sickboy.01 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 (Συγγνώμη για το δεύτερο double-post) :twisted: Ψάξε σαν sickboy01 (χωρίς την τελεία) και είναι σίγουρο ότι θα με βρεις :twisted:
Ceridwen Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 LORETTA: I want to have babies. REG: You want to have babies?! LORETTA: It's every man's right to have babies if he wants them. REG: But... you can't have babies. LORETTA: Don't you oppress me. REG: I'm not oppressing you, Stan. You haven't got a womb! -- Where's the fetus going to gestate?! You going to keep it in a box?! LORETTA: [crying] JUDITH: Here! I-- I've got an idea. Suppose you agree that he can't actually have babies, not having a womb, which is nobody's fault, not even the Romans', but that he can have the right to have babies. FRANCIS: Good idea, Judith. We shall fight the oppressors for your right to have babies, brother. Sister. Sorry. REG: What's the point? FRANCIS: What? REG: What's the point of fighting for his right to have babies when he can't have babies?! FRANCIS: It is symbolic of our struggle against oppression. REG: Symbolic of his struggle against reality. η συζήτηση μου θύμισε αυτή τη σκηνή για κάποιο λόγο! Συμφώνω 100%,ότι η ελευθερία του λόγου πρέπει να προστατεύεται πάση θυσία, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που αυτοί διακηρύσσουν είναι παράνομο. αν έγω ήθελα να κάνω ένα κόμμα με άλλους φίλους, το ΚΑ.ΣΥ.ΔΟ.Ε. (κατά συρροήν δολοφόνοι ελλάδας), πουθένα δεν θα αναφερόταν ότι εμείς δολοφονούμε κόσμο. και θα ήμασταν διακριτικοί. θα μπορούσαμε;
mxpert Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μην τρελαθούμε και τελείως... Το παράδειγμα δεν είναι καθόλου ξεκάρφωτο αφού και στις δυο περιπτώσεις το κόμμα προωθεί ιδέες η οποίες νομικά και κοινωνικά είναι απαράδεκτες. ...αν είναι απαράδεκτες πολύ απλά δεν θα βρούν υποστηρικτές !!! ...ειναι καθαρά "δικτατορικό" να εμποδίζουμε την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης ! ...έτσι είναι ! :confused: ...μην το βλέπετε μόνο απο αυτή τη σκοπιά ! Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι διαφωνούντες (έντονα) και κάποιοι υποστηρικτές ....στην προκειμένη περίπτωση βέβαια οι μεν είναι συντριπτικά περισσότεροι με αποτέλεσμα οι δε να επιθυμούν τη σταύρωσή τους !!! ...για σκεφτείτε για παράδειγμα κάποιον ο οποίος θα ήθελε να ιδρύσει κόμμα κατά του καπνίσματος, και μέσα σε όλα να προήγαγε και την απαγόρευση καπνοκαλλιέργειας..... σε αυτή την περίπτωση οι συμφωνούντες μπορεί να ήταν η πλειοψηφία και να δήλωναν "αδιάφοροι" για το θέμα (στο κάτω-κάτω θα ήταν και καλό για την ατομική και δημόσια υγεία) ....η μειοψηφία όμως των καπνοκαλλιεργητών θα είχε ακριβώς την αντίθετη άποψη...Σταυρώστε τους !!! :evil: :evil: :evil: ...προσπαθήστε να δείτε το θέμα απολύτως αντικειμενικά και δημοκρατικά ! (παρεπιπτόντως οι τύποι στην Ολλανδία είναι και "γ@μώ τα παιδιά" )
Forensick Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 mxpert, μιλας για καποια επιλογη που δεν επιρρεαζει καποιον, και απο την αλλη εχουμε την παιδοφιλια που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΑ ΣΩΣΤΗ.μιλαμε ρε παιδια για βιαστες και θα μου λεμε για δημοκρατια? μιλαμε για κατι που δεν ειναι σωστο και λεμε για το αν καποιος εχει δικαιωμα να να φτιαξει κομμα? φυσικα τωρα θα βγουν καποιοι να πουν "και τι ειναι ηθικα σωστο?εσυ θα το κρινεις?". προοδευτισμος και ξερο ψωμι. αλλα μυαλο καθολου.
