Narayan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 +1 Luci Επίσης είναι άστοχο το να προκαλείς το κοινό αίσθημα όταν δεν μπορείς να αντικρούσεις κάτι -νόμιμο- με το οποίο διαφωνείς, χρησιμοποιώντας επιχειρήματα.
Lucifer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Παρεδώσε! Είναι παράνομο ΤΩΡΑ. Όπως είναι παράνομο ΤΩΡΑ να πηδάς 12χρονα, ενώ αν εκλεγείς και αλλάξεις το σύνταγμα μπλαμπλα.
Xvipes Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Ποιά ακριβώς είναι αυτά; Η διαφορετική άποψη' date=' ας πούμε, "θέλει δημοκρατία" ή όχι; [/quote'] απλά αυτό που μου την σπάει στους νόμους είναι ότι παίζουν με τις λέξεις...δεν κοιτάνε την ουσία αλλά το τί λέει η λέξη που είναι γραμένη στο άρθρο τάδε κλπ κλπ. αύριο θα κατέβω και εγώ με ένα κόμμα υπέρ εμού(κοινός αμα βγω σας γάμησα). ο νόμος δεν μπορεί να κάνει κάτι,αλλά πιστεύεις οτί τέτοιες ενέργειες πρέπει να περνάνε?ο παραδειγματισμός που ακούω συνέχεια που πήγε?αντιθέτος η έγκρυση για την εκλογή αυτού του κόμματος ενισχύει τέτοιες κινήσεις...(άσχετα άμα ποτέ δεν βγει)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δεν αντιλαμβάνομαι πού είναι το πρόβλημα. Κατά τη γνώμη μου, ο καθένας μπορεί να κάνει κόμμα για οτιδήποτε. Για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Μπορεί να ζητάει οτιδήποτε. Αυτό είναι το αναφαίρετο δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης. Τελείως άλλο θέμα αν συμφωνείς με τους σκοπούς του κόμματος. Δες λίγο τα παραδείγματα του Lucifer. ΥΓ: Παρεπιπτόντως, όταν είδα προχθές θέμα με τίτλο "Η πολιτισμένη? Δύση!" περίμενα να διαβάσω κάποιο σοβαρό σχολιασμό για τα τεκτενόμενα στην Μέση Ανατολή και καυτηριασμό της στάσης της Δύσης. Φευ, έχουμε καλύτερα πράγματα να ασχοληθούμε...
christos_0b Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δεν αντιλαμβάνομαι πού είναι το πρόβλημα. Κατά τη γνώμη μου' date=' ο καθένας μπορεί να κάνει κόμμα για οτιδήποτε. Για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Μπορεί να ζητάει [b']οτιδήποτε[/b]. Αυτό είναι το αναφαίρετο δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης. Τελείως άλλο θέμα αν συμφωνείς με τους σκοπούς του κόμματος. Δες λίγο τα παραδείγματα του Lucifer. ΥΓ: Παρεπιπτόντως, όταν είδα προχθές θέμα με τίτλο "Η πολιτισμένη? Δύση!" περίμενα να διαβάσω κάποιο σοβαρό σχολιασμό για τα τεκτενόμενα στην Μέση Ανατολή και καυτηριασμό της στάσης της Δύσης. Φευ, έχουμε καλύτερα πράγματα να ασχοληθούμε... Δεν εχεις αδικο οτι το μεσανατολικο ειναι υπερβολικα σοβαρο θεμα και μας επηραζει ολους ουσιαστικα αμεσα.Αλλα το να αποπλανεις ενα μικρο παιδι 10-12 χρονων ισως να ειναι χειροτερο απο το να το σκοτωσεις....Αν και οπως προειπα νομιζω πως ο σκοπος τους ειναι η παιδικη πορνογραφια και τα κερδη που θα τους επιφερει... Ισωςο τροπος που γινεται η συζητηση να σε ενοχλει αλλα εγω δεν μπορω να διαχορισω καποιο απο τα 2 θεματα(το 1ο παντα γενικοτερα σε ολη του την διασταση και οχι μονο στο συμβαν με την αποφαση του δικαστηριου) ως ποιο σοβαρο.
