kallair Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Στο πακέτο jetpack768, στο setup του usb modem ZXDSL852, λέει να πατήσω στο setup.exe που περιέχεται στο CD και θα εμφανιστεί το παρακάτω παράθυρο(σελίδα 2) όπου θα μου δώσει την δυνατότητα να κάνω κάποιες έξτρα ρυθμίσεις στο μοντεμ. Το θέμα είναι ότι στο cd που υπάρχει στο πακέτο έχει μόνο τα setup των οδηγών και κανένα setup που να σε οδηγεί στην σελίδα όπου κάνεις τις απαιτούμενες ρυθμίσεις. Μπορείτε να μου πείτε κάποια τοποθεσία όπου μπορώ να κατεβάσω το κατάλληλο setup ώστε να ρυθμίσω σωστά το usb modem;
liapinio Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπερα παιδια,εχω παρει το jetpack της altec με μοντεμ το ZXDSL 852.Εγκαθιστω κανονικα το μοντεμ αλλα στο device manager δεν μου το εμφανιζει στο Network Adapters.Μπορει να βοηθησει κανεις??Ευχαριστω προκαταβολικα
polis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Έχω κάνει αίτηση adsl από 27/10/06 στην οτενετ ,αφού είδαν οτι υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή και μου το είπαν, από τοτε έως σήμερα δεν υπάρχει dslam μου λένε. Αναφέρομαι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης με 2108169..., ξέρετε κανενα τηλ. για απογείωση; *όχι να την πληρώσουν τίποτα παιδιά του 134 ΥΓ:H πλάκα είναι ότι 3/12/06 βγάζει ανακοίνωση το γρ. τύπου του οτε και λέει ότι οι 10000 εκρeμείς αιτήσεις αφορούν το τελευταίο δεκαήμερο που κατατέθηκαν, και όλες ικανοποιούνται άμεσα
kosmasgr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδιά εγώ που είχα 1μβιτ και ήταν όλα τέλεια και τώρα που αναβάθμισα σε 2μβιτ και στην ουσία δεν έχω ούτε 1 που να απευθυνθώ. Εχω παρατηρήσει οτι στο router μου (US Robotics 9108 Silver) αργεί να ανάψει το λαμπάκι του Ιντερνετ. Αυτο που είναι δίπλα στου ADSL. Πριν που είχα 1μβιτ δεν το κανε.
ceasar Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Υπαρχει καποιο τηλεφωνο καταγγελιας σε καποιο φορεα για τον ΟΤΕ? Εχω conn-x δυστυχως και μου δινει πολυ χαλια ταχυτητες αναλογικα με την 1024 που εχω. Η περιοχη μου ειναι τουμπα - θεσ/νικη και μου λενε οτι επειδη εχει πολλους φοιτητες δεν μπορουν να κανουν κατι. Οταν κατεβαζουν πολλοι θα πεφτει εμενα η ταχυτητα μου. Κατα τη διαρκεια της μερας σερνεται, δινει ταχυτητες γραμμης 384 αντι για τη 1024 που εχω.. Καμια ιδεα για το πως να κινηθω? Αν μπορω να κινηθω..
Melissa_virus Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Τελικά ξέρω 2 περιπτώσεις που πήγε συνεργείο στο σπίτι, και αποδείχτηκε το δεν έφταιγε ο οτε, και δεν πλήρωσαν τίποτα. Τώρα τι παίζει δεν ξέρω…
orfeas2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 paidia mesa se 3 mines exw anaferei 4 diaforetike vlave ston ote...tis 3 fores giname mpilies me tous tilefwnites an kai den ftaine autoi..oti tous lene kanoun..
