Προς το περιεχόμενο

Γνωριμίες....

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mόνο γι'αυτό; Γιατί εγώ έχω την εντύπωση πως οι τσόντες πάνε πακέτο και με τις γνωριμίες;

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είτε έτσι, είτε γιουβέτσι... το ίδιο είναι! Το ίδιο κάνουν και οι γυναίκες λοιπόν, της ίδιας συνομοταξίας με τους άντρες! Όμως υπάρχει και η άλλη πλευρά...

Δημοσ.

Ναι είμαι ξανθιά! Fake! :D

Η απορία μου είναι ότι κανείς σας δεν σκέφτηκε τον παράγοντα μοναξιά! Δεν είναι κακό λοιπόν και οι γυναίκες να καταφεύγουν στο διαδίκτυο και να ψάχνουν μια καλή παρέα από εκεί! Άλλωστε το απρόσωπο του διαδικτύου και η μάσκα, δίνει την δυνατότητα στον κάθε άνθρωπο να εκφράσει τις σκέψεις του στους ανώνυμους στα chat-rooms. Μπορεί να υπάρχει πολύ βρωμιά και δυσωδία σε αυτά τα μέρη, όμως υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που απλά έτυχε να βρεθούν σε αυτά κι όχι γιατί θέλουν να δουν τσόντα!

Έτυχε να γνωρίσω κοπέλες που κατέφευγαν στα chat-rooms με σκοπό να γνωρίζουν κάποιον, γιατί απλά είχαν φάει τεράστια απογοήτευση στην ζωή, μέσα απ'τις παρέες τους! Κι όταν 'λέω' να τον 'γνωρίσουν' δεν εννοώ να καταλήξουν απαραιτήτως σε ένα blind-date, απλά επειδή θα έχουν έναν λόγο για να ξαναμπούν στο διαδίκτυο και να πουν αυτά που δεν μπορούν να εκμυστηρευτούν στους φίλους τους!

Δημοσ.
Καιρός να μιλήσουν και οι γυναίκες της παρέας... Να ρωτήσω τον aledjo[/b']: για ποιον λόγο οι άντρες καταφεύγουν στο διαδίκτυο;

Και γι'αυτο οι γυναικες φταινε!

θες να στο εξηγησω?

1. σκεψου οτι ενας αντρας τα ριχνει σε 1 γυναικα και αυτη τον φτυνει, τα ριχνει στη 2 γυναικα και αυτη παλι τον φτυνει, τα ριχνει στη 3 γυναικα και παλι και αυτη τον φτυνει!

με ποια ψυχολογια μπορει μετα να συνεχισει το ιδιο δηλαδη να τα ριχνει σε μια γυναικα που του αρεσει?

(οταν λεω οτι η γυναικες των φτυνουν εννοω οτι η καθε γυναικα μπορει για το δικο της λογο, οπως λενε, να μη θελει μια καινουργια γνωριμια. π.χ. αυτο το καιρο ειναι σε δυσκολη φαση στη ζωη της και δε εχει χρονο για τετοια)

οποτε πολυ λογικα να ψαχνει να βρει πολλους τροπους για να βρει μια γκομενα....

2. σκεψου οτι μια γυναικα τα ριχνει σε 1 αντρα, ειναι δυνατον ποτε ο αντρας να πει οχι στη γυναικα?

ειδικα σε αυτα που αναφερομαι πιο πανω, οτι δηλαδη βλεπω ωραιες γυναικες να ψαχνονται! αυτο δε μπορω να το δεχτω με καμια δικαιολογια!

ο αντρας εχει πολλες δικαιολογιες γιατι οπως ειπα ο αντρας συνεχως ψαχνεται!

οποτε αυτο που ειπες ειναι τελειος ακυρο γιατι αν το παρεις ετσι, υπαρχουν και τα "σπιτακια με φωτακι" για τους αντρες! γιατι να μην υπαρχουν και για τις γυναικες?

