellasVagabond Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Εμενα απο ολη την σεζον εντυπωση μου εκανε ο big luthor που ενω εδω και 3 σεζον ειναι με το μερος του κλαρκ τωρα απειλει πως θα τον σκοτωσει. Τα εχουν κανει λιγο αχταρμα νομιζω... Οπως και να εχει αντε να δουμε ποτε θα καταλαβει ο κλαρκ πως μπορει να πεταει ( Ασχετα αν εχει ηδη πεταξει στην σεζον 1 αθελα του οδηγουμενος απο τον κρυσταλο ).
DimitRi_Del Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Οπως και να εχει αντε να δουμε ποτε θα καταλαβει ο κλαρκ πως μπορει να πεταει ( Ασχετα αν εχει ηδη πεταξει στην σεζον 1 αθελα του οδηγουμενος απο τον κρυσταλο ). Αφού το έχουνε πει οι παραγωγοί από την αρχή: "No flights no tights" ή κατι τετοιο τέλος πάντον
HellasVagabond Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Οι παραγωγοι καθε μερα αλλαζουν γνωμη μαζι με τους Σεναριογραφους. Εξαλλου στην αρχη ειχαν προβλεψει οτι η σειρα δεν θα ξεπερνουσε τις 4 σεζον και τωρα ειμαστε στην 6 με την εβδομη στα σκαρια των σεναριογραφων. Θα πεταξει το θεμα ειναι ποτε
asmilon Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Προσωπικα βρισκω πολυ πιο ενδιαφερουσες τις 2-3 τελευταιες σεζον, με πολυ πιο δεμενο story. Αυτο φαινεται κιολας στο οτι δεν εχει κανει κοιλια η σειρα οσον αφορα την θεαματικοτητα, αντιθετα τα νουμερα της εχουν ανεβει παρολο που εινα στην 6η σεζον, που λογικα θα περιμενε καποιος οτι θα ειχε κουρασει. Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι γλυτωνουμε καποια επεισοδια fillers, αλλα σιγουρα το συνολικο αποτελεσμα ειναι πολυ καλο. Οσον αφορα τον Λαιονερ Λουθορ για εμενα ειναι απο τους πιο ενδιαφεροντες χαρακτηρες επειδη δεν αφηνει τους θεατες να καταλαβουν πως δουλευει και πως σκεφτεται μεσα του, σε αντιθεση με τους αλλους χαρακτηρες. Νομιζω οτι ηταν δεδομενη η σταση του, αφου ειναι πιο σημαντικος ο γιος του παρα οποιοσδηποτε αλλος. Επαιξε το χαρτι του Κλαρκ την στιγμη που θεωρησε αυτος καλυτερη, αλλωστε αυτος ηταν και ο λογος που το κρατησε κρυφο απο ολους, η γνωση ειναι δυναμη. Οσες φορες τον ειδαμε καλο, ηταν επειδη ειχε επηρεαστει απο τον Καλ Ελ, απο ενα επεισοδιο ομως που ο Λεξ τον εφερε στα ακρα του και μετα, αρχισε σιγα σιγα να επανερχεται στον παλιο κακο εαυτο του. Οποτε οσες καλες πραξεις ειδαμε μετα ηταν καθαρα απο συμφερον, ειτε για να μαθει πιο πολλα για τον Κλαρκ ειτε για να ερθει πιο κοντα στην Μαρθα Κεντ.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι γλυτωνουμε καποια επεισοδια fillers, αλλα σιγουρα το συνολικο αποτελεσμα ειναι πολυ καλο. Αυτη ειναι η μαγκια της 6ης σεζον, οτι εχει πολλα fotw επισοδεια που αξιζουν και βοηθανε και το main storyline, δηλαδη τα αναποφευκτα filler επισοδεια φετος δειχνουν να κολλανε καπου