iasa Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 μία θετική ψήφος από εμένα στο 121 (βάσει μεμονωμένου περιστατικού βέβαια) Λοιπόν τελευταία περνάω ώρες στο insomnia ψάχνοντας μια άκρη για πρόβλημα που έχει το pc μου με μοίρασμα της adsl γραμμής με το pc του συγκατοίκου μου και καθ'ότι ανίδεη (την εγκατάσταση την είχε αναλάβει ο συγκάτοικος που τώρα λείπει και μαζί λείπουν και τα εγχειρίδια) σημειώνω ό,τι χρήσιμο τηλέφωνο βρίσκω. Πάλι καλά γιατί ξαφνικά και ενώ είμαι στο χάος με το ψάξιμο για τις ρυθμίσεις κτλ νεκρώνει η γραμμή του τηλεφώνου μου. Παίρνω στο 121 βράδι 9:30, μου λένε αύριο θα ενημερώσουμε τους τεχνικούς γιατί κλείνουμε και ξαναπάρε μας. Αν και το ύφος μου φάνηκε αδιάφορο την επομένη 8 το πρωί με πήρε ο τεχνικός τηλέφωνο και είχε ήδη αποκαταστήσει τη γραμμή. Επειδή αργότερα είδα ότι η γραμμή δεν ήταν καθαρή πάλι μέσω 121 την επόμενη μέρα ήρθε τεχνικός στο σπίτι, τελικά υπήρχε βλάβη εξωτερικά σε καλώδια που εξυπηρετούν όλο το τετράγωνο, δούλεψε ο άνθρωπος πάνω από μισή ώρα και ούτε κουβέντα για πληρωμή. Όχι ότι δεν ήταν υποχρέωση του ΟΤΕ να γίνει η επισκευή αλλά δυστυχώς δεν είναι πάντα δεδομένο πως θα κάνει κάποιος απλά τη δουλειά του - ισχύει σε όλα τα επαγγέλματα. Και αυτό ζητάμε στο κάτω κάτω για να είμαστε 100% ευχαριστημένοι, δεν χρειάζονται ούτε χάρες ούτε τρομερή ευγένεια, απλά να κάνει κανείς αυτό που οφείλει. Ίσως να είναι θέμα τύχης ή να προσπαθούν ορισμένοι να στρώσουν τη συμπεριφορά τους από το κράξιμο που πέφτει, το καλύτερο πάντως θα ήταν να είμαστε όλοι στη δουλειά μας απλά επαγγελματίες sorry για τη υπερανάλυση είναι μια προσωπική εμπειρία για όσους βρίσκονται σε επίπεδο "below lower" όπως εγώ. Προσωπικά με βοήθησαν πολύ όσα διαβάζω στο forum ώστε να είμαι στοιχειωδώς υποψιασμένη γιατί διαφορετικά και να μου ζητούσαν επίσκεψη θα πλήρωνα σαν βλάκας μόνο και μόνο γιατί το σπίτι μου (φοιτητικό) είναι από ενεργειακής πλευράς ερείπιο και έχω συνηθήσει να πληρώνω αδιαμαρτύρητα. Anyway πραγματικά thanks σε όσους κάνουν τον κόπο και μοιράζονται τις γνώσεις τους, επιστρέφω στη μελέτη...
babisbam Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Γεια σας παιδια! Και εγω το ιδιο προβλημα εχω με τον kosmasgr και τον ceasar μονο που εγω δεν εχω router απλα εχω isdn γραμμη και πανω σε αυτη εχω συνδεσει τηλεφωνο και το adsl, επισης η ταχυτητα μου εξ΄ αρχης ηταν 2048 και μπαινω μονο με 768.Εχω λοιπον το πακετο της conn-x στα 2048 απο τον Απριλιο εχω παρει πανω απο τριαντα φορες στις βλαβες του ΟΤΕ και το μονο που καναν ηταν να με δουλευουν οτι θα γινει και θα γινει. Εκανα αιτηση παραπονων στον ΟΤΕ και η απαντηση τους ηταν με λιγα λογια 'Να ειστε και ευχαριστημενος που μπαινετε με τετοια ταχυτητα'. Δεν ξερω τι αλλο να κανω οποια συμβουλη δεκτη. Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
bartbrains Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Paidia exw problima me ti grammi mou tou adsl (exw sindesi 1024 kai pote de sinxronizei panw apo 500 kai exei aposbesi 63 enw eimai ligotero apo 1 km apo ton ote). Ir8e simera o texnikos tou ote kai eide oti sto spiti mou i grammi exei problima, alla otan pige stin kentriki sto kouti katw eide oti itan ok kai efige legontas mou oti to problima einai idiwtiko diladi eite mesa sto spiti mou eite sto kalwdio pou sindeei to kouti tou ote me ton orofo tis polikatoikias. Egw twra mporw na kanw kati monos mou? Tis tilefwnikes siskeues tis exw bgalei oles (ektos sinagermou pou den mporw) kai exw balei mono to modem kai pali ta idia. Alliws poion na kalesw na dei tis sindeseis tis eswterikes?
