Προς το περιεχόμενο

Γνωριμίες....

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί να μην πάνε καμιά βολτίτσα να δούν λίγο κόσμο? Θα ήταν καλύτερα να κοπροσκυλιάζουν μπροστα από μια οθόνη αναζητώντας τον τέλειο άντρα? Δεν λέω μπορεί κ να τον βρούν αλλά δεν έχουν περισσότερες πιθανότητες στον αληθινό κόσμο?? :-)

Δημοσ.

Κακα τα ψεμματα,απο βολτιτσες/χωσιματα και απο νετ δεν βρισκεις συντροφο...

Απο κοινους γνωστους κτλ ισως...

Δημοσ.
οκ' date=' και εσενα τι σε νοιαζει πως ψαχνει η καθεμια να βρει γκομενο;

...μανα σου ειναι ή αδερφή σου;

:-?[/quote']

Τι με νοιαζει??? θα σου πω τι με νοιαζει!

αν το αφησουμε και γινει "μοδα" αυτο (μη πω και στανταρ) για να βρει καποια γκομενο, τοτε και η αδερφη μου και η κορη μου και η δικια σου αδερφη και κορη σου θα ψαχνει απο το ιντερνετ να βρει γκομενο!

επισης μη ξεχναμε το μεγαλυτερο φοβο που μπορει να εχει ενας αντρας για τη γυναικα του!

τωρα ο αντρας αφου ξερει οτι η γυναικα του ειναι σπιτι, μπορει να νιωθει πιο "ασφαλες" απ'οτι ειναι εξω για καφε με τις φιλες τις!

αν ομως γινει της μοδας το ιντερνετ, μετα 24ωρες/24ορο ο αντρας θα πρεπει να εχει το αγχος μηπως η γυναικα του εχει βγαλει φωτογραφιες στο ιντερνετ για να βρει γκομενο!

ΕΛΕΟΣ!

και που ξερεις εσυ Pablo_Hasan αν η δικια σου γκομενα δεν εχει γραφτει με φωτογραφιες σε κανενα απο αυτα site για να βρει καποιον καλυτερο απο σενα? μπορει τωρα να σε κραταει επειδη δεν εχει βρει ακομα τον καλυτερο... αν ομως βρει???

τωρα σε νοιαζει και σε σενα ή οχι?

Δημοσ.

και εγω ρε γαμωτο δεν μπορω να πλησιασω γκομενα! τι θα γινει επιτελους! αντε σε 3 μηνες παω αστυνομια ( ναι, περασα! ) να δουμε τι θα γινει εκει.. φταινει και οι παρεες βεβαια, αφου οι αλλοι ειναι χειροτεροι απο εμενα.. ημαρτον!

Δημοσ.
Και γιατί δηλαδή έχουν πρόβλημα και "καταφευγουν" στο ίντερνετ?

Που θα έπρεπε να 'καταφύγουν'?

ΣΕ ΜΕΝΑ!

loooooool

Δημοσ.

Γιατί βρε Lucifer flame?Τι ακριβώς σ'ενόχλησε??Και το γκοθού πώς συνδέεται με τα γραφόμενά μου?Απλό feedback από αυτά που ακούω μετέφερα,με μια προσπάθεια ερμηνείας...

Anyway, κουβεντούλα κάνουμε εδώ...Ούτε σημαίνει ότι το θέμα μας αφορά άμεσα,ούτε ότι πήραμε καημό όσους την ψάχνουν διαδικτυακά!!

Δημοσ.
Τι με νοιαζει??? θα σου πω τι με νοιαζει!

αν το αφησουμε και γινει "μοδα" αυτο (μη πω και στανταρ) για να βρει καποια γκομενο' date=' τοτε και η αδερφη μου και η κορη μου και η δικια σου αδερφη και κορη σου θα ψαχνει απο το ιντερνετ να βρει γκομενο!

επισης μη ξεχναμε το μεγαλυτερο φοβο που μπορει να εχει ενας αντρας για τη γυναικα του!

