Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια ερώτηση... προσφατα αναβαθμισα τη γραμμη μου απο 1mbps στα 24. Εχω attenuation 42 κ s/n margin 9-11. Μηπως ξερει κανεις να μου εξηγησει γιατι τα νουμερα αυτα παιζουν αναλογα με την ωρα που συνδεομαι? Δεν θα επρεπε να ειναι στανταρ αφου αφορουν τη γραμμη και οχι το φορτο του DSLAM? Πληροφοριακα η αποσταση απο το DSLAM ειναι περιπου 3.1χλμ.

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

bartbrains πρέπει να βάλεις φίλτρο στη σύνδεση του τηλεφωνικού καλωδίου-του συναγερμού- με την πρίζα του τηλεφώνου .Αν συνεχίζεις να έχεισ πρόβλημα σύνδεσε το router σου κατευθείαν στην γραμμή(παρακάπτωντασ τον διαχωριστη).Αν και παλί συνεχίζεις να έχεισ πρόβλημα θέλει ηλεκτρολόγο(εκτοσ αν τραβήξεισ καλώδιο από το ισόγειο μόνος!!!!)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα....

Τα παληκάρια σε τέτοια helpdesk είναι πραγματικά άσχετα.

Λες και έχουν βάλει την κάθε κουτσή Μαρία να λύσει προβλήματα (και όχι ερωτικά).

Έχω που λέτε σύνδεση OteNet από την πρώτη εβδομάδα που ήρθε στην Ελλάδα.

Μόλις έβγαλε στην αγορά γραμμές 24Μbit έκανα την αναβάθμιση. Όλα καλα μέχρι εδώ.

Μετά απο 4 μήνες άρχισε να κάνει αποσυνδέσεις. Πέρνω που λέτε το διαβόητο 1242 να

ρωτήσω μήπως και έχει κάποια βλάβη. Πέρνω που λέτε και η απάντηση ήταν "Φταίει η

αναβάθμιση." Και απαντώ εγώ "Μετά απο 4 μήνες το θυμήθικε;" Η απάντηση ήταν ΔΕΝ ξέρω. Το θέμα ειναι οτι επειδή αυτοι είναι άσχετοι δεν έχω internet 2 μήνες. Τι να πει κανείς ....:mad:

Δημοσ.
Καλημέρα....

Λες και έχουν βάλει την κάθε κουτσή Μαρία να λύσει προβλήματα (και όχι ερωτικά).

Μόλις έβγαλε στην αγορά γραμμές 24Μbit έκανα την αναβάθμιση. Όλα καλα μέχρι εδώ.

Μετά απο 4 μήνες άρχισε να κάνει αποσυνδέσεις. Πέρνω που λέτε το διαβόητο 1242 να

ρωτήσω μήπως και έχει κάποια βλάβη. Πέρνω που λέτε και η απάντηση ήταν "Φταίει η

αναβάθμιση." Και απαντώ εγώ "Μετά απο 4 μήνες το θυμήθικε;" Η απάντηση ήταν ΔΕΝ ξέρω. Το θέμα ειναι οτι επειδή αυτοι είναι άσχετοι δεν έχω internet 2 μήνες. Τι να πει κανείς ....:mad:

καλως ηρθες στο φορουμ.σε πολλες εταιρειες especially οτε οι φοιτητες ειναι αβερτα.επισης και αυτοι δεν μπορουν να σου πουν τα παντα.συνηθως οταν γινετε κατι σαν αυτο που λες μπορει να ινε και προβλημα χαλκου αν εχει πεσει και η ταχυτητα συγχρονισμου σου.μπορει και κατι με τον ρουτερ.ξεκινα με τις δοκιμες μονος σου

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την υποδοχή :lol:

Οι δοκιμές δίνουν κ παίρνουν...

Ποτέ δεν έπιασα μέγιστη ταχύτητα συγρονισμού (Βρίσκομαι μακριά από κόμβο)

Για την ποιότητα του χαλκού είναι σωστή η παρατήρηση σου αλλά δεν γνωρίζω πως

να το ελέγξω (και ειμαι σίγουρος ούτε οι τεχνικοί του οτέ γνωρίζουν):o

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Καλημέρα....

αναβάθμιση." Και απαντώ εγώ "Μετά απο 4 μήνες το θυμήθικε;" Η απάντηση ήταν ΔΕΝ ξέρω. Το θέμα ειναι οτι επειδή αυτοι είναι άσχετοι δεν έχω internet 2 μήνες. Τι να πει κανείς ...

1. Το 1242 είναι τμήμα παραμετροποίησης των adsl και τίποτα παραπάνω.

