firewalker Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Η κοπέλα ενδιαφέρεται να δουλεύει Autocad (αυτό για τα σπίτια) και Archicad. Δεν νομίζω να θέλει να κάτι που θα θέλει "τρελές" απαιτήσεις σε 3d rendering κ.τ.λ. Επίσης ο ποιο φτηνός X2 που έχει το eshop είναι ο 4200 σε socket 939 (3800 δεν έχει) που κάνει 353 € και σε socket AM2 368 €. Δηλαδή 212 και 227 € ποιο ακριβοί από τον 3800 που έχω επιλέξει και μας βγάζει εκτός προϋπολογισμού. Σε άλλο thread εδώ διάβασα ότι η AMD θα ρίξει τις τιμές σχεδόν 50%. Αυτό πότε θα φανεί στα Ελληνικά eshops; Επίσης οι Conroe έχουν έρθει; Ίσως είναι η ιδέα μου, αλλά μου φαίνεται ότι πριν λίγους μήνες το eshop είχε μεγαλύτερη ποικιλία από cpus.
jimakos00 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Οι τιμές των AMD έχουν πέσει κατακόρυφα και το κατάστημα που αναφέρεις δεν τις έχει ανανεώσει. Μην βιαστείς, περίμενε καμια εβδομάδα μέχρι να βρεθεί κάποιο "θύμα" και θα βάλουν τις καινούργιες.
Draculina Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Autocad (αυτό για τα σπίτια) και Archicad Τοτε firewalker είσαι οκ με την παραπάνω σύνθεση.Επαρκεί και με το παραπάνω. http://www.matsoukasbros.com/search.php?categ_id=258 Αυτή είναι η νέα τιμή!! Πριν είδα και eshop, δεν τον έχει...Ίσως περιμένουν νέα παραλαβή οπότε θα έχουν και τη νέα τιμή...O matsoukas εχει conroe...Η κατάσταση είναι μεταβατική πάντως,περίμενε όπως σου είπαν και τα παιδια!!Βλέπε και skroutz να παρακολουθείς τι γίνεται! Οσο για την οθόνη,αυτή που διάλεξες είναι οκ,όχι κάτι ιδιαίτερο.Προσωπικά δουλεύω με 19 crt,μου φαίνεται πιο ξεκουραστη λόγω ανάλυσης που είπε και ο φίλος παραπάνω.Γενικά όσο πιο μεγάλη καλύτερα,διευκολύνει πάρα πολύ!!Αλλά για να πάτε σε οθόνη που θα κάνει διαφορά θα ανεβεί πολύ η τιμή σας.Εκτός αν μπορεί να βολευτεί η κοπέλα για την ώρα και αφήσετε για αργότερα την οθόνη να πάρει κάτι καλό..
overclockerd Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Vale AMD X2 se sindiasmo Me 2 GB RAM protimise to socket AM 2 pou sinergazete Me grigoroteri mnhmh.Elpiso na voitisa!!!
Vatos_locos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 me 2 dimm twn 512 se dual channel ena amd Athlon Fx X2 (dual Core) k 2 Sata se raid 1 gia taxitita i 0 gia na min exei problima na xasei tipot aekei dialegei auti to mixanaei 8a skotonei metamia poli kali Vga k 8a einai jet alla me ton amd k tis mnimes k to mobo 8a 3eperaseis to xiliariko
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 paidia mipos to thelei gia autocad kai oxi gia 3d studio max.
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 me 2 dimm twn 512 se dual channel ena amd Athlon Fx X2 (dual Core) k 2 Sata se raid 1 gia taxitita i 0 gia na min exei problima na xasei tipot aekei dialegei auti to mixanaei 8a skotonei metamia poli kali Vga k 8a einai jet alla me ton amd k tis mnimes k to mobo 8a 3eperaseis to xiliariko raid 0 gia taxitita kai raid 1 gia asfaleia kai raid 5 kai gia ta dio kai raid 1+0 episis kai gia ta 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.