aledjo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Περνω το θαρρος απο τα νευρα μου που βλεπω συνεχως καθε μερα αυτα τα sites να ειναι γεματο κοσμο με σκοπο τις γνωριμιες! Aραια και που ετσι για τη πλακα εχω επισκεφτει το joy.gr και το zoo.gr και βλεπω ολοκληρο το ελληνικο internet εκει μεσα για να κανουν γνωριμιες! Σημερα το μεσημερι εγω με εναν φιλο μου δεν ειχαμε τι να κανουμε και μας ηρθε η ιδεα να το παρουμε σοβαρα το θεμα και να ανακαλυψουμε γιατι γινεται αυτο και πως.... γραφτηκαμε κανονικα στο zoo.gr, πληρωσαμε 1 sms οπως λεει για να κανουμε κανονικη αναζητηση, και ξεκινησαμε αναζητηση για κοπελες 18-22 χρονων.... καθως εβγαζε τα αποτελεσματα εγω τα επερνα σιγα σιγα! ΕΛΕΟΣ! ειδα πολλες ομορφες κοπελες να ψαχνουν γνωριμιες για αντρες με σκοπο τη σχεση! βεβαια υπαρχουν και τα μπαζα οπως υπαρχει ο μυθος οτι τα μπαζα ειναι αυτα που ψαχνουν συντροφο στο ιντερνετ.... κι'ομως! 8/10 ηταν αξιολογες κοπελες με προσοντα! οταν βλεπω κατι τετοια ετσι μου'ρχεται να βγω στο δρομο και τα ριχνω σε οποια βλεπω μπροστα μου! γιατι γινεται αυτο?? δε τις θελεις κανεις αυτες τις κοπελες? δε τις βλεπει κανενας αντρας? ενας αλλος φιλος μου λεει οτι αυτο το κανουν επειδη ειναι ψωναρες και βγαζουν τη φωτογραφια τους στο ιντερνετ για να ακουνε τα "καλα" τα λογια...... εγω ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ οταν τα βλεπω αυτα! που ζουμε????
Xvipes Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 το ότι γράφει ότι είναι κοπέλα δεν σημαίνει οτι όντος είναι.... όμως ξέρω φίλους μου που έχουν βρει κανονικά κοπέλα μέσα απο το zoo.πάντος εγώ βαριέμαι να μπαίνω στην διαδικασία του μπλα μπλα μέσω chat...αυτά τα έκανα επι εποχές mirc.
Draculina Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 aledjo εχεις απόλυτο δίκιο που τρελαίνεσαι!!Πάντως ανεξάρτητα αν κάποιες από αυτές το κάνουν για το χαβαλέ ή για το ψώνιο τους η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πολύς μόνος κόσμος εκεί έξω...Και ειδικά κοπέλες!!Θα σου μεταφέρω τη δική μου εμπειρία από τους δικούς μου φίλους και γνωστούς (το δείγμα είναι επαρκές αλλά πιθανότατα όχι στατιστικά αμερόληπτο!!Οι περισσότεροι είμαστε στην ίδια σχολή...). Εγώ είμαι 23 χρόνων και ο κύκλος μου είναι 20-26 περίπου...Χωριζόμαστε αυστηρά σε 2 κατηγορίες: οι δεσμευμένοι με σταθερή χρόνια σχέση (2-7 χρόνια,απτο λύκειο ή το πρώτο έτος) που έχουν και την παρέα τους και πάνω κάτω νιώθουν ότι έχουν κλείσει, και οι μόνοι, που σταυρώνουν 1 σχέση 2 βδομάδων το χρόνο και αν, χωρίς όμως να έχουν κάποιο εμφανές ελάττωμα!!1 χαρα παιδιά είναι..Φυσικά αφού μιλάμε για γνωστούς έγινε απόπειρα για πιθανές διασταυρώσεις μεταξύ των μόνων αλλά δεν...Τι φταίει??τι να σου πω...Το σίγουρο είναι ότι όσο περνάνε τα χρόνια γινόμαστε πιο κλειστοι...Αφού τελειώσει κανείς τις σπουδές του και μπει στη δουλειά και οι γνωριμίες δεν ανανεώνονται πλέον..