Προς το περιεχόμενο

Γνωριμίες....

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@Forensick

1) δε το σχολιαζω

2) και αυτες οι γυναικες γιατι ψαχνονται ακομα και στο ιντερνετ? τι παραπανω απο το πουλι ενος αντρα μπορουν να βρουν στο ιντερνετ? αγαπη?

3) αν καταλαβες καλα λεω οτι ο τυπος Χ αφου δε του ΚΑΘΕΤΑΙ τιποτα' date=' δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να πει οχι σε μια γυναικα ακομα και σε μπαζο! αρα λεω οτι και παλι οι γυναικες φταινε γιατι χανουν μια ευκαιρια να εχουν εναν αντρα! οι γυναικες ειναι αχαριστες και ψαχνουν κατι καλυτερο ακομα και στο ιντερνετ γιατι δε τους αρεσει ο τυπος Χ![/quote']

1)στο λεω γιατι εχω τουλαχιστον 5 παραδειγματα στο μυαλο μου.

2)μπορει να ψαχνεις μονο το chat και τπτ παραπανω. το να κανει σχεση ενας αντρας με μια γυναικα, δεν σημαινει αυτοματως οτι η ταδε ειναι με μενα ας πουμε για το πουλι. οπως επισης και ενας αντρας μπορει να μην σκεφτεται το πουλι.

3)αν δεν του καθεται τπτ, η ειναι ο κουασιμοδος, η εχει εντελως λαθος τροπους στο να προσεφφιζει γυναικες. συνεπως ας προσεχε. το οτι οι γυναικες εχουν μια παραπανω ευχερια σε αυτο το θεμα δεν σημαινει απολυτως τπτ.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1) το αφηνω

2) διαβασες ολα τα ποστ? λεω οτι σε αυτα τα sites οι γυναικες βαζουν φωτογραφιες με σεξυ ποζες, βαμενες κτλ... γραφουν και τα στοιχεια τους και επισης οτι ψαχνουν για σχεση! ειναι δυνατον μετα αυτες να ψαχνουν μονο για chat?

3) ε αυτο λεμε! αφου οι γυναικες δε τον θελουν για οποιοδηποτε λογο, λογικο ειναι μετα να ψαχνει και στο ιντερνετ! δεν του εμεινε και καμια αλλη λυση!

Δημοσ.

δεν διαφωνουμε σε αυτα που λες τωρα, αλλα διαφωνουμε ΑΠΟΛΥΤΑ στο οτι "για τα παντα φταινε οι γυναικες". δεν χρειαζονται καν επιχειρηματα, ειναι αυτονοητο.

Δημοσ.
...

2) και αυτες οι γυναικες γιατι ψαχνονται ακομα και στο ιντερνετ? τι παραπανω απο το πουλι ενος αντρα μπορουν να βρουν στο ιντερνετ? αγαπη?

Γιατί το αποκλείεις;

Δημοσ.
1) δε το σχολιαζω

Είμαστε φύσει και θέσει λιγούρια του κερατά που είναι διατεθειμένα να πουλήσουν και την ψυχή τους στον Εωσφώρο προκειμένου να αποκτήσουν λίγη ηδονή. Τα άτεγκτα ορμέμφυτα μας έχουν καταστήσει ικέτες, ενώ κι οι κοινωνικές επιβολές μας θέλουν έρμαια των παθών μας. Εδώ να μου πεις δεν μπορεί να αντισταθεί ένα καράβι, εμείς θα είχαμε τύχη;

Γιατί να ακυρώσουμε την περίπτωση που θέλει το πουλί (όχι της χούντας), είτε κοινωνό της αγάπης, είτε γεννεσιουργό της παράγοντάς; Άσε που εκτός από το πουλί ενός άντρα, μπορούν να βρουν και κανένα άλλο οικόσιτο...ειδικά στο Zoo που είναι και τέτοιας θεματικής.

3) αν καταλαβες καλα λεω οτι ο τυπος Χ αφου δε του ΚΑΘΕΤΑΙ τιποτα, δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να πει οχι σε μια γυναικα ακομα και σε μπαζο! αρα λεω οτι και παλι οι γυναικες φταινε γιατι χανουν μια ευκαιρια να εχουν εναν αντρα! οι γυναικες ειναι αχαριστες και ψαχνουν κατι καλυτερο ακομα και στο ιντερνετ γιατι δε τους αρεσει ο τυπος Χ!

Ντεμοντέ και οι X-Men?! Τώρα μάλιστα που βγήκε το 3ο της σειράς; Μου απομυθοποίησες τα πάντα...

