Προς το περιεχόμενο

Θα ήθελα την γνώμη σας.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είδα απλώς δε υπάρχει κανένα προιόν

Αν ο χώρος δεν είναι πρόβλημα' date=' και αν δε θέλει να πυλάει μούρη με την 19'' TFT θα διάλεγα μια 19-22'' CRT μόνο και μόνο για τις υψηλότερες αναλύσεις. Σχέδια μεγάλων κτιρίων κάνει διαφορά.

[/quote']

Νομίζω θέλει tft για να μην την κουράζει τόσο πολύ. Αν και εμένα με κουράζουν το ίδιο.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το είδα απλώς δε υπάρχει κανένα προιόν

Νομίζω θέλει tft για να μην την κουράζει τόσο πολύ. Αν και εμένα με κουράζουν το ίδιο.

afou ego piga to proi kai mou bgale ena proion.

Δημοσ.
kati se optiko pontiki .kana logitech i microsoft kai asirmato tha itan kali lisi.den xero kata poso ta penakia sas voleuoun dr lo.wacom pens.

Προσωπικά δουλεύω με Microsoft Intellipoint paparia 5.0

Το Χειρότερο Logitech είναι καλύτερο από αυτό.

Ακόμα και το Basic της Microsoft είναι καλύτερο

Στο σχήμα είναι ίδιο με το intellimouse 4.0 που είχα αγοράσει παλιότερα για 70+ Euro και επέστρεψα ευχαρίστως στο παλιό logitech με τη μπιλίτσα του.

Τέτοια ποντίκια με καμπούρα καμήλας είναι ότι χειρότερο.

ΚΑλύτερα ενσύρματο και ξεκούραστο στο χέρι παρά φρου φρου.

Με πενάκια δε έχω δουλέψει και δεν έχω δει κανένα να δουλεύει. Δε νομίζω ότι είναι για αυτή τη δουλειά.

Δημοσ.

to penaki xero oti einai gia photoshop.b.ti na po den exo provlima me ta pontikia me tin kampili an kai genikos exo mia adinamia sti logitech para stin microsofto.alla ego to wireless intellimouse pou exo den exo parapono.

Δημοσ.

Μάλλον πάμε σε αυτό

Επεξεργαστής: AMD ATHLON 64 3800+ 2.40GHZ AM2 BOX

Μητρική: MSI K9N ULTRA-2F

Μνήμη: OCZ PC2-4200 DDR2 VALUE PRO DUAL CHANNEL 1024MB (2X512)

Γραφικά: MSI VGA NX7300GS-TD256E PCI-E TV-OUT DVI RETAIL

Δίσκος: WESTERN DIGITAL 160GB WD1600JS 7200RPM SATA2

Τροφοδοτικό: ENERMAX EG465AX-VE 460W NOISE TAKER

Κουτί: HEROICHI MIDI TOWER PRO CI-6A19 BLACK

Οθόνη: LG 19'' LCD L1919S-SF SILVER

DVD-RW: NEC DVD+/-R/RW ND-3551 LABELFLASH

Ψύξη: ARCTIC COOLING SILENCER 64 ULTRA TC BLUE

Μαζί με floppy, ηχεία, πληκτρολόγιο και ποντίκι πάει στα 985 €.

Δημοσ.

Η RAM που διάλεξες είναι DDR και η κάρτα γραφικών AGP, ενώ η μητρική αυτή δέχεται μόνο DDR2 και PCI-e αντίστοιχα.

Κατά την γνώμη μου πήγαινε στην πρώτη σύνθεση καλύτερα, με μια αλλάγή στην οθόνη.

Δημοσ.
Η RAM που διάλεξες είναι DDR και η κάρτα γραφικών AGP' date=' ενώ η μητρική αυτή δέχεται μόνο DDR2 και PCI-e αντίστοιχα.

Κατά την γνώμη μου πήγαινε στην πρώτη σύνθεση καλύτερα, με μια αλλάγή στην οθόνη.[/quote']

Lol! Έκανα λάθος paste. Θα το διορθώσω.

Δημοσ.

Και γω μηχανικός οπότε θα σου πω από πείρα...

Αρχικά προτιμώ τη 2η σύνθεση!!Διάλεξες καλές μαρκες, και ο 3800χ2 είναι προτιμότερος (εκτός αν βλέπατε 1 conroe με παρόμοια τιμή!!Εγώ αν έκανα τώρα φουλ νέο πισι προς τα εκεί θα κοίταζα!!)

Το μηχάνημα είναι υπέρ επαρκές.Μόνο αν κάνει 3D cad 2007 θα χρειαστεί παραπάνω. Για τα απλά 2D σχέδια οι απαιτήσεις είναι πολύ μικρότερες απότι φαντάζεσαι.Οπότε δεν το συζητάμε!

Μνήμη περισσότερη θα τις χρειαστει αν κάνει 3D, ή δεν ξέρω αν ασχολείται η κοπέλα με πεπερασμένα (ANSYS,workbench κτλ), matlab κτλ και την ενδιαφέρουν τέτοια πράγματα...Εγώ που αχολούμαι με πεπερασμένα και matlab (μεγάλα μοντέλα) μου χρειάστηκαν 2GB,και τα 4 dimms με τα οποία είμαι τώρα δεν είναι καλή λύση!Αυτες όμως είναι ειδικές περιπτώσεις!Τα συνήθη προγράμματα της πιάτσας (οχι ερευνητικά) δεν είναι τόσο απαιτητικά.Οπότε 2 dimms σε dual είναι το καλύτερο αν δεν υπάρχει ειδικός λόγος για παραπάνω οπότε θα πάτε σε 2χ1GB.Αν θες ρώτα τη τι προγράμματα θα ρίξει μέσα και περίπου τι κάνει να σου πούμε!!

Θα συμφωνήσω με το φίλο για το ΑΜ2,στις επιδόσεις δεν υπάρχει ωστόσο ουσιαστική διαφορά!!

Για ποντίκι διάλεξε κάτι άνετο οπωσδήποτε!!Προσωπικά προτιμώ τα logitech.

Δημοσ.

Νομιζω οτι δεν προσεξες οσο επρεπε την οθονη.

Ειναι παρα πολυ βασικο για εναν μηχανικο που δουλευει CAD.

Και ειναι κατι που δε θα αλλαζει καθε φορα που θα αλλαζει μηχανημα.

Εν αναγκη ας περιμενει να μαζεψει χρηματα προκειμενου να παρει κατι σαν αυτο:

http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wo/0.RSLID?mco=955BB9EF&nclm=AppleDisplays

Μη σας φαινεται υπερβολικο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...