tolis_01 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Είμαι ο μόνος που νομίζει πως ο τύπος με τα κόκκινα μάτια ΔΕΝ είναι ο martian manhunter, αλλά ο Darkseid; Μάλλον Σε όλα τα ελληνικά και ξενα φόρουμ που έχω διαβάσει συμφωνουν πως είναι ο Martian Manhunter.
asmilon Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια μια χαρα επεισοδιο ηταν το Subterranean, δε μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι το χαρακτηριζουν το χειροτερο, ισως εχουν πολυ μεγαλες προσδοκιες απο τα προηγουμενα, αλλα θα ερθουν και τα πιο top επεισοδια ;-) Προτεινω να στειλουμε δημοψηφισμα στην Warner σε καθε επεισοδιο ο Λεξ να στελνει ολο και πιο μακρια την Λανα, να ηρεμησουμε λιγο απο αυτην! Και 2-3 επεισοδια να κανει να γυρισει σιγουρα δε θα μας χαλασει Το τελος οντως ηταν φοβερο, δειχνει ποσο καθηκι και ψευτης ειναι ο Λεξ μακαρι να μας δειξουν πιο πολλα απο το 33.1 στο μελλον...
tolis_01 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Το τελος οντως ηταν φοβερο, δειχνει ποσο καθηκι και ψευτης ειναι ο Λεξ μακαρι να μας δειξουν πιο πολλα απο το 33.1 στο μελλον... Εμένα σ' αυτό το σημειο στο τέλος μ' άρεσε πολύ. Το υπόλοιπο επεισόδειο, χωρίς να είναι άθλιο, ήταν απλά πολύ χαλαρό σε σχέση με ότι μας έχει συνηθίσει η 6η σεζόν
KaizerSoze Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Tι μαλακια επισοδειο....ε,ενταξυ,κακη παρενθεση,λογικο να παιξουν και 2-3 τετοια μεσα σε μια σεζον
mindtrapper Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Εντάξει για την τελευταία σκηνή άξιζε να δούμε όλο το μελιστάλαχτο story του επεισοδίου... Απλά καταπληκτικός
v-tidus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Ρε guys,μόλις τσέκαρα το imdb,και είδα πως δεν έχει καινούργια επεισόδια smallville μέχρι το τέλος της χρονιάς,αλλά θα δείχνουν επαναλήψεις!! Κρίμα ρε γαμώτο,σταμάτησαν όλες οι σειρές,άντε τώρα να περιμένουμε ένα μήνα.
KaizerSoze Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Παντα ετσι γινεται. Αλλες σειρες παιζουν νωρις,κοβουν για πολυ και ξεκινανε Φλεβαρη(πχ Λοστ) Αλλες ξεκινανε κατευθειαν αργα (πχ 24) Αλλες παιζουν αρκετα και κανουν 2 διαλλειματα, Χριστουγεννα και Πασχα (πχ Σμολβιλ) Ο χρονος εχει 52 βδομαδες, βγαλε καμια 20αρια το καλοκαιρι βαρια-βαρια, ε, δεν ειναι δυνατον να εχουμε 32 επισοδεια την σεζον, εδω με 22-24 και παλι τα 10 ειναι fillers και μπουρδες, που να ειχαμε 32
asmilon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Φτανει ο καιρος να ξεκινησει σιγα σιγα το Smallville παιδια! 11/1 εχουμε το 10ο επεισοδιο με τιτλο Hydro... Το trailer των νεων επεισοδιων του Ιανουριου ηδη κυκλοφορει και φαινεται πολυ εντυπωσιακο! Στο τελος του φαινεται η Justice League!
stranger_77x Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Kalo to epeisodio! euxaristo kai diaskedastiko, den sou edine tpt gia tin ekseliksi tis istorias oso afora ton martian manhunter kai aftous apo to zones alla paly se kratouse. Sta arnitika 1. H Torie Spelling pou pragmatika me ton pou tin blepw mou prokalei aisthimata emetou...alla epaize toso xalia pou edine comic relief sto epeisodio. 2. Anamasaei paly to olo Lana-Clark storie dynontas sou prosorines elpides oti kati tha ginei (to opoio tha itan atopo fysika opws exoun kanei to thema kai so toso mikro xroniko diastima). 3. Ta love scenes metaxi Lana kai Lex me kourazoun.
DimitRi_Del Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Αρχίσαμε πάλι τα ίδια. Αυτή η Ντόνα είναι τελείως για τον π@@τσο χωρίς υπερβολές. Που είναι τα The Justin League που λέγανε?
tolis_01 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δεν μου πολυάρεσε το επεισόδειο. Εριξα πάντος γέλιο με τον Κλαρκ ντυμένο Green Arrow. Που είναι τα The Justin League που λέγανε? Justice League εννοείς, ε? Στο 6x12 "Justice" θα δουμε όλους τους ήρωες μαζεμένους (Green Arrow, Flash, Aquaman, Cyborg, και φυσικά τον Klark).
DimitRi_Del Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δεν μου πολυάρεσε το επεισόδειο. Εριξα πάντος γέλιο με τον Κλαρκ ντυμένο Green Arrow. Justice League εννοείς, ε? Στο 6x12 "Justice" θα δουμε όλους τους ήρωες μαζεμένους (Green Arrow, Flash, Aquaman, Cyborg, και φυσικά τον Klark). LOL. Kala imouna apo ton ipno:D Justice League enoousa! Pote tha tin bgaloun tin LAna apo ti mesi epitelous, exeu ginei poli kourastiki kai tou Lex de tou paei auto to kapsouriko stil
TSOPK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Pote tha tin bgaloun tin LAna apo ti mesi epitelous, exeu ginei poli kourastiki Οντως. Μας τα επρηξαν με την Lana. Οταν αποφασισει τι θελει (μια τον εναν, μια τον αλλο) ας σηκωθει να φυγει. Εχουμε πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθουμε (fantom zoners)
tolis_01 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Εχουμε πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθουμε (fantom zoners) Έτσι, έτσι. Ο λαός θέλει ξύλο
asmilon Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 To ειδα και εγω το νεο επεισοδιο και δε με ξετρελανε. Περιμενα περισσοτερα ισως επειδη η σειρα εκανε μεγαλη παυση παυση απο τον Δεκεμβρη. Ηταν το μονο επεισοδιο που ειδα με διαλλειματα, μαλλον εφταιγε και η Tori Spelling, περα απο ασχετη εμφανιση κατα την γνωμη μου, δε μου αρεσει γενικα ως παρουσια και πιστευω το μειωσε το επεισοδιο. Hταν τοσο ξεφτιλα ως freak of the week που ο Κλαρκ ουτε καν ασχοληθηκε με αυτην! Η Χλοη με την Λανα την εφαγαν, αυτο δε εχει ξαναγινει Επισης τι θα γινει με την Lana γ@μωτο, μου φαινεται πως ολη η σειρα lagαρει εξαιτιας της, ας την κοψουν να ησυχασουμε! Μακαρι να της ελεγαν οτι ειχε καρκινο αντι για μωρο (φυσικα δε το ευχομαι σε κανενα αυτο, αλλα ταιριαζε εκεινη την στιγμη για να εφευγε μια και καλη). Πιστευω το highlight του επεισοδιου ηταν Κλαρκ ως Green Arrow, μιας και ηταν η ευκαιρια για να αναψει η πρωτη σπιθα μεταξυ Κλαρκ και Λοις... Αντε να ερθει το Justice να γουσταρουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.