Δημοσ.
Γιατί να ακυρώσουμε την περίπτωση που θέλει το πουλί (όχι της χούντας)' date=' είτε κοινωνό της αγάπης, είτε γεννεσιουργό της παράγοντάς; Άσε που εκτός από το πουλί ενός άντρα, μπορούν να βρουν και κανένα άλλο οικόσιτο...ειδικά στο Zoo που είναι και τέτοιας θεματικής.

Ντεμοντέ και οι X-Men?! Τώρα μάλιστα που βγήκε το 3ο της σειράς; Μου απομυθοποίησες τα πάντα...[/quote']

:mrgreen::mrgreen: Θεός!!

Οκ πέρα απτην πλάκα..

θελω να πω οτι για ολα αυτα φταινε οι γυναικες!

Και οι 2 μεριές κάνουν λάθη...Φυσικά υπάρχουν γυναίκες ψωνάρες, αναίσθητες, που περιμένουν και γω δεν ξέρω τι άνδρα για να κάνουν σχέση.. Υπάρχουν και ανάλογοι άνδρες!!Μη γενικεύουμε ρε συ όμως...Υπάρχει και κόσμος που αξίζει, και άνδρες και γυναίκες...Και συνήθως για κάποιο περίεργο λόγο αυτούς που αξίζουν τους προσέχουμε τελευταίους...Κοινώς κακές και τελείως ακατάλληλες επιλογές!!

Είσαι οργισμένος,ίσως σε πικράναν (δεν θέλω να μπω στα προσωπικά σου,no offence,όλους μας έχουν πληγώσει,αλλους πιο πολύ άλλους πιο λίγο..).Οι κοπέλες αυτές στο όποιο zoo είναι πολύ απογοητευμένες/απελπισμένες (τπτ κακό σαυτό και δυστυχώς συμβαίνει!) ή πολύ ψωνάρες ή ψαχνουν για αρπαχτές...Ειδικές κατηγορίες!Ο πολύς (και καλός κόσμος) είναι αλλού...Λίγη προσπάθεια απτη μεριά μας θέλει,2 ανοιχτά ματάκια και λίγη σωστή κρίση να προσεγγίσουμε άτομο που μας ταιριάζει!!

Δημοσ.

e-love και δεν σημαζευέται...τι άλλο θα ακούσω...για το cybersex τι έχετε να πείτε...(sic)

κάπου είχα ακούσει ένα site το οποίο σε πάντρευε.....

Δημοσ.

ρε aledjo άμα φοβάσαι ότι η γκόμενα θα στην κάνει μέσο net για κάτι καλύτερο τότε το έχεις χάσει το παιχνίδι ήδη μαζί της...

βάλε της καλύτερα μια αλυσίδα και περνα την στο καλοριφέρ... τι να σου πω...

Δημοσ.

Πω πω πολλές σελίδες το post! Tα διάβασα όλα, αλλά όχι ότι θυμάμαι ότι έλεγε και ο καθένας.

Αρχιζω με ένα άκυρο. Luxx η αστυνομική ακαδημία πιος σου είπε ότι είναι 4 χρόνια??? 2 χρόνια είναι. Και χριστούγενα πάσχα και καλοκαιρι(δουλεύεις τότε κιόλας) είσαι έξω...

Και γιατί δηλαδή έχουν πρόβλημα και "καταφευγουν" στο ίντερνετ?

Που θα έπρεπε να 'καταφύγουν'?

Είσαι λίγο άκυρος μου φαίνετε!

aledjo δεν είναι απαραίτητο ότι μια γυναίκα άμα κάνει το πρώτο βήμα, ότι δεν θα φάει χυλόπιτα. 2ον εγώ έχω ακόμα τις παλιές ιδέες ότι ο αντρας πρέπει να είναι ο κυνηγός. Τι θα γίνει δηλαδή, θα βγαίνουμε εμείς στις καφετέριες, και θα τα ρίχνουμε σε καποιον που μας αρέσει? Μήπως να αρχίσουμε να κερνάμε και εμείς τα ποτά? Η ξεφτίλα η ίδια. Και τι θα νομίζει ο άλλος! Πολυ π**τ@ν@ θα σκεφτεί είναι αυτή. Βεβαια δεν ξέρω μέχρι πιο σημείο το εννοείς, αυτό που είπες. Ίσως να το προχώρισα και λίγο.

Και φυσικά και δεν συμφωνώ ότι οι γυναίκες φταίνε για όλα :)

Είμαι κατά τον internet γνωριμιών. Μέσω mirc zoo και όλες τις σχετικές λαλακιεσ. Μπαίνω στο zoo. Αλλά εννοείτε πως δεν κάνω chating. Το zoo έχει και πολύ ωραία games. Δεν έχει μόνο chating...