blueviper Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Συγγνώμη αλλά έχεις την εντύπωση πως πληρώνονται τα μικρά για να παίξουν σε αυτές τις ταινίες??? Και μάλιστα παχυλά[/b']!! :-? Βεβαίως κύριε...ένας γνωστός μου τους δίνει 1000€ ντάγκα ντάγκα για κάθε σκηνή κι ανήκει και στους σφιχτοχέρηδες. Αν πάντως είναι αλήθεια όσα λες, τότε αλλάζει το πράγμα: ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ! Το "μην το πεις στο μπαμπά και στη μαμά γιατί θα σε φάει ο κακός ο λύκος", σου λέει κάτι?? Αυτή η προσέγγιση είναι ντεμοντέ. Πλέον αντί του "λύκου" παίζει ο Ζιντάν. Αν δεν κάνω πάντως λάθος ΚΑΙ στην Ολλανδία η παιδεραστία απαγορεύεται...τουτέστιν αυτό που επιτρέπεται, σύμφωνα με τους νόμους πάντα, είναι η εκδήλωση παιδοφιλικών συναισθημάτων και μόνο. Από ένα "διεστραμμένο αγόρι" ανέμενα μεγαλύτερη κατανόηση. Πως θα πιάσεις δουλειά έτσι...
blueviper Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 @Forensick Ποιος σου είπε πως μιλάμε για βιαστές; Ποιος ανέφερε πως έχουμε να κάνουμε με ποινικά υπόλογα άτομα; Από όσο γνωρίζω, αν μιλούσαμε για αποδεδειγμένους παιδεραστές που έχουν προβεί σε ανάλογες πράξεις, τότε θα τους είχαν μπαγλαρώσει για τα καλά και δε θα είχαμε θέμα προς συζήτηση τώρα. Λες το δικαστήριο να μην εξέτασε και το ποιόν τους ή όλα αποτελούν προϊόν παραδικαστικού κυκλώματος προκειμένου να απολαμβάνουν τα τρυφερά κορμάκια των παιδιών οι ξετσίπωτοι δικαστές; Γίναμε όλοι ειδικοί με ένα άρθρο από το in.gr και 2 καταγγελίες του Star.
mxpert Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 φυσικα τωρα θα βγουν καποιοι να πουν "και τι ειναι ηθικα σωστο?εσυ θα το κρινεις?". προοδευτισμος και ξερο ψωμι. αλλα μυαλο καθολου. ...προφανώς και θα το πούν ! ...θυμίζω αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω περι γάμων ...κάποτε ήταν ηθικά επιβεβλημένο να παντρεύονται στα 15 !!! :confused: ...ποιος έκρινε το ηθικό του πράγματος ??? ...και εγώ είμαι κατά τέτοιων "προοδευτικών" ιδεών άλλα δεν μπορώ να εμποδίσω την πλειοψηφία να το υιοθετήσει ! ...να σας πω και το καλύτερο (επειδή λέγαμε για τα παλιά τα χρόνια...) : στις μέρες μας, στις κοινωνίες τσιγγάνων ο 19-25 ετών άνδρας πάει με το 13χρονο "διακοπές" να το "γνωρίσει" και να γίνει ο γάμος !!! ...προκειται για απολυτως πραγματικό περιστατικό που μάλιστα έγινε πριν λίγα χρόνια σε μεγάλο αστικό κέντρο της χώρας... ...και αν κάποιοι πουν πως το παραπάνω "οφείλεται" σε "αμορφωσιά" αυτών των ανθρώπων... τότε μάλλον το ίδιο ισχύει και για τους ψηφοφόρους του περιβόητου κόμματος !