Άρα εάν εσύ που ξέρεις παρπάνω από αυτούς πέρνεις τηλ εκεί να τους

ρωτήσεις για το πρόβλημά σου, που κατ εμε είναι καθαρά θέμα κέντρου

ή θορύβου, τότε το λάθος είναι δικό σου που δε πήρες τηλ το 121 να το

δηλώσεις εκεί.

2. Σε όλες τις εταιρίες εάν τα db είναι οκ της γραμμής και είναι θέμα κέντρου,

δε μπορούν να κάνουν τπτε εκτός αν αναβαθμιστεί το κέντρο....

3. Θα είχες νετ εάν είχες λογική και έκανες μία υποβάμιση προσωρινή στα

8 ή 4, επίσης τις μέρες που δεν είχες νετ μπορείς να τηλεφωνήσεις στο 134

και να ζητήσεις να μη τις χρεωθείς. Το οτι άρχισαν τα προβλήματα μετά

απο 4 μήνες είναι το πιο λογικό πράγμα.

4. Μη νομίζεις πως στα κέντρα αυτα που πέρνεις τελ γνωρίζουν πιο βαθιά

τα πράγματα πέραν απο μια βασική εκπαίδευση που κάνουν. Οποιαδήποτε

βοήθεια έχεις απο εκεί την έχεις επεειδή το παιδί γουστάρει να σε βοηθήσει,

στο λέω διότι εγώ π.χ που μένω ζωγράφου κ πέφτω στο κέντρο Αμπελοκ.

απτο πάσχα , έχω αποσυχρονισμούς κάθε μερα απτις 7-8 το βράδυ, η 8-10

κτλ. Αυτό όσες φορές κ αν το δήλωσα, εφόσον είναι καθαρά θέμα κέντρου,

η μόνη απάντηση που πήρα ήταν υποβάθμιση. Υπόψην δουλεύεις με αυτά

που έχεις, εγώ είχα 2 χρόνια HOL beta 4mbit, παράλληλα οτενετ 2mbit.

Με οτενετ np ever, με HOL απλά κανε search adslgr forum "ΑssVas" ;)

5. Τέσπα η λύση στο πρόβλημά σου είναι απλή, κοιτάς τα db της γραμμής

σου, αν είναι οκ πέρνεις το 121 κ ζητάς να γίνει μια εξηγύανση ζεύγους

καλωδίων, αν τα προβλήματα συνεχιστούν, ζητάς να το κοιτάξει ένας

τεχνικός κ να σε καλέσει στο κιν σου διότι εχεις ταλαιπωρηθεί.

Τουλάχιστον αυτός 8α είναι qualified να σου πεί και τι φταίει και τη λύση.

καλή τύχη

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

γεια, ξέρει κανείς για πληροφορίες για mobile internet της cosmote ποιον αριθμό να καλέσω (από tellas)?

από το call me back θα με καλέσουν άμεσα?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

νομίζω 13838... νομίζω..

---------- Προσθήκη στις 08:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:33 ----------

αν δε παίζει αυτό.. 697-1001212

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

13888, Επιλογές:

1 -> 1 -> 1 Παραγγελίες Connex(εμπορικό)

1 -> 1 -> 2 Παραγγελίες ΟΤΕ TV(εμπορικό)

1 -> 1 -> 3 Παραγγελίες Νεα τηλ. Σύνδεση, Οικονομικά Πακέτα(εμπορικό)

1 -> 2 -> 1 Αναβάθμιση Conn-x(εμπορικό)

1 -> 2 -> 2 Αναβάθμιση ΟΤΕ TV(εμπορικό)

1 -> 2 -> 3 Αναβάθμιση Οικονομικά Προγράμματα Τηλεφωνίας(εμπορικό)

2 -> 1 Θέματα Λογαριασμού(εμπορικό)

2 -> 2 Μεταφορά αριθμού(εμπορικό)

2 -> 3 Ψηφιακές Ευτκολίες(εμπορικό)

2 -> 4 Conn-x Σε 2η γραμμή(εμπορικό)

3 -> 1 -> 1 Αναγγελία Βλάβης(Τεχνικό)

3 -> 2 Help Desk Conn-x(Τεχνικό)

3 -> 1 -> 2 Help Desk ISDN(Τεχνικό)

3 -> 4 -> 1 OTEKARTA(Τεχνικό)

3 -> 4 N2U (αιτήματα/TV)(Οτε TV)

3 -> 4 -> 2 Smile & Web(Τεχνικό)

Τα τμήματα είναι το εμπορικό, το Τεχνικό - Help Desk, TV, οπότε ότι και να πατήσετε τα τμήματα είναι 3, οι ίδιοι θα σας απαντήσουν, απλά είναι λίγο σπαστικό να ακούτε τις οδηγίες, πατάτε απλά τις επιλογές. Το τηλ. είναι δωρεάν από σταθερά ΟΤΕ.