Όσες φορές έκανα κανένα chating από mirc το έκανα ή για να κάνω πλάκα σε κανένα ζώο με τις φύλες μου, η επειδή βαριόμουν φοβερά. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΓΚΟΜΕΝΟ!!!! Μπαίνεις τώρα mirc στο hellas (έχω να μπώ κανα χρόνο εκεί μέσα. Πιστεύω θα είναι χειρότερα τώρα) και είναι η ξεφτίλα η ίδια. Ανοίγουν 30 παράθυρα και σου λένε τι φοράς!(χωρίς να έχεις κάποιο προκλητικό nickname) Είχες κάμερα? Θα με βοηθίσεις... ΕΛΕΟΣ. Ημαρτον. Αυτοί όλοι που λένε τι φοράς, δεν μπορούν να πάνε σε καμία καφετέρια να γνωρίσουν καμία κοπέλα? Η σε κανένα club? Γιατί πρέπει να φταίνε μόνο οι γυναίκες για τον ιντερνετ chating???

Επίσης και εμένα οι πιο πολλές φίλες μου είναι free και είναι μια χαρά κοπέλες... Δεν ξέρω τι φταίει... Όλοι και όλες free είναι, και κανένας δεν ψάχνετε... Στην real life εννοώ. Όχι στην ψευδέσθηση του ιντερνετ.

ΥΓ. Βαριέμαι να το ξαναδιαβάσω όλο αυτό για ορθογραφικά και συνταντικά λάθη... Συγχωρέστε με για τυχών πατάτες που μπορεί να έχω γράψει.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως αλλού εστιάζεται το πρόβλημα: "Το 10% των ανδρών πηδάνε το 90% των γυναικών". Κι αυτό λόγω κοινωνικών προτύπων που υπάρχουν στην εποχή μας. Τα στανταρ έχουν ανέβει τόσο ψηλά!

Είμαι 24 χρονών και έχω στην πλάτη μου άπειρα χρόνια μπακουριάς (χωρίς σχέση). Έχω κάνει μια στα 18 μου που κράτησε 1,5 χρόνο και διανύω τη δεύτερη τώρα. Στο ενδιάμεσο όποτε πλησίαζα γυναίκα με προβλέψεις θετικές και καλοπροαίρετες απλά με συνέθλιβε. Και φαινόταν λες και το κάνουν επίτηδες. Όσο ήμουν χαλαρός και κατέστραμένος (λόγω εξορίας στη Σκωτία) και δε σκόπευα σε σχέση μου "καθόταν" ένα αρκετά καλό ποσοστό πολλές φορές χωρίς να το κυνηγήσω καν. Δεν ξέρω τι να πώ το κακό κι απόκοσμο πουλάει ενώ συνεχίζει να ισχύει το "nice guys finish last".

Βλέπω από τις 2 μικρότερες αδερφές που έχω και τις φίλες τους (όποτε μαζεύονται στο σπίτι των γονιών μου είναι σα νυφοπάζαρο). Λοιπόν η μεγάλη μου αδερφή σούπερ όμορφη εντυπωσιακή γκόμενα κλπ και οι υπόλοιπες 3-4 της παρέας εξίσου πανέμορφες. Καλλοπίζονται λοιπόν ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ (αν περάσετε έξω από τα κεντρικά της ΔΕΗ έχουν μια προτομή του πατέρα μου για τους λογαριασμούς που έχει πληρώσει από το πιστολάκι της αδερφής μου) και πάνε στο Χ χάι μαγαζί. Εκεί τους την πέφτουν λυσσαλέα μυριάδες ανδρών (που είναι του στυλ τους καθότι στα εν λόγω μαγαζιά τέτοιοι είναι οι θαμώνες) και χαίρονται με το να λένε όχι. Επειδή μου κάνει εντύπωση και το συζητώ μαζί τους έβγαλα το συμπέρασμα πως έχουν εξιδανικέυσει έναν άντρα στο μυαλό τους και ΜΟΝΟ αυτό αναζητούν. Οτιδήποτε άλλο απορριπτεται. Αυτός ο άντρας μπορεί να τους έκατσε στο παρελθόν, μπορεί να μην τους έκατσε μπορεί να τον γουστάρουν χίλια χρόνια τώρα. Πάντως τίποτα κάτω από αυτόν δεν επιζεί.

Είναι βαμπιρική η λογική, πρέπει να τραφώ με το να ρίχνω χυλόπιτες χωρίς να σκοπεύω σε τίποτε παραπάνω αφού αυτό που θέλω δε μου κάθεται και πως να μου κάτσει αφού δεν ξέρω τι θέλω.