Πιθανόν είναι και οι απαιτήσεις υπερβολικές και από τις 2 μεριές!!Τελικά ίσως(όσο και αν το μισώ να το λεω) είναι και θέμα τυχης... Δεν ξέρω!!2 καλοί μου φίλοι κάναν σχέση μέσω νετ,ειδικά η κοπελιά κούκλα και πολύ έξυπνη!Σημεία των καιρών??Πιθανόν..Αμα ξημεροβραδιάζεσαι στο νετ και οι γνωριμίες από κει θα γίνουν...Meeting people is easy??Καθόλου αν θες τη γνώμη μου... PS1:Πάντως είμαστε περισσότερες από σας πληθυσμιακα...Οκ, το να την πέσεις σε όποια κοπέλα περνάει είναι κάπως, αλλά αν σου αρέσει μία μη διστάζεις!!Το βλέπω και αυτό πολύ να συμβαίνει... PS2:Στο zoo δεν έχω μπει ποτε,αλλά το joy τουλ εμένα δεν θα μου ταίριαζε καθόλου...Τι να σχολιάσεις και τι να κρίνεις...
marios1957 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Draculina, μήπως είσαι στο VF? Ρε μλκ Λούσυ,τι θα γίνει με τη πάρτη σου,θα τη πέφτεις σε όποιο (δηλωμένο) γκομενάκι postάρει;Και άμα γίνεις υπουργός,τι θα γίνει,θα κυκλοφοράμε τοίχο-τοίχο; lol
christos_0b Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Εγω δεν εχω να πω πολλα,αλλα εφοσον βλεπω τι χαμος γινεται σε sites σαν το Hi5 ενα σχολιο εχω να κανω : Λιγουρια της ελλαδος ενωθειτε!(ισως να εχει γινει ηδη ).Χρησιμοποιω αυτη την εκφραση λογο της τεραστιας υποκρισιας που υπαρχει σε ολα τα παρομοια sites(βαριεμαι να εξηγω περισοτερα τωρα ). BTW : marios1957 εχεις χαλαρα την καλυτερη "υπογραφη" στο forum
aledjo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μα πως γινεται αυτο? βλεπω μερικες φωτογραφιες που εχουν βαλει και ειναι κοπελες που "βλεπονται"! πιο πολυ μου τη δινει στα νευρα επειδη εχω ζησει και ακουω απο φιλους, πολλα "μαλακισμενα" που ειναι μπαζα και το παιζουν και δυσκολες κι'ολας! σ'αυτο βεβαια φταιμε και μεις οι αντρες επειδη τους δινουμε αξια που ασχολιομαστε μαζι του και τη ψωνιζουν αγρια.... τοτε ολες αυτες με τις ωραιες φωτογραφιες τι να πουνε? δε τους μιλαει κανεις? ΕΛΕΟΣ βλεπω και κατι hot φωτογραφιες που βγαζουν... περνουν ποζα... βγαζουν τα ποδια εξω... ΕΛΕΟΣ τι ειναι αυτα! περιμενουν μετα να τις παρουμε στα σοβαρα αυτες τις "γυναικες"?? το μονο που μπορει να σκεφτει κανεις ειναι "πω πω ποσο ωραια ειναι, ας κανουμε ενα ψυχικο...." για λυπηση ειναι! ενταξει δε λεω και γω ειμαι κλειστος τυπος αλλα δε θα εφτανα ποτε σε αυτο το σημειο να αναζητω συντροφο απο το ιντερνετ! υπαρχουν και οι φιλοι! οι φιλοι εχουν αλλους φιλους... αυτοι οι αλλοι φιλοι εχουν μερικες φιλες... οι φιλες αυτες εχουν κι'αλλες φιλες κτλ... και γω εχω περασει παλια στη εποχη του mirc αλλα μονο και μονο για πλακα... εγω με φιλους μου κανονιζαμε για καφε ετσι για χαβαλε... αλλα βλεπω πολλους που το περνουν πολυ στα σοβαρα! και νομιζουν οτι ο ερωτας της ζωης τους ειναι στο ιντερνετ! τι να πω....
giorgos_k Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι..άσε τους μοντέρνους να ψάχνουν γυναίκες στο διαδίκτυο και ας ακολουθήσουμε εμείς τον παραδοσιακό τρόπο..άσε που μας συμφέρει κιόλας....
