sotoss Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα έχω λογαριασμό paypal και θέλω να αλλάξω το όνομα ώστε να το συνδέσω με bank account. Τους έστειλα ένα email και μου απάντησαν: > To fulfill your name change request, we need additional information. Please provide the following documentation: 1. A copy of a valid photo ID showing your new name. Acceptable forms of a photo ID are a driver's license, passport, or any other state or government issued photo ID. 2. If this name change request is due to marriage, please include a copy of your marriage license/certificate. 3. If this name change request is due to a divorce, please include a copy of your divorce decree. 4. If this is a legal name change, please include a copy of the legal name change documents you received from the courts. Λέω να scannaro και να στείλω το δίπλωμα οδήγησης μου(επιλογή 1). Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν θα το δεχτούν επειδή είναι με Greek fonts. Έχει δοκιμάσει κανένας άλλος να κάνει αλλαγή ονόματος και αν ναι μετά απο πόσο καιρό γίνεται δεκτή; Ευχαριστώ
mxpert Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 σε άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες συνήθως έχουν κάποιο που να γνωρίζει τη γλώσσα.... επίσης κάποιες θέλουν τα αποδεικτικά στοιχεία απλά και μόνο για να έχουν τον κ*ώ*λ*ο τους νομικά καλυμμένο.... κατα πάσα πιθανότητα ούτε που θα τα κοιτάξουν !
sotoss Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Thanx mxpert! Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Το νέο όνομα που θα ζητήσω ώστε να συνδέσω το paypal account με το bank account μου θα είναι Γιάννης ... ή John ... Ρωτάω γιατί ο τραπεζικός μου λογαριασμός είναι με ελληνικά γράμματα. Λογικά θα ζητήσω αλλαγή σε αγγλικά έτσι;
ANEMOS-V Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 ego me greeklish to exo kai den exo kanena provlima.. p.x Giannis Kapodistrias
mxpert Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Thanx mxpert!Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Το νέο όνομα που θα ζητήσω ώστε να συνδέσω το paypal account με το bank account μου θα είναι Γιάννης ... ή John ... Ρωτάω γιατί ο τραπεζικός μου λογαριασμός είναι με ελληνικά γράμματα. Λογικά θα ζητήσω αλλαγή σε αγγλικά έτσι; θα είναι Giannis......όπως φαντάσου θα αναγραφόταν σε μια πιστωτική !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.