Προς το περιεχόμενο

Η πολιτισμένη? Δύση!

geovard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά ένας απάντησε κι αυτός φαίνεται να μην στέκει καλά στα μυαλά του?Ας απαντήσει κάποιος λογικός με επιχειρήματα.

Δημοσ.

Τι επιχειρήματα χρειάζεσαι για να αποπέμψεις τους παιδεραστές;

Btw,ο spooker τάχει τετρακόσια,άσχετο πως τα χρησιμοποιεί...

Δημοσ.
Τι επιχειρήματα χρειάζεσαι για να αποπέμψεις τους παιδεραστές;

Btw' date='ο spooker τάχει τετρακόσια,άσχετο πως τα χρησιμοποιεί...[/quote']

Aν marios εγώ σού πετάξω, ένα σαν τα μούτρα σου χωρίς να σε γνωρίζω τι θα υποθέσεις γιά μένα.'Επειτα δεν κατάλαβε ο τύπος ότι αναφερόμουν στη Δικαστική εξουσία καί όχι στο 80 τόσο τοίς εκατο τού λαού πού αντιτίθεται.Νομίζω διαβάζουμε καί δεν καταλαβαίνουμε.

Καί δεν νομίζω να χρειάζεται δικηγόρο ο φίλος,εκτός καί αν ισχύει ο χαρακτηρισμός μου.

Δημοσ.

Μια χαρά πολιτισμένοι είναι. Τηρούν την δημοκρατία τους. Αυτό έλειπε να σκάνε και εκεί κωλόγριες και παπάδες λες και κυνηγάμε ακόμα μάγισσες.

Δημοσ.
'Επειτα δεν κατάλαβε ο τύπος ότι αναφερόμουν στη Δικαστική εξουσία καί όχι στο 80 τόσο τοίς εκατο τού λαού πού αντιτίθεται.Νομίζω διαβάζουμε καί δεν καταλαβαίνουμε.

Κατά πρώτον, δεν μπορεί ο καθένας να υποθέτει με ασφάλεια το τι εννοείς ή σε τι αναφέρεσαι, όταν το μόνο που κάνεις είναι να παραθέτεις ένα link, χωρίς να μπαίνεις καν στον κόπο να εκθέσεις πρώτος την άποψή σου...

Κατά δευτέρας, η δικαστική εξουσία ακολουθεί νόμους, που πολλές φορές δεν προβλέπουν σωστά κάποιες τέτοιες ακραίες περιπτώσεις. Γι' αυτό υπάρχει η ψήφος στην τελική, για να αναπληρώσει αυτά τα κενά.

Μια χαρά πολιτισμένοι είναι. Τηρούν την δημοκρατία τους. Αυτό έλειπε να σκάνε και εκεί κωλόγριες και παπάδες λες και κυνηγάμε ακόμα μάγισσες.

+1. Αν για ένα αποκριάτικο μέταλ συγκρότημα είχαμε μια βδομάδα παράθυρα με τέτοιους ειδικούς, δεν τολμώ να φανταστώ...

Δημοσ.

Μερικές φορές μου δίνετε την εντύπωση ότι η μέση οδός σας φέρνει κόψιμο....

Δημοσ.

Μετά από αυτό προβλέπω πολλοί έλληνες (βλέπε Κοζάνη πριν λίγες ήμερες) να πάνε μετανάστες στην Ολλανδία.

Δημοσ.

Εντάξει εσύ το τράβηξες κατά πολύ….

Στο κάτω κάτω άνθρωποι είναι και αυτοί και έχουν ανάγκες απλά ζητάνε νεανικό κρέας…. :mrgreen:

Δημοσ.
Κατά πρώτον, δεν μπορεί ο καθένας να υποθέτει με ασφάλεια το τι εννοείς ή σε τι αναφέρεσαι, όταν το μόνο που κάνεις είναι να παραθέτεις ένα link, χωρίς να μπαίνεις καν στον κόπο να εκθέσεις πρώτος την άποψή σου...

Mα ακριβώς γι αυτό εκνευρίστηκα γιατί ενώ δεν εξέφρασα την άποψή μου,όπως λες εν τούτοις εισέπραξα χωρίς λόγο ένα 'σαν τα μούτρα σου΄

Εντάξει έθεσα το θέμα όχι ξεκάθαρα απλά με ένα link αλλά όχι καί έτσι ρε γμτ.

Δημοσ.

ναι να υπάρχει ένα μέτρο όμως...κάποια πράγματα δεν θέλουν δημοκρατία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...