Forensick Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 το να φτιαξουν κομμα αυτοι, ειναι νομιμο. το να τους αφηνουν ελευθερους ενω την βρισκουν με παιδακια(αν τους εχουν πιασει εννοειται, γιατι αυθερετα ουτε που να το συζηταμε), τοτε ειναι καφριλα. ακου εκει: κομμα αυτοι που γ@μανε παιδακια.ειπαμε, ελευθερια, αλλα οχι κι ετσι. γιατι τωρα αυτος μπορει να μην με πειραζει, αλλα οταν με το καλο αποκτησω κανενα κουτσουβελο, θα σας πω τοτε ποσο με πειραζει η οχι. καταρχην μονο και μονο το οτι εκμεταλευσε ενα παιδακι που δεν εχει πολλες φορες την κριση για πολλα πραγματα, τα λεει ΟΛΑ απο μονο του.
sickboy.01 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Ήθελα να ξερα τι θα έκαναν όλοι αυτοί οι 'δημοκρατικοί' και 'φιλελευθεροι' τύποι, που δεν έχουν πρόβλημα με τίποτα, αν ερχόταν το 12 χρονο κοριτσάκι τους (ή αγοράκι - το ίδιο είναι) και τους έλεγε πως πρωταγωνιστεί στο "Young, Innocent & Dirty 13" όπου τον παίρνουν από 5 αραπάδες... Για όλους αυτούς που τη βρίσκουν με μικρές αθώες ψυχές, προτέινω την γνωστή μέθοδο 'Ακρωτηριασμός γεννετήσιου οργάνου σε 5 στάδια", έτσι για να πονέσει (αρκετά) παραπάνω. Διότι, κύριοι, αν ήξεραν ορισμένοι τι τους περιμένει αν πιαστούν να παρανομούν, θα το σκέφτονταν αρκετά περισσότερο πριν βγάλουν όλη τη σαπίλα τους σε ένα πλάσμα, που ίσα-ίσα αντιλαμβάνεται τον κόσμο γύρω του.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Ήθελα να ξερα τι θα έκαναν όλοι αυτοί οι 'δημοκρατικοί' και 'φιλελευθεροι' τύποι' date=' που δεν έχουν πρόβλημα με τίποτα, αν ερχόταν το 12 χρονο κοριτσάκι τους (ή αγοράκι - το ίδιο είναι) και τους έλεγε πως πρωταγωνιστεί στο "Young, Innocent & Dirty 13" όπου τον παίρνουν από 5 αραπάδες... Για όλους αυτούς που τη βρίσκουν με μικρές αθώες ψυχές, προτέινω την γνωστή μέθοδο 'Ακρωτηριασμός γεννετήσιου οργάνου σε 5 στάδια", έτσι για να πονέσει (αρκετά) παραπάνω. Διότι, κύριοι, αν ήξεραν ορισμένοι τι τους περιμένει αν πιαστούν να παρανομούν, θα το σκέφτονταν αρκετά περισσότερο πριν βγάλουν όλη τη σαπίλα τους σε ένα πλάσμα, που ίσα-ίσα αντιλαμβάνεται τον κόσμο γύρω του.[/quote'] Μάλλον σε λάθος topic γράφεις, αν θέλεις να καταγγείλεις την παιδεραστία. Κανείς δεν υποστηρίζει (τουλάχιστον σε αυτό το topic) τους σκοπούς του κόμματος αυτού. Αλλά μερικοί υποστηρίζουμε το δικαίωμα των ιδρυτών του να ιδρύσουν τέτοιο κόμμα. Η διαφορά, ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι, είναι τεράστια.
Forensick Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 ειναι τεραστια, αλλα απο την αλλη αν ειναι δυνατον να φτιαξουν κομμα παιδεραστες. ειναι σαν να σου λεει "ξερεις οτι πηδαω το παιδι σου, αλλα θα φτιαξω και κομμα". ειπαμε, λιγη τσιπα. καλο θα ηταν να βγαλουν λιγο οι προοδευτικοι την λογικη του ολα ειναι νομιμα τι σε πειραζει. τι με πειραζει? ε, να φταιξει και 17Ν κομμα για να παει στη βουλη. να τι με πειραζει. τα εχουμε ισοπεδωσει ολα μου φαινεται και ολα αυτα εις το ονομα του προοδευτισμου. ημαρτον ρε παιδια. ημαρτον
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 ειναι τεραστια, αλλα απο την αλλη αν ειναι δυνατον να φτιαξουν κομμα παιδεραστες. ειναι σαν να σου λεει "ξερεις οτι πηδαω το παιδι σου, αλλα θα φτιαξω και κομμα". ειπαμε, λιγη τσιπα. καλο θα ηταν να βγαλουν λιγο οι προοδευτικοι την λογικη του ολα ειναι νομιμα τι σε πειραζει. τι με πειραζει? ε, να φταιξει και 17Ν κομμα για να παει στη βουλη. να τι με πειραζει. τα εχουμε ισοπεδωσει ολα μου φαινεται και ολα αυτα εις το ονομα του προοδευτισμου. ημαρτον ρε παιδια. ημαρτον Μάλιστα. Και ποιός ακριβώς θα κρίνει ποιό κόμμα επιτρέπεται να δημιουργηθεί και ποιό όχι; Πολύ επικίνδυνη νοοτροπία. Σε λίγο θα απαγορέψουμε και σε μερικούς που δεν γουστάρουμε να μιλάνε, να κυκλοφορούν... Στο τέλος να ζουν, γιατί όχι, αφού δεν τους γουστάρουμε.