δεν ειναι ολα ισα!

καταλαβες?

πολυ λογικο το βρησκω αν ενας αντρας Χ τα εχει δοκιμασει ολα και τιποτα δε του "καθεται" να δοκιμασει και το ιντερνετ!

ενω μια γυναικα ποτε δεν εχει αυτο το προβλημα! οσο και μπαζο να ειναι , μπορει να κανει παρεα με τον τυπο Χ και περασει ωραια ;)

γι'αυτο τσαντιζομαι!

Δημοσ.

Όταν θα μεγαλώσεις, θα έχεις μάθει ότι ποτέ ένας άντρας δεν τα παρατά με την πρώτη χυλόπιτα που του έριξε μια γυναίκα! ;)

Δημοσ.
Όταν θα μεγαλώσεις, θα έχεις μάθει ότι ποτέ ένας άντρας δεν τα παρατά με την πρώτη χυλόπιτα που του έριξε μια γυναίκα! ;)

χαχαχαχα ξερεις να διαβαζεις?

δεν ειπα οτι τα παραταει! ειπα οτι ψαχνει πολλους τροπους!

Δημοσ.

Μμμ! Αν κρίνω απ'την πρώτη φράση της υπογραφής σου... λογικό είναι να το βάλουν στα πόδια και να σου δίνουν την χυλόπιτα συνεχώς και μετά σου φταίνε επειδή καταφεύγουν στο διαδίκτυο! :lol:

Δημοσ.
Μμμ! Αν κρίνω απ'την πρώτη φράση της υπογραφής σου... λογικό είναι να το βάλουν στα πόδια και να σου δίνουν την χυλόπιτα συνεχώς και μετά σου φταίνε επειδή καταφεύγουν στο διαδίκτυο! :lol:

MariaTs. με συγχωρεις αλλα εισαι αντε γεια!

πρωτα με ρωτας : "για ποιον λόγο οι άντρες καταφεύγουν στο διαδίκτυο;"

σου απανταω και μου λες κατι τελειως ακυρο! καμια σχεση με την ερωτηση που μου εκανες και την απαντηση που σου εδωσα, μετα (προφανος δεν ειχες τι να πεις με το θεμα μου μιλαμε) και μου λες για τα προσωπικα μου χωρις να ξερεις τιποτα για μενα!

το θεμα δε το ανοιξα να για πω αν εχο προβλημα με τις γυναικες, αν μου ριχνουν χυλοπιτα ή οχι....

εισαι τελειως off-topic!

και να θες να σχολειασεις την υπογραφη μου, σου λεω να ξανακοιταξεις ΚΑΛΑ!

δε λεω οτι το βαλανε στο ποδια, αλλα ανοιξε τα ποδια!

και αν ξερεις να διαβαζεις πιο κατω λεω "Ύστερα άσε το κορμί σου ελεύθερο να μπεί στο ρυθμό της μουσικής!"

δε ειπα κατι πονηρο αλλα το μυαλο των γυναικων παντα εκει παει! οποτε λογικο μου φαινεται τωρα να αναζητανε συντροφο και απο το ιντερνετ!

ειναι αχορταγες παναθεματες!

MariaTs. σε ξαναρωταω! ξερεις να διαβαζεις?

Δημοσ.
Και γι'αυτο οι γυναικες φταινε!

2. σκεψου οτι μια γυναικα τα ριχνει σε 1 αντρα' date=' ειναι δυνατον ποτε ο αντρας να πει οχι στη γυναικα?[/quote']

απειρες φορες...

ειδικα σε αυτα που αναφερομαι πιο πανω, οτι δηλαδη βλεπω ωραιες γυναικες να ψαχνονται! αυτο δε μπορω να το δεχτω με καμια δικαιολογια!

ο αντρας εχει πολλες δικαιολογιες γιατι οπως ειπα ο αντρας συνεχως ψαχνεται!

