Tythora Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Sorry paschalia δεν ξερω κάτι άλλο από αυτό που ξέρεις εσύ.. είπα μήπως δεν πρόσεξες το link. einai pola ta provlimata pla liga bgenoun exo Yeap!!
Isobitis_r Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 na anaferw kati mono edw.... filaraki moy prin kana mina agorase conn-x apo ton g****** o ypalilos poly eksypiretikos ton "eftiakse" kai toy eksigise ta panta ti eprepe na kanei ktl... toy lene 10 ergasimes meres pernane 20 ergasimes meres! ton pairnoyn tilefono toy dinoyn to pass, kapoios kanei to la8os! meta apo 4 meres energopoihte h grammh (kyriakh) thn idia mera peftei h grammh!! Deytera energopoihte kai pali h grammh bazei ton kodiko, einai la8os, parnei sto 121 toy lene na parei 1242 (nomizw) pairnei sto 1242 toy lene "apergoyme mexri thn tetarth" pairnei karta proplirwmenoy xronoy tetarth pairnei tilefono sto 1242 toy lene den mporoyme emeis na sas dwsoyme to pass parte sto 121 pairnei sto 121 "den mporoyme emeis na sas dwsoyme to pass parte sto 1242" ksana pairnei sto 1242 "den mpwroyme na sas dwsoyme to pass parte sto 121 "ti lete re paidia me doyleyete?? me pate mpalaki o enas ston allon?" "koitaxte kyrie, apo poy pirate to paketo syndeshs?" "apo ton g*******" "ee, pigainte ston g***** kai 8a sas dwsoyn to pass sas"!!!! --- NO COMMENTS ---
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 na anaferw kati mono edw....filaraki moy prin kana mina agorase conn-x apo ton g****** o ypalilos poly eksypiretikos ton "eftiakse" kai toy eksigise ta panta ti eprepe na kanei ktl... toy lene 10 ergasimes meres pernane 20 ergasimes meres! ton pairnoyn tilefono toy dinoyn to pass, kapoios kanei to la8os! meta apo 4 meres energopoihte h grammh (kyriakh) thn idia mera peftei h grammh!! Deytera energopoihte kai pali h grammh bazei ton kodiko, einai la8os, parnei sto 121 toy lene na parei 1242 (nomizw) pairnei sto 1242 toy lene "apergoyme mexri thn tetarth" pairnei karta proplirwmenoy xronoy tetarth pairnei tilefono sto 1242 toy lene den mporoyme emeis na sas dwsoyme to pass parte sto 121 pairnei sto 121 "den mporoyme emeis na sas dwsoyme to pass parte sto 1242" ksana pairnei sto 1242 "den mpwroyme na sas dwsoyme to pass parte sto 121 "ti lete re paidia me doyleyete?? me pate mpalaki o enas ston allon?" "koitaxte kyrie, apo poy pirate to paketo syndeshs?" "apo ton g*******" "ee, pigainte ston g***** kai 8a sas dwsoyn to pass sas"!!!! --- NO COMMENTS --- panta iparxoun oi blakies.ego den brisko ton logo na mpenei stin mesi o ote afou i otenet dinei sindromes .to 121 ine gia tis blaves to 1242 einai pali gia blaves malon sto helpdesk tou ote na eperne.to g** einai o maminenos o ote?
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 το g******* πρέπει να είναι γερμανός pantos gia to password oute to 121 tha pei oute to 1242 oute o germanos.auto pisteuo .to 121 einai vlaves to 1242 kati san vlaves apla sou leei na dokimaseis kai o germanos ine entos ektos kai epita auta.
Isobitis_r Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 to g** einai germanos telika moy eipe pws den 8a ka8otan na ton trelanoyn, pige ston germano, epiase ton typako pou ton boi8ise arketa, toy eipe ti egine kai ystera o germanos ebgale thn akrh, afoy ekanan kati tilefwna...