Και μετά ναι θα συμφωνήσω με τον φίλο πως είναι και θέμα τύχης. Σας μιλάει άνθρωπος που με τις σχέσει έχει φάει απόρριψη και σκατό που το νόμιζε και σοκολατίνα όσο το έτρωγε.

Μικρή ιστορία: Απόφοιτώντας από Σκωτία πήγα στη συναυλία Simon & Garfunkel στο Λονδίνο. Εκεί γνώρισα τυχαία μια Αγγλίδα αρκετά μεγαλύτερη μου και χαριεντιστήκαμε επειδή η παρέα της κι αυτή χαθήκαν μέσα στο πλήθος και είχε μείνει μόνη της τυχαία. Αυτή τυχαία βγήκε μουρλοκομείο και επειδή την επόμενη ημέρα πετούσα και για εκείνο το βράδυ μέναμε αντιδιαμετρικά αντίθετα στο Λονδίνο μου είχε πει "είναι πιο εύκολο να έρθω εγώ στην Αθήνα από το να έρθεις τώρα σπίτι μου". Και ήρθε το όργιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τυχαία το επόμενο καλοκαίρι μαθαίνω για το Live 8 πάλι στο Λονδίνο. Επικοινωνώ με την κοπέλα μπας και ξέρει για εισιτήρια. Μου λέει πως έτυχε το αφέντικό της να είναι φίλος με τον drummer των Pink Floyd και της έδωσε εισιτήρια. Πάντα πετάω ή με British ή με Easyjet για Λονδίνο. Έτυχε και δεν είχε όμως οπότε μεταξύ Air France και Alitalia διάλεξα τη δεύτερη γιατί δεν είχα ξαναπετάξει. Οι ανταποκρίσεις μου ήτανε στη Ρώμη όταν πήγαινα και επειδή δεν είχε μέσω Ρώμης στο γύρισμο τυχαία πήγα μέσω Μιλάνου. Στο Μιλάνο έτυχε και πέταγε με την ίδια πτήση η κοπέλα μου επειδή δεν έβρισκε κι εκείνη απευθείας πτήση από Παρίσι και έτυχε και καθήσαμε στην ίδια θέση και conversation starter ήτανε οι Pink Floyd λόγω του Live 8.

Τώρα όσο τα σκέφτομαι όλα αυτά, και το περίπλοκο της τύχης και της κατάστασης λέω πως αν είναι να πρέπει να ΤΥΧΟΥΝ τόσα πολλά για να κάνω σχέση γάμησε τα. Πάντως πάλι καλά που καμιά φορά συμβαίνει.

Σόρρυ για την ιστορία της ζωής όμως ένοιωσα πως πρέπει να την πω αναφερόμενος στο θέμα τύχη στις σχέσεις.

Δημοσ.
2ον εγώ έχω ακόμα τις παλιές ιδέες ότι ο αντρας πρέπει να είναι ο κυνηγός. Τι θα γίνει δηλαδή' date=' θα βγαίνουμε εμείς στις καφετέριες, και θα τα ρίχνουμε σε καποιον που μας αρέσει? Μήπως να αρχίσουμε να κερνάμε και εμείς τα ποτά? Η ξεφτίλα η ίδια. Και τι θα νομίζει ο άλλος! Πολυ π**τ@ν@ θα σκεφτεί είναι αυτή. Βεβαια δεν ξέρω μέχρι πιο σημείο το εννοείς, αυτό που είπες. Ίσως να το προχώρισα και λίγο.

Και φυσικά και δεν συμφωνώ ότι οι γυναίκες φταίνε για όλα :)[/quote']

Που κολλάς δηλαδή στο να τα ρίχνεις σε κάποιον που γουστάρεις; Προτιμάς να στα ρίχνουν 10 που δεν σε ελκύουν παρά να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα με κάποιον που σε ελκύει;

btw μία γυναίκα που έχει την π**τανιά μέσα της ποτέ δεν πληρώνει, πάντα οι άλλοι πληρώνουν γι΄αυτή. Οπότε αν τύχει και κεράσεις κάποιο αγόρι ένα ποτό, trust me, δεν θα αρχίσει να πιστεύει πως διαμένεις στην Τρούμπα.

Δημοσ.

Τη ζημιά τη κάνουν κάτι γκόμενες που την έχουν δεί κάπως κ μοιράζουν χυλόπιτες αβέρτα μόνο και μόνο επειδή νομίζουν οτι αυτό τις ανεβάζει στα μάτια των άλλων..κ γ@μ@νε τη ψυχολογία (κ την αυτοπεποίθηση) μας και μετά βρες κουράγιο να πας στην επόμενη. Δυο τέτοιες να πετύχεις κ την έκανες λαχείο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...