stranger_77x Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Gamato to 19!!! i oli fasi me ton Lex apo tin stigmi pou mpenei o Clark stou tounel gamati!!! Kai epeisis oti ekselisete ma Lana kai Lionel. Fobero character developement mias kai eixame kairo na doume ton Clark kai ton Lex etsi. to epeisodio, mas bazei se klima season finale. Telos gia tous fun tou Battlestar Galactica, nomizw pws aftos o prassinomberes pou dixnoun einai o Hilo.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ!!! Πρώτα απολα είτε ψυχολογικα είτε κυριολεκτικα όλοι σε αυτο το επισοδειο ήταν παγιδευμενοι. Ο Κλαρκ πέρνει ένα καλό μάθημα οτι ολοι οι κακοι μπορεί να κρύβουν λίγη καλοσύνη(βλ. Λεξ) και όλοι οι καλοι κάποια κακία (βλ. Λάνα) . Στο τέλος βέβαια δεν αλλάζει το ποιοι είναι (πχ ο Λεξ μπορει να έσωσε τον Κλαρκ, ο Λαιονελ να τον προστάτεψε αποτι λεέι αλλα και οι 2 συνεχίζουν τις μηχανορραφίες, συνεχίζουν να εκβιαζουν κοσμο κτλ ενώ η Λάνα παρότι αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη(ποιος θα περίμενε να άφηνε τον Λεξ να πεθάνει) και πάλι δείχνει ότι ακόμα ειναι στην <<καλή πλευρά>> Moυ άρεσε πολύ η σκηνή που η Λανα πάει πρώτα στον Κλαρκ, μετα στον Λεξ αλλά κανείς απο τους 3 δεν δείχνει ευχαριστημένος εκείνη την στιγμή
DimitRi_Del Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Εμένα δεν μου άρεσε και τόσο το επισόδειο (Nemesis) που λες KaizerSoze! Δεν μπορώ να πω ότι με χάλασε κιόλας. Όσο για το τελευταίο, το Noir, ήτανε τελείως για τον πούτσο! Πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν και δεν μας έχουν δείξει ένα καλό επισόδειο. Δεν λέω παραπάνω σχόλια γιατι θα το φάω το ban
stranger_77x Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Symfwnw gia to Noir, tha itan ena metrio epeisodio san stin mesi tis season san feeler, alla plisiazontas sto season finale, perimenontas ta pragmata na anapsoun einai adikeologito kai ilithio.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Για μπατσες τρελες το Noir, μετριοτης μετριοτητων.Καλο σαν "τσαχπινια" αλλα τιποτα παραπανω. Το μονο μου θετικο, οτι το περίμενα, μετά απο ένα πολύ καλό επισόδειο, συνηθως ακολουθεί πατάτα. Δημητρη θα δεις οτι η περισσότεροι συμφωνουμε οτι οχι μονο εχει καλα η 6η σεζον, εχει ορισμένα φοβερα και ειναι απο τις καλύτερες σοζν
DimitRi_Del Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Και που νόμιζα ότι η 6 σεζόν θα ήτανε καλύτερη! @@ είναι. Η 5 ήτανε καλύτερη. Έχουμε να δούμε ένα καλό επισόδειο από το Φεβρουάριο, μπορεί και νωρίτερα. Το μόνο που κάνουν είναι να μας δίνουν κάτι από την "υπόθεση" στο τέλος και αυτό με μεζούρα. Δεν έχω πρόβλημα ρε παιδί μου βλέπω πάρα πολλές σειρές και έχω δει τις απίστευτες μ@λακίες αλλά και πάλι συνεχίζω να τις βλέπω. Το Smallville όμως έχει κάποιο στάνταρ το οποίο το έχουν ρίξει πάρα πολύ. :???: Όσο για το Prototype, τα @@ μου κουνιούνται, το αφήνω ασχολίαστο, προ-τελευταίο της σεζόν έλεος ρε πούστι μου:evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.