τωρα ο αντρας αφου ξερει οτι η γυναικα του ειναι σπιτι, μπορει να νιωθει πιο "ασφαλες" απ'οτι ειναι εξω για καφε με τις φιλες τις!

αν ομως γινει της μοδας το ιντερνετ, μετα 24ωρες/24ορο ο αντρας θα πρεπει να εχει το αγχος μηπως η γυναικα του εχει βγαλει φωτογραφιες στο ιντερνετ για να βρει γκομενο!

ΕΛΕΟΣ!

και που ξερεις εσυ Pablo_Hasan αν η δικια σου γκομενα δεν εχει γραφτει με φωτογραφιες σε κανενα απο αυτα site για να βρει καποιον καλυτερο απο σενα? μπορει τωρα να σε κραταει επειδη δεν εχει βρει ακομα τον καλυτερο... αν ομως βρει???

τωρα σε νοιαζει και σε σενα ή οχι?[/quote']ναι, τωρα που το λες με λουζει κρυος ιδρωτας...

εσυ παντως δεν εχεις λογο να φοβασε, θα σε αφησει και χωρις να εχει βρει αλλον

:-D

Δημοσ.
και εγω ρε γαμωτο δεν μπορω να πλησιασω γκομενα! τι θα γινει επιτελους! αντε σε 3 μηνες παω αστυνομια ( ναι, περασα! ) να δουμε τι θα γινει εκει.. φταινει και οι παρεες βεβαια, αφου οι αλλοι ειναι χειροτεροι απο εμενα.. ημαρτον!

Εβελπιστείς να βρείς γκόμενα στην αστιφυλάκων?? Παραδόξως όμως ο κολλητός μου που πέρασε εκεί βρήκε...

Δημοσ.
Εβελπιστείς να βρείς γκόμενα στην αστιφυλάκων?? Παραδόξως όμως ο κολλητός μου που πέρασε εκεί βρήκε...
οχι, αλλα ελπιζω εκει να αλλαξω χαρακτηρα. πραμα που νομιζω οτι θα γινει.. μη ξεχναμε οτι εκει δεν θα εχει υπολογιστη και τηλεοραση για 4 χρονια ( !!! )
Δημοσ.

τωρα ο αντρας αφου ξερει οτι η γυναικα του ειναι σπιτι' date=' μπορει να νιωθει πιο "ασφαλες" απ'οτι ειναι εξω για καφε με τις φιλες τις!

[/quote']

H λύση είνα μία .KEYLOGGER

Δημοσ.

Eγώ πάντως γυναίκα βρήκα (αυτή δεν ξέρω τί μου βρήκε). Και κόρη βρήκα και όσο με αφορά, αν κρίνω από κάτι ανιψούλες της γυναίκας μου απ' τον Καναδά (11-12 ετών) σε 10-15 χρόνια δε θα σκαμπάζω γρι απ' ότι θα κάνει με τον υπολογιστή, οπότε το μόνο που μένει είναι να το παίξω κατάσκοπας με ψαθάκι και τσαντάκι ασφαλίτη.

Όπου αυτή κι εγώ....:twisted:

Δημοσ.
οχι, αλλα ελπιζω εκει να αλλαξω χαρακτηρα. πραμα που νομιζω οτι θα γινει.. μη ξεχναμε οτι εκει δεν θα εχει υπολογιστη και τηλεοραση για 4 χρονια ( !!! )

Χαράστο κουράγιο σου αδερφέ, άλλη φάση οι στρατιωτικές κτλ. Πάντως αν μιλάμε για αστιφυλάκων είχε αρκετές κοπελίτσες τη χρονιά που πέρασε, κάπως θα τη βολέψεις..:mrgreen:

Δημοσ.

Καιρός να μιλήσουν και οι γυναίκες της παρέας... Να ρωτήσω τον aledjo: για ποιον λόγο οι άντρες καταφεύγουν στο διαδίκτυο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...