Προς το περιεχόμενο

Smallville Season 6 ( Spoiler Free up to Season 6)

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το επόμενο πάντως μου φαίνεται τρελό filler episode... Ευτυχώς που δεν υπάρχουν και τόσοι πολλοί από δαύτους αλλά απο freak of the week θα τα λέμε zoner of the week.

Τεσπά, εντάξει λογικό είναι, πιστεύω ότι το τελευταίο ήταν πάρα πολύ καλό, χωρίς όμως πολύ δράση, και έτσι το επόμενο ίσως να είναι απλά ένα filler και τίποτα άλλο

Δημοσ.

βασικα αυτο που με προβληματιζει με το επομενο ειναι

οτι η Lois μαθαινει και αυτη το μυστικο (sic) του CK.πως θα το μπαλωσουν μετα,αφου υποτιθεται οτι δε ξερει τιποτα οταν αργοτερα και οι δυο τους δουλευουν στη Daily planet?..καλα,οπως παει το πραμα,"ο κοσμος το χει τουμπανο και μεις.."

Δημοσ.

ΦΟΒΕΡΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ αν σκεφτεις οτι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ το επισόδειο του γαμου θα ηταν μελο.

Επιτελους ο Lionel is back in action!!!Αντε να καταλαβει και το ζαβο πως ειναι να λες ψεματα και να κρατας μυστικα για να προστατεψεις αυτόν που αγαπας.Και οι 2 πλεον ήταν ετοιμοι να περάσουν την ζωή τους χωριστά για να προστατέψουν ο ένας τον αλλο μονο που ο Κλαρκ στο τέλος λύγισε, να δουμε αν θα βάλει μπουρλώτο και το καυτο γκομενάκι με iq τυρόπιτας.

Μονη μου ενσταση, ο λαιονελ, η Λανα, γενικα ολοι στο Σμολβιλ δειχνουν ορισμενες φορες οτι τα υπονοουμενα και τις υποθεσεις τις πιανουν πολυ στον αερα. Δηλαδη οκ, ο θεατης ξερει οποτε του φαινεται λογικο, αλλα ορισμενες φορες, αυτα που κανουν και λενε, παρα-ανοιγονται ενώ υποτιθεται δεν ξερουν.

Ενιγουει, ξαναλεω, φοβερο επισοδειακι για το ειδος του, καποιος παραπονεθηκε για επανληψεις. ΜΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΜΑΓΚΙΑ. οτι ενα επισοδειο που ηταν εντελως συμβατικο σεναριακα, με το να δειχνει την ιδια μερα απο καθε πλευρα του εδωσε νοστιμαδα.

Αυτο που με ξενισε παντως ήταν οτι ο Λεξ ειχα την αισθηση οτι την αγαπουσε την Λανα και δεν θα την εθετε σε κινδυνο.Αλλα φαίνεται πειραματιζοταν πάνω της

Δημοσ.

Μόλις είδα κι εγώ το 16. Πολύ καλό επιτέλους ο Λάινελ ξανά κακός. Είχε αρχίσει να μου τη δίνει με τα τσιλιμπουρδίσματα με την Μάρθα. Είδα λίγο και από το 17!

Ένα έχω να πω, οι σκηνές πριν δείξει τους τίτλους αρχής είναι όλα τα λεφτά! Η κοπελιά είναι θεά! Ετοιμαστείτε για zoner! Αλλά περιμένω υπότιτλους για να το δω. Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες και είμαστε κιόλας στο 16ο επεισόδιο. Μήπως να ξανασκεφτούν και για 7η season?!?

Δημοσ.

σχετικά off topic ερώτηση: επειδή θέλω να ξεκινήσω Smallville, θα ήθελα αν ξέρει κανεις να μου πει ποια επεισόδια είναι main plot από κάθε season ώστε να φθάσω σχετικά γρήγορα στην 6η, χωρίς να δω τα fillers σπάζοντας τα νεύρα μου!

Δημοσ.

Ωχ, μας έστειλες, χεχεχε

Βασικά στις πρώτες σεζόν όλα τα επισόδεια fillers είναι και όλα τελικά δεν είναι (απ' ότι θυμάμαι). Δεν τα έχουμε και πρόσφατα...

Ξεκίνα φιλαράκι και βλέπουμε...

Όσον αφορά το τελευταίο κάνω μια κόπια και απόδω...

Πάρα πολύ καλό επισόδειο, δεν το περίμενα. Mακράν από τα καλύτερα fillers, αν και τελικά ίσως να αδικείται από αυτόν τον χαρακτήρισμο. Εδώ είδαμε για πρώτη φορά τον Κλάρκ έτσι μετά από τόσα χρόνια! Τσαντισμένο και όχι φλώρο...Πολύ καλύτερος και από όπως ήταν στο Justice. Και μόνο γιαυτό ήταν απίστευτο...

Εγινε και ότι έγινε με Λάνα, είχαμε Erica και Ashley...Επισοδειάρα με μία λέξη. Μπράβο!

Δημοσ.

KaizerSoze άστα να πάνε! όλα τα λεφτά το επεισόδιο

και κυρίως η σκηνή με τις θεές Έρικα και Άσλεϋ.

Έχω την εντύπωση ότι

κάτι έκανε ο Λεξ και έχασε το παιδί η Λάνα. Όταν της έδωσε το ποτό

της πρόσφερε συγκεκριμένα το ποτήρι στο δεξί χέρι και όταν έκανε

την πρόποση, περίμενε να τη δει να πίνει και μετά ήπιε και αυτός

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

6 season..ama proseksete paidia o lex me thn lana tria synexomena episodia vrethikane sto telos sto nosokomio kai malitsa sto idio.den varethikane lew egw?ayto htan to proton.to deyteron twra...sto spith tou megalou afentikou tou lex mpainei opoios goustarei kai opote goustarei.den exei money gia kali asfalia?.to 6 season einai asfalos kalitero apo ta alla,giati emfanizontai kai alloi hrwes.to agori mas exei kai antagonistes pleon))

paidia,sto 8 episodio ti hrwas emfanizetai?

eironia.se ena apo ta episodia o klark protrivei ton oliver na paei na ta vrei me thn lois....

ton kanane poli batman ton oliver.plousios sth kosmara tou kai idios panta tropos diafygeis

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...