Forensick Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 το κακο ειναι ομως στο τι "γκομενες" θελουμε να χτυπησουμε και μεις.οπως ελεγε και ο Snollygoster, σημερα πολλες γυναικες κοιτανε να βρουν τον "τελειο" κλπ,κλπ, ε το ιδιο γινεται και με μας. δεν ψαχνουμε και μεις μια η οποια εχει τελειο σωμα και περα απο αυτο να χει και στανταρ 3αρι στηθος. φυσικα να ειναι και πολυ ομορφη. ε, δεν μου φαινεται να μενουν αδικα ολοι αυτοι χωρις γκομενα. αν και γκομενα βρισκεις ευκολα. κοπελα δεν βρισκεις ευκολα.
Melissa_virus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Forensick σωστά αυτά που λες. Πιστεύω ότι οι πιο πολλοι κοιτάτε μια γκομενάρα (όπως ακούω πολλούς να λένε) και πέφτει και μια χυλοπιτάρα... Εντάξη υπάρχουν και όμορφα παλικάρια που τα έχουν με κάτω του μετρίου (μπάζα όπως είπε και κάποιος πιο πριν), αλλά και ωραίες που τα έχουν με ... (να μην τα επαναλαμβάνω). Είναι το πως σκέφετε ο καθένας. Άλλοι προτειμάνε μόνο εμφάνηση (ο παίδαρος) . Το να κυνηγάς μόνο εμφάνηση δεν λέει. Γιατί για πιο σοβαρά, στο μέλλον δεν σου μένει η εμφάνιση αλλά ο εσωτερικός κόσμος του άλλου. Άλλοι πάλι κοιτάνε μια μέτρια εμφάνηση και τον χαρακτήρα. Και άλλοι κοιτανε μόνο τον χαρακτήρα. Είναι το τι ψάχνει ο καθένας.
blueviper Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Ευτυχώς που υπάρχει αναξιοκρατία και χαιρόμαστε κι εμείς οι άσχημοι τα πλούσια ελέη του Κυρίου. Η Μόνικα ανήκει στο λαό της!
aledjo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 ΧΑΧΑΧΑ γελαω με ολα αυτα που γραφεται γιατι μιλατε για τη "real life!" φευγετε απο το θεμα μας που ειναι η γνωριμια απο το ιντερνετ! αυτος ειναι ομως ο κυριος σκοπος μου, να ερθει η συζητηση σιγα σιγα απο μονη της στη "real life!" ετσι καταλαβενετε και εσεις απο μονοι σας οτι δεν ειναι "φυσιολογικο" η γνωριμια απο το ιντερνετ! τωρα για το ποιος πρεπει να κανει το πρωτο βημα κτλ..... εγω ενα εχω να πω! ο αντρας κανει παντα το πρωτο βημα! απο τη μερια της γυναικας αυτο που πρεπει να κανει ειναι να δωσει το πρασινο φως..... δε λεω να ερθει να μιλησει η γυναικα στον αντρα, απλος ενα χαμογελο ειναι υπερ αρκετο για να δωσει "δυναμη" στον αντρα να προχωρησει! ολα τα αλλα ειναι κομπλεξικες μαλακιες! ο αντρας για να κανει το πρωτο βημα, πρεπει να δει και δρομο να περπατησει!
tsakonas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 πολυ σωστος............. εγω για παραδειγμα γνωρισα μια 40αρα μεσω ιντερνετ (σκαιπ) καμια σχεση με σαιτ γνωριμιων και εδω και εναμησι χρονο ακομα μαζι ειμαστε......οποτε δε μου λεει και τπτ διαφορετικο το ιντερνετ ,εχει τα καλα και τα κακα του και αυτο.ειναι για ολους ομως πιο βολικο ιδιαιτερα για τις κοπελες και γενικα για τους ντροπαλους χαρακτηρες.
aledjo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 ναι ρε τσακονα αλλα οσο ντροπαλος και να'ναι καποιος, δε θα ερθει η στιγμη να βρεθουνε και απο κοντα? τοτε τι θα κανουν? θα παιξουν ταβλι? (κ)
blueviper Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Άλλο ένα μέσο είναι το Internet. Ούτε δαίμονας, ούτε αφύσικο, ούτε παράδεισος, ούτε πανάκεια. Επίγνωση των ιδιαιτεροτήτων του θέλει και πάμε παρακάτω, γιατί φοβάμαι πως όπου να 'ναι θα σκάσει μύτη κι ο "διαλεκτικός υλισμός" και θα παρασοβαρέψουν τα πράγματα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 αν και γκομενα βρισκεις ευκολα. κοπελα δεν βρισκεις ευκολα. Έτσι έτσι είδος προς εξαφάνιση......
aledjo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 μα αυτες λενε οτι χαθηκανε οι αντρες! μηπως τελικα χαθηκανε αυτες δε μας βρισκουν?
Jimmy_BlinD Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Τη ζημιά τη κάνουν κάτι γκόμενες που την έχουν δεί κάπως κ μοιράζουν χυλόπιτες αβέρτα μόνο και μόνο επειδή νομίζουν οτι αυτό τις ανεβάζει στα μάτια των άλλων..κ γ@μ@νε τη ψυχολογία (κ την αυτοπεποίθηση) μας και μετά βρες κουράγιο να πας στην επόμενη. Δυο τέτοιες να πετύχεις κ την έκανες λαχείο... Μάντης είσαι ρε φίλε?
giorgos_k Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Υπερβάλλουμε λίγο... Πολλές φορές έχουμε μπροστά στα μάτια μας το "ιδανικό"(όπως το έχει ο καθένας στο μυαλό του), αλλά κάνουμε πως δεν το βλέπουμε για λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω...(έλλειψη αυτοπεποίθησης, κτλ)
Jimmy_BlinD Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δυο τέτοιες να πετύχεις κ την έκανες λαχείο... Τις 2 τις έχω φτάσει , ελπίζω να μην πάμε σε 3η .... και με τις κ()λοπαραξενιές που έχουν κ τις ιδιοτροπίεες!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.