geovard Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Την εποχή πού σπουδάζαμε(πάνε αλήθεια κάποια χρόνια τώρα) κυκλοφορούσε ένα ανέκδοτο πού δεν πιστεύω να είναι καί τόσο ανέκδοτο. Λοιπόν,ήταν τρείς παιδεραστές αλλά φανατικοί καί κοκκορεύονταν γιά τα κατορθώματά τους.Λέει ο πρώτος.Ρε σείς χθες το βράδυ πήγα με ένα κοριτσάκι 9 χρονών καί έπαθα την πλάκα μου.Πέρασα καταπληκτικά.Πετάγεται ο δεύτερος καί λέει.Σιγά το κατόρθωμα.Εγώ προχτές ψώνισα ένα αγοράκι πέντε χρονών καί μούκανε τρελά πράγματα στο κρεβάτι.Λέει και ο τρίτος.Σιγαααά ρε.Άμα η γυναίκα βγάλει δόντια? Ο τύπος είχε πάει με βρέφος! Τι θέλω να πω με αυτά?Μα ότι οι παιδεραστές είναι πολύ άρρωστα άτομα καί ότι αυτά πού λέτε περί ορίων ηλικίας είναι ολίγον μπέρδεμα.Λέτε ότι κάποτε παντρεύονταν στα δεκατρία.Όμως παντρεύονταν.Δεν προσέβαλε κανείς τις γενετήσιες λειτουργίες(έτσι νομίζω είναι ο όρος?) κανενός. 'Επειτα δεν παντρεύεται κάποιος γιά να λύσει το σεξουαλικό του ζήτημα στις μέρες μας.Στα παλιά χρόνια πού ό κοινωνίες ήταν 'κλειστές' μπορεί καί να συνέβαινε αυτό. Εδώ μιλάμε ότι αυτό το κόμμα υποστηρίζει πλήρη σεξουαλική απελευθέρωση γιά όλες τις ηλικίες μέχρι δώδεκα χρονών!Να λοιπόν την ρήση 'άμα η γυναίκα βγάλει δόντια' Να κατανοήσουμε την αγωνία όσων έχουν μικρά παιδιά.
Forensick Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 ...προφανώς και θα το πούν ! το λεει το συνταγμα μας. αφου πηγαινουν με τους νομους, τοτε αυτη ειναι η απαντηση. γιατι απο ηθικη οπως βλεπω, δεεεεεν....
blueviper Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Να κατανοήσουμε την αγωνία όσων έχουν μικρά παιδιά. Φυσικά και να την κατανοήσουμε...δε βλέπω και κανέναν να την παραγνωρίζει. Μόλις μάλιστα με κατέστησαν και μπάρμπα, οπότε το να βλέπω την ολίγων μηνών ανηψιά μου να μεγαλώνει, οδηγεί και σε ορισμένες τονισμένες ευαισθησίες σε τέτοια ζητήματα. Δε σκοπεύω όμως να κινούμαι με βάση το συναισθηματικά αποδεκτό και μόνο, πόσο μάλλον όταν ουδείς εξ όσων υποστηρίζουν το σεβασμό στις δημοκρατικές αρχές, επιθυμεί την κυριαρχία τον απόψεων των εν λόγω κυρίων. Ας γίνει κάποια στιγμή αντιληπτό πως λέμε ναι, μόνο στο δικαίωμα κάποιου να τύχει των ίδιων δημοκρατικών δικαιωμάτων που απολαμβάνουμε όλοι μας κι όχι να ασελγεί σε 12χρονα παιδιά. Έτερον εκάτερον... Κι αυτό δε θα γίνει μέσα από κραυγές τηλεοπτικής αγωνίας και πηχυαίους τίτλους σε επιφανειακά άρθρα, αλλά μέσα από πειστικότατα επιχειρήματα στη βάση της παιδικής ψυχολογίας και των ανάλογων επιστημών. Από τη στιγμή που είναι εξόφθαλμα διεστραμμένοι και λάθος, τι πιο εύκολο από το να τους αντικρούσεις με το όπλο του διαλόγου και τα ατράνταχτα αποδεικτικά σου στοιχεία. Απλά πράγματα. Στο τέλος θα κατορθώσουμε να ανακηρύξουμε σε κλουβί με τις τρελές το δικαστήριο, το οποίο μάλιστα συνηθίζει να κινείται περισσότερο στον άξονα της κοινής ηθικής, παρά το αντίθετο. Λες και θα είχανε καμία δυσκολία, με την αβάντα ενός 82% να τους κλείσουν την πόρτα κατάμουτρα και να τους δέσουν και χειροπόδαρα. Για να μην το κάνουν σημαίνει πως ίσως και να ισχύουν 2-3 πραγματάκια που εμείς τα αγνοούμε. Μην το παίζουμε λοιπόν βασιλικότεροι του βασιλέως.
