Προς το περιεχόμενο

WAG354 + DSLAM = ασυμβατότητα..?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,

ένας φίλος μου, μου ζήτησε να του πάρω ένα ρουτερ και ως καλύτερο του πήρα το WAG354 Linksys (εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το εν λόγω ρουτερ)

το θέμα είναι ότι με την αρχική έκδοση λειτουργεί πολύ καλά, εκτός από το WIFI που τρώει κάτι κολλήματα και για αυτό του κάναμε αναβάθμιση στην Hacked της Forthnet.

με το που βάλαμε την νέα ούτε καν συγχρονίζεται το κύκλωμα.....

δεν είναι περίεργο?

το dslam είναι της Αμφιλοχίας (26420), είναι πολύ νέο κέντρο...

το ρούτερ το δοκιμάσαμε με την νέα έκδοση σε διαφορετικούς providers στην Αθήνα και σε όλους δούλευε άψογα.

μόνο εκεί δεν δουλεύει.......καμιά ιδέα???

φυσικά το κάναμε downgrade για να δουλέψει...

Δημοσ.

mirizome kati alla den xero an einai auto.otan pernas to firmware tis forthnet AN O ROUTER EINAI WAG354 OVER ISDNNNNNNN tote tha emfanistei mia epilogi pou grafei modulation multimode alla sou exei kai g.dmt .sta pio pola dslam pezei me multimode.se merikes periptoseis prepei na baleis karfota g.dmt gia na pexei.dokimase to kai pes mas.

Δημοσ.

Αν κανατε reset, ελεγξε στην πρωτη σελιδα του setup του router τα πεδια να ειναι οπως παρακατω:

Virtual Circuit: 8 VPI (Range 0~255) <---Απο default ειναι 0 και θελει αλλαγη

35 VCI (Range 32~65535)

Δημοσ.
δεν έχει να κάνει με το dslam. απλα αργει να συγχρονίσει. χρειάζεται ώρα σε κάποιες περιοχές για να το συχρονίσεις.

exei na kanei me ta dslam.sta alcatel dslam me to firmware tis forthnet thelei g.dmt sta isdn alios oso kai na perimeneis. den tha ginei tipota.exei xanaginei kai me ta cisco auta.se merika dslam ithele ios update gia na pexei eno se alla oxi.kalos i kakos ekei exo ston kako kosmo oute ote iparxoun dslam siemens,intracom ,marak zte kai poles katigories.i bas1 i bass48 ktl ktl

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...