ο σωστος ο αντρας ο πολλα βαρυς?μηπως αυτες οι ωραιες γυναικες ψαχνονται γιατι εχουν πεσει σε τυπακια που το μονο που σκεφτονται ειναι το πουλι τους?μπααααααααα....

πολυ λογικο το βρησκω αν ενας αντρας Χ τα εχει δοκιμασει ολα και τιποτα δε του "καθεται" να δοκιμασει και το ιντερνετ!

ενω μια γυναικα ποτε δεν εχει αυτο το προβλημα! οσο και μπαζο να ειναι , μπορει να κανει παρεα με τον τυπο Χ και περασει ωραια ;)

μηπως κανει καποιο λαθος αυτος ο αντρακλας και δεν του καθεται τπτ? μηπως δεν κοιταει αυτα που μπορει να του τυχουν και ψαχνει την θεα την ιδανικη που να εχει και ξυρισμενο μ@@νι οπως ειδε στο ιντερνετ?μηπως λεω οτι φταιμε πρωτα εμεις για τις αποτυχιες μας και μετα να κοιταμε τους αλλους?λεω εγω τωρα...

Δημοσ.

Καλώς την την Μαρία, να μην είμαι μόνη μου!

Αledjo:

Γενικά συμφωνώ...Φυσικά όποιος βλέπει ότι μια μέθοδος δεν αποδίδει ψάχνει και άλλους τρόπους και έτσι πρέπει!:-D

σκεψου οτι μια γυναικα τα ριχνει σε 1 αντρα, ειναι δυνατον ποτε ο αντρας να πει οχι στη γυναικα?

Εδω διαφωνώ...Όποιος κάνει την προσέγγιση πρώτος αυτός τρώει και τη χυλόπιτα...Δεν είναι θέμα άνδρα-γυναίκας..Αν οι κλασσικοί ρόλοι αλλάξουν αυτόματα αλλάζει και αυτό! Σε κάθε περίπτωση είναι θέμα τρόπου..Όλοι και όλες έχουν τα κουμπιά τους!! 1 άλλος τρόπος προσέγγισης αλλάζει το αποτέλεσμα πολλές φορές!

μηπως κανει καποιο λαθος αυτος ο αντρακλας και δεν του καθεται τπτ

Σωστός!!!Και ισχύει και για τους άνδρες και για τις γυναίκες!!Όποιοι/όποιες ταλαιπωρούνται, πριν τα βάλουν με την τύχη ή το άλλο φύλο ας δούνε λιγάκι και αυτοι τι κάνουν...Δεν είναι πάντα ο γυαλός στραβός!

Δημοσ.

@Forensick

1) δε το σχολιαζω

2) και αυτες οι γυναικες γιατι ψαχνονται ακομα και στο ιντερνετ? τι παραπανω απο το πουλι ενος αντρα μπορουν να βρουν στο ιντερνετ? αγαπη?

3) αν καταλαβες καλα λεω οτι ο τυπος Χ αφου δε του ΚΑΘΕΤΑΙ τιποτα, δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να πει οχι σε μια γυναικα ακομα και σε μπαζο! αρα λεω οτι και παλι οι γυναικες φταινε γιατι χανουν μια ευκαιρια να εχουν εναν αντρα! οι γυναικες ειναι αχαριστες και ψαχνουν κατι καλυτερο ακομα και στο ιντερνετ γιατι δε τους αρεσει ο τυπος Χ!

Δημοσ.

@Draculina

δεν ειπα οτι πρεπει η γυναικα να κανει το πρωτο βημα, απλα ειπα ΣΚΕΨΟΥ υποθετικα!

το ειπα αυτο για να αποδειξω οτι ακομα και αν γινει αυτο τοτε οι αντρες δεν εχουν τετοια προβληματα οπως οι γυναικες!

θελω να πω οτι για ολα αυτα φταινε οι γυναικες!

εχει να πει κατι καποιος γι'αυτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...