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Επειδή το ΚΚΕ είναι υπαρκτό κόμμα και προωθεί τις ιδέες του, δεν σημαίνει πως έχουμε κομμουνισμό. Επειδή το Ολλανδικό_Πωστολένε είναι υπαρκτό κόμμα και προωθεί τις ιδέες του, δεν σημαίνει πως σας πηδάει τα εγγόνια. Επειδή ο Γιωργάκης αναφέρει αραιά και που την νομιμοποίηση της φούντας, δεν σημαίνει πως είναι νόμιμη. Δηλαδή, σκεφτείτε. Μπορεί να είναι λίγο κουραστικό την πρώτη φορά, αλλά μια συνήθεια είναι όλα.
Forensick Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 ναι, μα δεν μιλαμε για ενα κομμα το οποιο προωθει τα πολιτικα του πιστευω, ασκει πολιτικη ρε παιδι μου. εδω μιλαμε για ενα κομμα το οποιο αντιβαινει κανονες ηθικης. φυσικα και ο οποιοσδηποτε μπορει να φταιξει ενα κομμα και να λεει (πολιτικα) οτι γουσταρει-σε ελευθερους καιρους ζουμε και αυτο ειναι δημοκρατια- και αλλο να εχει ως μια απο ολες τις ιδεες του, "μας αρεσει να γ@μαμε παιδακια". μην μπλεκουμε τις βουρτσες με τις π@υτσες. Δηλαδή, σκεφτείτε. Μπορεί να είναι λίγο κουραστικό την πρώτη φορά, αλλά μια συνήθεια είναι όλα.
mandate Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 κάτι σαν το super-adventure club από southpark. πατέρας austin powers:2 πράγματα αντιπαθώ
ItsToasted Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Πολυ ομορφα! Βεβαια δεν ξερω το κατα ποσο το 12χρονο ξερει τα περι σεξ. Οποτε θα παω σε ενα 12χρονο και θα το ρωτισω μια φορα αν θελει σεξ.Ανεξαρτιτος της απαντησεις θα του δωσω ενα γλυφιτζουρι. Μετα θα το ξαναρωτισω ηχογραφοντας την συνομιλια. Θα μου πει ναι και θα το βιασω. Μια χαρα συνενεση το βρισκω εγω.Και με την ιδια λογικη γιατι να μην εουν δικαιομα ψιφου τα 12χρονα?Γιατι φιλες στην Νοτια Αμερικη παντρεβονται στα 13 μια κοπελα και οι συζιγοι περιμενουν τα 14-15 μεχρι να "απολαυσουν" την νυφη? Ειμαι υπερ του "Στα 4 τι κι αν ειναι 14" Αλλα αν το νομιμοποιησουν κιολας θα γινει χαμος.
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 ItsToasted έχεις ανακαλύψει τον τρόπο να ξέρεις γραφή χωρίς να ξέρεις ανάγνωση. Forensick, η ηθική είναι κάτι εντελώς ατομικό, μην μπλέκεσαι με αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.