Επίσης άλλα χρήσιμα τηλέφωνα:

13818 ή 93113818(call centers, VPN)

2106100600 Hellas SAT

13838 Cosmote

8011180181 Σχολικό Δίκτυο

8001197888 VOIP

2106779990 Φαξ για αλλαγές password

2106333065 Φαξ για βλάβες

[email protected] email για βλάβες-αιτήματα

1244 βλάβες για καρτοτηλέφωνα

Δουλεύω προσωρινά στο τεχνικό τμήμα με σύμβαση, λίγο κατανόηση από πλευράς σας παρακαλώ για τα προβλήματα σας.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

λοιπον παιδια παιρνω προχθες το βραδυ στο 13888 και ηταω μετατροπη της isdn σε pstn μου ειπε το παιδι παρε την πεμπτη στους τεχνικους να κλεισεις ραντεβου για να γινει η μετατροπη χθες το πρωι χωρις να κανω τιποτα ηρθε ο τεχνικος και μου εκανε την αλλαγη. ηθελα να ακυρωσω την αλλαγη και δεν προλαβα απιστευτο

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο τοπικ ας ρωτησω εδω...

Προχθες πηγα στην forthnet (περιοχη Περιστερι) και ήθελα να μαθω την αποσταση του σπιτιου μου απο το dslam τσεκαρε στο pc και μου ειπε καπου 650 μετρα, κοιτωντας με βαση την διευθυνση του σπιτιου μου ομως στο site της cyta λεει 940 μετρα αρα καποιος απο τους 2 δεν τα λεει σωστα!Αν δεν κανω λαθος δεν εχει δικο της καφαο στην περιοχη εδω καποια εκ των 2 και παιρνουν απο το dslam του ΟΤΕ εκτος και αν κανω λαθος και εχει αλλαξει κατι που δεν γνωριζω?

Ξερει κανεις?

Δημοσ.

και οι 2 παιρνουν απο τον οτε.ο καθενας μπορει να το μετραει με διαφορετικο τροπο.στην πραξη ειναι στο περιπου.κανεις δεν ξερει αν το καλωδιο του οτε παει απευθειας εκει η αν κανει το γυρο οποτε δεν εχει νοημα.επισης δεν αλλαζει κατι.ειτε forthnet πας ειτε οτε ειτε on ειτε Hol ειτε cyta το ιδιο καλωδιο θα παρεις με την ιδια αποσταση.οποτε δεν παιζει καποιο ρολο αυτο

το περιστερι ειναι εδω για ολους τους παροχους

Π. Τσαλδάρη 4 Περιστερι.

Οποτε σε προγραμματα-χαρτες που μετρανε αποστασεις η εσυ με το αμαξι βλεπεις στο περιπου.και ολα ειναι σχετικα μπορει να εισαι στο 1 Km και να παιζεις χειροτερα απο καποιον που ειναι στο 1,5 Km>εχει να κανει με πολλα που δεν μπορεις να τα ξερεις ουτε να τα αλλαξεις.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ειμαι στην περιοχη ζωγραφου και αυτη την στιγμη πιανω 9 mbps στον παροχο wind, η ταχυτηττα ειναι πολυ σταθερη και δεν εχω καθολου αποσυνδεσεις σκεφτομαι να βαλω vdsl και μου ειπανε απο την wind πως θα πρεπει να δωσω την πρωτη φορα επιπλεον 10 ευρω επειδη τις γραμμες θα τις παρουν απο τον οτε οσων αφορα την ταχυτητα μου ειπανε πως δεν γνωριζουν ποσο θα πιανω ξερει κανεις απο εδω περα ποσο θα πιανω περιπου για να μην κανω αδικα την αλλαγη?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ειμαι στην περιοχη ζωγραφου και αυτη την στιγμη πιανω 9 mbps στον παροχο wind, η ταχυτηττα ειναι πολυ σταθερη και δεν εχω καθολου αποσυνδεσεις σκεφτομαι να βαλω vdsl και μου ειπανε απο την wind πως θα πρεπει να δωσω την πρωτη φορα επιπλεον 10 ευρω επειδη τις γραμμες θα τις παρουν απο τον οτε οσων αφορα την ταχυτητα μου ειπανε πως δεν γνωριζουν ποσο θα πιανω ξερει κανεις απο εδω περα ποσο θα πιανω περιπου για να μην κανω αδικα την αλλαγη?

ζωγραφου υπαρχουν Kv οποτε θα σου δωσουν απo kv οποτε το 50 αρι το πιανεις .εκτος αν ενοουν απο το αστικο κεντρο οποτε εκει παμε αλλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...