blueviper Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Ήθελα να ξερα τι θα έκαναν όλοι αυτοί οι 'δημοκρατικοί' και 'φιλελευθεροι' τύποι, που δεν έχουν πρόβλημα με τίποτα, αν ερχόταν το 12 χρονο κοριτσάκι τους (ή αγοράκι - το ίδιο είναι) και τους έλεγε πως πρωταγωνιστεί στο "Young, Innocent & Dirty 13" όπου τον παίρνουν από 5 αραπάδες... Θα του έπαιρνα κατευθείαν την παχυλή δεσμίδα των ? από τα χέρια...με τόσα λεφτά, ίσως να πάρουν τα μυαλά του αέρα στην τρυφερή ηλικία που βρίσκεται.
sickboy.01 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 *** Απορώ γιατί σουπερμοντερέτορα paredwse είσαι τόσο αντιδραστικός σε αυτά που γράφω (μου κλείνεις τα θέματα, με ban-άρεις χωρίς λόγο..anyway κάτι θα ξέρεις παραπάνω εσυ) *** Σε λάθος topic γράφω? Μαλιστα... Το ότι ξεκίνησε η όλη κουβέντα με την παραπομπή σε άρθρο του in.gr που έχει τίτλο 'Νόμιμο το κόμμα των παιδεραστών στην Ολλανδία και με απόφαση της Δικαιοσύνης', νομίζω πως κάνει την απάντησή μου όχι και τόσο άσχετη. Η λέξη-κλειδί ειναι η νομιμοποίηση. Αφότου κάτι είναι νόμιμο - να νομιμοποιηθεί η κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και να μπορεί να θεωρείται «συναινετικό» το σεξ με άτομα έως και 12 χρονών - τότε ΑΥΤΟΜΑΤΑ σημαίνει πως και αυτοί που 'γυρίζουν' τέτοιου είδους ταινίες και οι συμμετέχοντες και σε αυτές είναι καθ'όλα νόμιμοι. Το να ψηφίζονταν νόμος που θα προέβλεπε την παραπάνω ποινή (αν έχετε και άλλες ιδέες, δεκτές) θα σήμαινε πως ο ΝΟΜΟΣ σου λέει στεγνα πως ''αν σε πιάσω, τη γ@μι$ε$'', μειώνοντας πιθανώς τους επίδοξους μαλάκες. Το να θεωρεί λογικό η Ολλανδική Δικαιοσύνη, να υπάρχει ΝΟΜΙΜΑ κόμμα που να πρεσβεύει ιδέες όπως η παιδεραστία (γιατί περί αυτού πρόκειται), είναι σαφής παραδοχή του γνωστού ρητού ''γ@μίστε, κι ας είναι και 12χρονο''
sickboy.01 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Θα του έπαιρνα κατευθείαν την παχυλή δεσμίδα των ? από τα χέρια...με τόσα λεφτά, ίσως να πάρουν τα μυαλά του αέρα στην τρυφερή ηλικία που βρίσκεται. Συγγνώμη αλλά έχεις την εντύπωση πως πληρώνονται τα μικρά για να παίξουν σε αυτές τις ταινίες??? Και μάλιστα παχυλά!! :-? Το "μην το πεις στο μπαμπά και στη μαμά γιατί θα σε φάει ο κακός ο λύκος", σου λέει κάτι??