Draculina Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 ι ας ακολουθήσουμε εμείς τον παραδοσιακό τρόπο..άσε που μας συμφέρει κιόλας.... Ετσι!!!Αντε μπράβο, γιατί σαν πολύ τις μπουρδουκλώσαμε τις σχέσεις...Και στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά!!! @Lucifer Τι είναι το VF? (Μάλλον είμαι μικρή και πιο αθωα απ'ότι νόμιζα!) υπαρχουν και οι φιλοι! οι φιλοι εχουν αλλους φιλους... αυτοι οι αλλοι φιλοι εχουν μερικες φιλες... οι φιλες αυτες εχουν κι'αλλες φιλες κτλ... Σωστό, αλλά στην πράξη δεν πάει τόσο γεωμετρικά...Πάνω κάτω οι φίλοι έχουν κοινα εμδιαφέροντα,μέρη που συχνάζουν και γνωστούς οπότε ανακύκλωση από 1 σημείο και μετά... Πάνω απτις μισές απτις φίλες μου είναι μόνες...Ήρθε και το καλοκαιράκι,γκρίνια γενικά...Ετυχε και συζητάγαμε προχτές για το νετ,είχες timing με το topic...
^BOOMBOOM Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Εσένα δηλαδή το πρόβλημά σου με το οτι πολλές κοπέλες ζητάνε γνωριμίες ποιο είναι? Φοβάσαι μηπως κανουν σχέση και δεν είσαι εσυ ο γκόμενος? έλεος με τη ΖΗΛΕΙΑ πια
aledjo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Σωστό' date=' αλλά στην πράξη δεν πάει τόσο γεωμετρικά...Πάνω κάτω οι φίλοι έχουν κοινα εμδιαφέροντα,μέρη που συχνάζουν και γνωστούς οπότε ανακύκλωση από 1 σημείο και μετά... Πάνω απτις μισές απτις φίλες μου είναι μόνες...Ήρθε και το καλοκαιράκι,γκρίνια γενικά...Ετυχε και συζητάγαμε προχτές για το νετ,είχες timing με το topic...[/quote'] Ναι Draculina συμφωνω αλλα το λεω για τη χειροτερη περιπτωση! δηλαδη καλυτερο ειναι να ψαχνει καποιος ετσι απο φιλους και φιλες παρα απο το ιντερνετ!
aledjo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Εσένα δηλαδή το πρόβλημά σου με το οτι πολλές κοπέλες ζητάνε γνωριμίες ποιο είναι? Φοβάσαι μηπως κανουν σχέση και δεν είσαι εσυ ο γκόμενος? έλεος με τη ΖΗΛΕΙΑ πια looooool το θεμα δε το ανοιξα για να πω οτι εγω εχω προβλημα αλλα οτι ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και καταφευγουν στο ιντερνετ! βεβαια και οι αντρες ψαχνουν γκομενες απο το ιντερνετ αλλα γι'αυτο παλι οι γυναικες φταινε!
Pablo_Hasan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 οκ, και εσενα τι σε νοιαζει πως ψαχνει η καθεμια να βρει γκομενο; ...μανα σου ειναι ή αδερφή σου; :-?
Lucifer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Αρχικά, ότι είπε ο αποάνω. Δευτερευόντως Μάριε, όσο και αν δεν αρνούμαι το ότι είμαι πέφτουλας, στην προκείμενη περίπτωση πήγαινα για flame, αλλά εφ' όσον δεν γνωρίζει το vf, απαλλάσσεται από την κατηγορία του να είναι γκοθού λόγω αμφιβολιών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.