geovard Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=724825&lngDtrID=245
streetfighter Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 είναι πιο πολιτισμένοι από εμάς για αυτό πρώτα κοίτα τα μούτρα σου και μετά κρίνε τους άλλους.
geovard Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Καλά ρε παιδιά ένας απάντησε κι αυτός φαίνεται να μην στέκει καλά στα μυαλά του?Ας απαντήσει κάποιος λογικός με επιχειρήματα.
marios1957 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Τι επιχειρήματα χρειάζεσαι για να αποπέμψεις τους παιδεραστές; Btw,ο spooker τάχει τετρακόσια,άσχετο πως τα χρησιμοποιεί...
geovard Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Τι επιχειρήματα χρειάζεσαι για να αποπέμψεις τους παιδεραστές; Btw' date='ο spooker τάχει τετρακόσια,άσχετο πως τα χρησιμοποιεί...[/quote'] Aν marios εγώ σού πετάξω, ένα σαν τα μούτρα σου χωρίς να σε γνωρίζω τι θα υποθέσεις γιά μένα.'Επειτα δεν κατάλαβε ο τύπος ότι αναφερόμουν στη Δικαστική εξουσία καί όχι στο 80 τόσο τοίς εκατο τού λαού πού αντιτίθεται.Νομίζω διαβάζουμε καί δεν καταλαβαίνουμε. Καί δεν νομίζω να χρειάζεται δικηγόρο ο φίλος,εκτός καί αν ισχύει ο χαρακτηρισμός μου.
Lucifer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μια χαρά πολιτισμένοι είναι. Τηρούν την δημοκρατία τους. Αυτό έλειπε να σκάνε και εκεί κωλόγριες και παπάδες λες και κυνηγάμε ακόμα μάγισσες.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 'Επειτα δεν κατάλαβε ο τύπος ότι αναφερόμουν στη Δικαστική εξουσία καί όχι στο 80 τόσο τοίς εκατο τού λαού πού αντιτίθεται.Νομίζω διαβάζουμε καί δεν καταλαβαίνουμε. Κατά πρώτον, δεν μπορεί ο καθένας να υποθέτει με ασφάλεια το τι εννοείς ή σε τι αναφέρεσαι, όταν το μόνο που κάνεις είναι να παραθέτεις ένα link, χωρίς να μπαίνεις καν στον κόπο να εκθέσεις πρώτος την άποψή σου... Κατά δευτέρας, η δικαστική εξουσία ακολουθεί νόμους, που πολλές φορές δεν προβλέπουν σωστά κάποιες τέτοιες ακραίες περιπτώσεις. Γι' αυτό υπάρχει η ψήφος στην τελική, για να αναπληρώσει αυτά τα κενά. Μια χαρά πολιτισμένοι είναι. Τηρούν την δημοκρατία τους. Αυτό έλειπε να σκάνε και εκεί κωλόγριες και παπάδες λες και κυνηγάμε ακόμα μάγισσες. +1. Αν για ένα αποκριάτικο μέταλ συγκρότημα είχαμε μια βδομάδα παράθυρα με τέτοιους ειδικούς, δεν τολμώ να φανταστώ...
LL_NEO Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μια χαρά πολιτισμένοι είναι. Τηρούν την δημοκρατία τους. Αυτό έλειπε να σκάνε και εκεί κωλόγριες και παπάδες λες και κυνηγάμε ακόμα μάγισσες. Μερικές φορές μου δίνετε την εντύπωση ότι η μέση οδός σας φέρνει κόψιμο....
milki Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και πάλι έλεος!!!!!!!!! Τι γίνετε στον κόσμο??!!??
blackwar Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μετά από αυτό προβλέπω πολλοί έλληνες (βλέπε Κοζάνη πριν λίγες ήμερες) να πάνε μετανάστες στην Ολλανδία.
milki Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Για μένα θα έπρεπε τους παιδεραστές να του καινέ ζωντανούς!!!
blackwar Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Εντάξει εσύ το τράβηξες κατά πολύ…. Στο κάτω κάτω άνθρωποι είναι και αυτοί και έχουν ανάγκες απλά ζητάνε νεανικό κρέας….
Pablo_Hasan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Για μένα θα έπρεπε τους παιδεραστές να του καινέ ζωντανούς!!!προτεινω να καιγονται μαζι με τους ξενολατρεις...:twisted:
geovard Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Κατά πρώτον, δεν μπορεί ο καθένας να υποθέτει με ασφάλεια το τι εννοείς ή σε τι αναφέρεσαι, όταν το μόνο που κάνεις είναι να παραθέτεις ένα link, χωρίς να μπαίνεις καν στον κόπο να εκθέσεις πρώτος την άποψή σου... Mα ακριβώς γι αυτό εκνευρίστηκα γιατί ενώ δεν εξέφρασα την άποψή μου,όπως λες εν τούτοις εισέπραξα χωρίς λόγο ένα 'σαν τα μούτρα σου΄ Εντάξει έθεσα το θέμα όχι ξεκάθαρα απλά με ένα link αλλά όχι καί έτσι ρε γμτ.
Xvipes Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μια χαρά πολιτισμένοι είναι. Τηρούν την δημοκρατία τους. Αυτό έλειπε να σκάνε και εκεί κωλόγριες και παπάδες λες και κυνηγάμε ακόμα μάγισσες. ναι να υπάρχει ένα μέτρο όμως...κάποια πράγματα δεν θέλουν δημοκρατία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.