fwtonio Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Πήρα το παραπάνω flashάκι αλλά δεν δουλεύει το u3 χαρακτηριστικό του. Ενώ θα έπρεπε να ξεκινά ένα περιβάλλον για την εκτέλεση προγραμμάτων κατευθείαν από την μνήμη, δεν κάνει τίποτα.... Απλά ανήγει ένας φάκελος με τα περιεχόμενα τοης μνήμης. Κάνω κλίκ σε ένα εκτελέσημο αρχείο που υπάρχει με όνομα LaunchU3.exe αλλά και πάλι τίποτα... Οι υπολογιστές που το δοκίμασα τρέχουν σε winxp pro sp2. Τι πρόβλημα υπάρχει;
tolis664 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Και δεν χαίρεσαι; Εγώ έφαγα το μισό internet για να δω πως να το βγάλω! Χωρίς πλάκα τώρα, καλή σκέψη το U3, αλλά μόλις πήγα να το δοκιμάσω και να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα και είδα ότι ζητούσε U3 πρόγραμμα (πλερώ δηλαδή), κόντεψε να φύγει απ'το παράθυρο. Ευχαριστούμε παιδιά είπα, άλλα λεφτά δεν θέλουμε να δώσουμε, την κάνουμε κι αλλιώς την δουλειά. Από την άλλη,θεωρώ απαράδεκτο, ένα απλό flashάκι να σου τρέχει τσαμπουκά προγράμματα δικά του και να μην μπορείς να τα βγάλεις!!! Flashάκι αγόρασα ρε παιδιά, σιγά την τεχνολογία. Φτιάχνει virtual drive και virtual βλακείες! Και πιθανόν να αναρωτηθείτε, πόσο περίεργος είμαι για να θέλω τόσο πολύ να το βγάλω το U3. Έλα μου όμως, που το flashάκι το αγόρασα για να το χρησιμοποιώ και στο ραδιοcd του αυτοκινήτου που μόλις είχα αγοράσει και έχει USB θύρα. Και η U3 virtual βλακεία, μπέρδευε το ραδιοcd και έβγαζε USB error!!! Και τι να κάνω, να το πάω πίσω και να τους πω δεν μου άρεσε τελικά η U3 smart βλακεία, πάρτε το πίσω;;; Ευτυχώς που το ψιλιάστηκα τι έφταιγε, έφαγα το internet και βρήκα ένα παλικάρι που έβγαλε το μαγικό προγραμματάκι U3 uninstall και σώθηκα. Να είναι καλά το παλικάρι Γι'αυτό σου λέω, τόσο πολύ το χρειάζεσαι; Εάν ναι, τότε πάν'το πίσω. Feature του προϊόντος είναι, το οποίο δεν δουλεύει. Οπότε πρέπει να στο αλλάξουνε. Sorry παιδιά, ήθελα να πω τον πόνο μου. Βαρέθηκα όλες αυτές τις πανέξυπνες τεχνολογίες που τα κάνουν όλα τσαμπουκά, και άμα γουστάρεις. Το αν σου σπάνε τα νεύρα ή δημιουργούν άλλα προβλήματα, δεν τους ενδιαφέρει. Έλεος...
tolis664 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Τώρα που το σκέφτηκα, ίσως θα ήταν καλό να ανοίξουμε ένα thread με αυτό το θέμα. Νομίζω θα ήταν ενδιαφέρον. Χμμμμ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.