Xlapatsas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Γειά σας και από μένα!Εγώ έχω το εξής πρόβλημα: Έχω μετακομίσει σε ένα καινούριο διαμέρισμα που μόλις έχει χτιστεί και είμαι ο πρώτος που μπαίνει.Δεν ξέρω τι καλωδιώσεις υπάρχουν στην πολυκατοικία μου,πάντως οι τηλεφωνικές πρίζες στα δωμάτια υπάρχουν.Θέλω να βάλω ADSL της Vodafone και ξέρω πως υπάρχει διαθεσιμότητα γιατί έλεγξχα το νούμερο τηλεφώνου του απέναντι σπιτιού.Επίσης, δεν έχω σταθερό τηλέφωνο και ούτε θέλω να βάλω. Τί πρέπει να κάνω και ποιόν να καλέσω για να μου ενεργοποιήσουν τη γραμμή; Υ.Γ. Στη Vodafone μου λένε πως δεν χρειάζεται τίποτα,απλά να συνδέσω το modem στην πρίζα του τηλεφώνου, αλλά δεν τους εμπιστεύομαι.
blange Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΝΩ ΕΠΙΑΝΑ 80 ΣΤΟ DOWNLOAD ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΙΑΝΩ 17. ΕΧΩ CONNEX 1GΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ MTORRENT.ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?
voulasto Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 στο 1242 καλειτε αρχικα για να πειτε περιπου τι προβλημα υπαρχει και να σας καθοδηγησουν για ρυθμισεις του μοντεμ ή ρουτερ,που θα βαλετε τους κωδικους κτλ. στο 121 δηλωνεις την βλαβη τους λες τι προβλημα υπαρχει και ισως ελεξουν την γραμμη. απο κει και περα γινεται ενας ελεγχος απο την διαχειρηση του adsl και σε καλουν για ενημερωση, να σε ρωτησουν αν εχει γινει συνδεσμολογια κτλ. η χρεωση του τεχνικου ειναι 30 ευρω + εξτρα φπα. Χρεωση υπαρχει αν ειναι δικο σου λαθος π.χ εχεις κανει λαθος ρυθμισεις ή λάθος συνδεσμολογια π.χ δεν εχεις βαλει φιλτρα σε ολες τις τηλεφωνικες συσκευες.Επισης αν το προβλημα της γραμμης ειναι απο τον κατανεμητη εως στο σπιτι.
maggle Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΝΩ ΕΠΙΑΝΑ 80 ΣΤΟ DOWNLOAD ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΙΑΝΩ 17.ΕΧΩ CONNEX 1GΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ MTORRENT.ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ? και εγω το ιδιο προβλημα εχω και μαλιστα δεν ειναι η πρωτη φορα.θελω να αλλαξω παροχεα αλλα φοβαμαι.μπορει καπιος να μου πει αν καποια εταιρεια ειναι καλη με σιγουρια?
rappereminem2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Εδώ και 2 μέρες έχω στο σπίτι μου το speedtouch 585i v6 και έχω αρκετές απορίες 1. Τι είναι οι πόρτες; 2. Πώς ανοίγω πόρτα για κάποιο παιχνίδι ή πρόγραμμα p2p κτλ. 3. Τι είναι το firmware; 4. Πώς κάνω update το firmware; please βοήθεια γιατί δεν ξέρω τι μου γίνεται και θέλω να χρησιμοποιήσω διάφορα προγράμματα για downloading.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα