firewalker Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 mipos piges stin kartela gia ddr1?http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CC%CD%C7%CC%C7+RAM&category2=DDR-2&title=DUAL tis. Το είδα απλώς δε υπάρχει κανένα προιόν Αν ο χώρος δεν είναι πρόβλημα' date=' και αν δε θέλει να πυλάει μούρη με την 19'' TFT θα διάλεγα μια 19-22'' CRT μόνο και μόνο για τις υψηλότερες αναλύσεις. Σχέδια μεγάλων κτιρίων κάνει διαφορά. [/quote'] Νομίζω θέλει tft για να μην την κουράζει τόσο πολύ. Αν και εμένα με κουράζουν το ίδιο.
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 kati se optiko pontiki .kana logitech i microsoft kai asirmato tha itan kali lisi.den xero kata poso ta penakia sas voleuoun dr lo.wacom pens.
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Το είδα απλώς δε υπάρχει κανένα προιόν Νομίζω θέλει tft για να μην την κουράζει τόσο πολύ. Αν και εμένα με κουράζουν το ίδιο. afou ego piga to proi kai mou bgale ena proion.
DrLo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 kati se optiko pontiki .kana logitech i microsoft kai asirmato tha itan kali lisi.den xero kata poso ta penakia sas voleuoun dr lo.wacom pens. Προσωπικά δουλεύω με Microsoft Intellipoint paparia 5.0 Το Χειρότερο Logitech είναι καλύτερο από αυτό. Ακόμα και το Basic της Microsoft είναι καλύτερο Στο σχήμα είναι ίδιο με το intellimouse 4.0 που είχα αγοράσει παλιότερα για 70+ Euro και επέστρεψα ευχαρίστως στο παλιό logitech με τη μπιλίτσα του. Τέτοια ποντίκια με καμπούρα καμήλας είναι ότι χειρότερο. ΚΑλύτερα ενσύρματο και ξεκούραστο στο χέρι παρά φρου φρου. Με πενάκια δε έχω δουλέψει και δεν έχω δει κανένα να δουλεύει. Δε νομίζω ότι είναι για αυτή τη δουλειά.
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 to penaki xero oti einai gia photoshop.b.ti na po den exo provlima me ta pontikia me tin kampili an kai genikos exo mia adinamia sti logitech para stin microsofto.alla ego to wireless intellimouse pou exo den exo parapono.
firewalker Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Μάλλον πάμε σε αυτό Επεξεργαστής: AMD ATHLON 64 3800+ 2.40GHZ AM2 BOX Μητρική: MSI K9N ULTRA-2F Μνήμη: OCZ PC2-4200 DDR2 VALUE PRO DUAL CHANNEL 1024MB (2X512) Γραφικά: MSI VGA NX7300GS-TD256E PCI-E TV-OUT DVI RETAIL Δίσκος: WESTERN DIGITAL 160GB WD1600JS 7200RPM SATA2 Τροφοδοτικό: ENERMAX EG465AX-VE 460W NOISE TAKER Κουτί: HEROICHI MIDI TOWER PRO CI-6A19 BLACK Οθόνη: LG 19'' LCD L1919S-SF SILVER DVD-RW: NEC DVD+/-R/RW ND-3551 LABELFLASH Ψύξη: ARCTIC COOLING SILENCER 64 ULTRA TC BLUE Μαζί με floppy, ηχεία, πληκτρολόγιο και ποντίκι πάει στα 985 €.
S2Katana Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Eγω οταν ειχα βρεθει σε αντιστοιχη φαση επελεξα 3800X2 και οχι AM2... Τα αλλα μια χαρα ειναι.
jimakos00 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Η RAM που διάλεξες είναι DDR και η κάρτα γραφικών AGP, ενώ η μητρική αυτή δέχεται μόνο DDR2 και PCI-e αντίστοιχα. Κατά την γνώμη μου πήγαινε στην πρώτη σύνθεση καλύτερα, με μια αλλάγή στην οθόνη.
firewalker Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Η RAM που διάλεξες είναι DDR και η κάρτα γραφικών AGP' date=' ενώ η μητρική αυτή δέχεται μόνο DDR2 και PCI-e αντίστοιχα.Κατά την γνώμη μου πήγαινε στην πρώτη σύνθεση καλύτερα, με μια αλλάγή στην οθόνη.[/quote'] Lol! Έκανα λάθος paste. Θα το διορθώσω.
S2Katana Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Παντως περα απο αυτο που σου λεω για το ΑΜ2, ειναι μια χαρα.
Draculina Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Και γω μηχανικός οπότε θα σου πω από πείρα... Αρχικά προτιμώ τη 2η σύνθεση!!Διάλεξες καλές μαρκες, και ο 3800χ2 είναι προτιμότερος (εκτός αν βλέπατε 1 conroe με παρόμοια τιμή!!Εγώ αν έκανα τώρα φουλ νέο πισι προς τα εκεί θα κοίταζα!!) Το μηχάνημα είναι υπέρ επαρκές.Μόνο αν κάνει 3D cad 2007 θα χρειαστεί παραπάνω. Για τα απλά 2D σχέδια οι απαιτήσεις είναι πολύ μικρότερες απότι φαντάζεσαι.Οπότε δεν το συζητάμε! Μνήμη περισσότερη θα τις χρειαστει αν κάνει 3D, ή δεν ξέρω αν ασχολείται η κοπέλα με πεπερασμένα (ANSYS,workbench κτλ), matlab κτλ και την ενδιαφέρουν τέτοια πράγματα...Εγώ που αχολούμαι με πεπερασμένα και matlab (μεγάλα μοντέλα) μου χρειάστηκαν 2GB,και τα 4 dimms με τα οποία είμαι τώρα δεν είναι καλή λύση!Αυτες όμως είναι ειδικές περιπτώσεις!Τα συνήθη προγράμματα της πιάτσας (οχι ερευνητικά) δεν είναι τόσο απαιτητικά.Οπότε 2 dimms σε dual είναι το καλύτερο αν δεν υπάρχει ειδικός λόγος για παραπάνω οπότε θα πάτε σε 2χ1GB.Αν θες ρώτα τη τι προγράμματα θα ρίξει μέσα και περίπου τι κάνει να σου πούμε!! Θα συμφωνήσω με το φίλο για το ΑΜ2,στις επιδόσεις δεν υπάρχει ωστόσο ουσιαστική διαφορά!! Για ποντίκι διάλεξε κάτι άνετο οπωσδήποτε!!Προσωπικά προτιμώ τα logitech.
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 poli kali timi gia ton am2 pantos.xerome pou bgike ftini cpu gia auto to socket.
paparoupas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Νομιζω οτι δεν προσεξες οσο επρεπε την οθονη. Ειναι παρα πολυ βασικο για εναν μηχανικο που δουλευει CAD. Και ειναι κατι που δε θα αλλαζει καθε φορα που θα αλλαζει μηχανημα. Εν αναγκη ας περιμενει να μαζεψει χρηματα προκειμενου να παρει κατι σαν αυτο: http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wo/0.RSLID?mco=955BB9EF&nclm=AppleDisplays Μη σας φαινεται υπερβολικο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.