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 *** Απορώ γιατί σουπερμοντερέτορα paredwse είσαι τόσο αντιδραστικός σε αυτά που γράφω (μου κλείνεις τα θέματα, με ban-άρεις χωρίς λόγο..anyway κάτι θα ξέρεις παραπάνω εσυ) *** Αγαπητό μέλος, Δεν βλέπω πουθενά να σου έχω κλειδώσει θέμα ούτε να σου έχω επιβάλλει την ποινή αποκλεισμού (ban) από το forum. Μάλλον λάθος κάνεις και αδίκως γράφεις τα παραπάνω. Όσο για το αντιδραστικός, μήπως θες να αφαιρέσεις κι από εμένα (όπως και με τους παιδεραστές) το δικαίωμα να διαφωνούν με τα γραπτά σου; Σε λάθος topic γράφω? Μαλιστα... Το ότι ξεκίνησε η όλη κουβέντα με την παραπομπή σε άρθρο του in.gr που έχει τίτλο 'Νόμιμο το κόμμα των παιδεραστών στην Ολλανδία και με απόφαση της Δικαιοσύνης'' date=' νομίζω πως κάνει την απάντησή μου όχι και τόσο άσχετη. Η λέξη-κλειδί ειναι η [b']νομιμοποίηση[/b]. Αφότου κάτι είναι νόμιμο - να νομιμοποιηθεί η κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και να μπορεί να θεωρείται «συναινετικό» το σεξ με άτομα έως και 12 χρονών - τότε ΑΥΤΟΜΑΤΑ σημαίνει πως και αυτοί που 'γυρίζουν' τέτοιου είδους ταινίες και οι συμμετέχοντες και σε αυτές είναι καθ'όλα νόμιμοι. Το να ψηφίζονταν νόμος που θα προέβλεπε την παραπάνω ποινή (αν έχετε και άλλες ιδέες, δεκτές) θα σήμαινε πως ο ΝΟΜΟΣ σου λέει στεγνα πως ''αν σε πιάσω, τη γ@μι$ε$'', μειώνοντας πιθανώς τους επίδοξους μαλάκες. Το να θεωρεί λογικό η Ολλανδική Δικαιοσύνη, να υπάρχει ΝΟΜΙΜΑ κόμμα που να πρεσβεύει ιδέες όπως η παιδεραστία (γιατί περί αυτού πρόκειται), είναι σαφής παραδοχή του γνωστού ρητού ''γ@μίστε, κι ας είναι και 12χρονο'' Ακόμα να αντιληφθούμε την απλή διαφορά: άλλο να συμφωνώ με τους παιδεραστές κι άλλο να δέχομαι το δικαίωμά τους να ιδρύουν κόμμα. Η νομιμοποίηση στο άρθρο αναφέρεται στην ίδρυση του ΚΟΜΜΑΤΟΣ, όχι στη νομιμοποίηση πορνογραφικού υλικού ή συναινετικής ερωτικής συνεύρεσης με άτομα κάτω των 12 ετών. Άλλο θέμα τι επιδιώκει το κόμμα και άλλο τι έχει επιτραπεί στην Ολλανδία.
sickboy.01 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μου καρφώνεται αύριο το πρωί η ιδέα να ιδρύσω κόμμα το οποίο θα έχει τις εξής βασικές ιδέες: 1) Σκοτώστε όποιον μπάτσο βλέπετε δίπλα σας. 2) Αν αυτός ο μπάτσος είναι εβραίος ακόμα καλύτερα. 3) Αφού τον σκοτώσετε, έχετε και το νόμιμο δικαίωμα να γ@μί$ετε (ακόμα και αν αυτή αντισταθεί) και τη γυναίκα του αφού θα θεωρείται αυτόματα άνευ συζύγου, οπότε ουδένα νομικό κόλλημα. Είμαι εντάξει? Δεν υπάρχει πρόβλημα? Το ότι θεωρώ (σαν κόμμα) ότι το να προβείς (σαν πολίτης) στις παραπάνω πράξεις είναι κάτι φυσιολογικό και εσύ σαν Κράτος, Δικαιοσύνη ή όπως διάολο λέγεσαι μου λες "Ναι παλικάρι μου. Έχεις δικαίωμα να εκλεγείς από τον λαό και άμα λάχει και έρθει και εκείνη η ώρα νομιμοποίησε και την πρέζα στα βρέφη". Μην τρελαθούμε και τελείως... Το παράδειγμα δεν είναι καθόλου ξεκάρφωτο αφού και στις δυο περιπτώσεις το κόμμα προωθεί ιδέες η οποίες νομικά και κοινωνικά είναι απαράδεκτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.