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 to g** einai germanostelika moy eipe pws den 8a ka8otan na ton trelanoyn, pige ston germano, epiase ton typako pou ton boi8ise arketa, toy eipe ti egine kai ystera o germanos ebgale thn akrh, afoy ekanan kati tilefwna... prepei na mpoun ta megala mesa diladi.
the1st123 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Συγνώμη αν είμαι off topic , έχω ένα Wireless Linksys το γνωστό του πακέτου Adsl in a box plus (forthnet) , έχω κάνει την σύνδεση κανονικά , έτηση ενεργοποίησης πριν καμιά 10 μέρες και στο ADSL Status της forthnet λέει οτι η αίτηση μου βρίσκεται σε τελικό στάδιο (από ΟΤΕ) , το λαμπάκι του DSL άρχισε από σήμερα να ανάβει κανονικά αλλά χρησιμοποιόντας την Netkey του πακέτου (καθώς δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμα για την συνδρομή μου) το λαμπάκι ΙΝΤΕΡΝΕΤ παραμένει κόκκινο . Συμφωνα με τα παραπάνω η γραμμή μου είναι ενεργοποιημένη απο τον ΟΤΕ ? , αν ναι γιατί δεν ισχύει το netkey ? μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος ?
CyberDreamer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Συγνώμη αν είμαι off topic , έχω ένα Wireless Linksys το γνωστό του πακέτου Adsl in a box plus (forthnet) , έχω κάνει την σύνδεση κανονικά , έτηση ενεργοποίησης πριν καμιά 10 μέρες και στο ADSL Status της forthnet λέει οτι η αίτηση μου βρίσκεται σε τελικό στάδιο (από ΟΤΕ) , το λαμπάκι του DSL άρχισε από σήμερα να ανάβει κανονικά αλλά χρησιμοποιόντας την Netkey του πακέτου (καθώς δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμα για την συνδρομή μου) το λαμπάκι ΙΝΤΕΡΝΕΤ παραμένει κόκκινο . Συμφωνα με τα παραπάνω η γραμμή μου είναι ενεργοποιημένη απο τον ΟΤΕ ? , αν ναι γιατί δεν ισχύει το netkey ? μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος ? έχεις βάλει φίλτρο πρίν το router/modem, μήπως..; -αν ναί βγάλτο ευθύς αμέσως.. η όντως δεν ενεργοποιήθηκε ακόμα η συνδρομή σου...
enas1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 ρε παιδια μια απορια, εχω παρει κι εγω το adsl in a box plus forthnet και ομοιως μου λεει κι εμενα οτι βρισκεται στο τελικο σταδιο υλοποιησης απ τον ΟΤΕ, υπαρχει δηλαδη περιπτωση να εχω adsl ηδη και να μη το ξερω; διαβασα τις οδηγιες Forthnet και λεει οτι θα ειδοποιηθω με sms και οτι θα μου δώσουν και τους κωδικούς ... επίσης αυτο με τους κωδικούς netkey δε το καταλαβαινω πως γινεται να συνδέεσαι κανονικα, τοτε ποιο το νοημα να σου δωσει η forthnet αλλους κωδικους
kage Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 ρε παιδια μια απορια, εχω παρει κι εγω το adsl in a box plus forthnet και ομοιως μου λεει κι εμενα οτι βρισκεται στο τελικο σταδιο υλοποιησης απ τον ΟΤΕ, υπαρχει δηλαδη περιπτωση να εχω adsl ηδη και να μη το ξερω;διαβασα τις οδηγιες Forthnet και λεει οτι θα ειδοποιηθω με sms και οτι θα μου δώσουν και τους κωδικούς ... επίσης αυτο με τους κωδικούς netkey δε το καταλαβαινω πως γινεται να συνδέεσαι κανονικα, τοτε ποιο το νοημα να σου δωσει η forthnet αλλους κωδικους για να εχετε adsl πρεπει το λαμπακι να μενει σταθερο κ οχι να αναβοσβηνει.ή οταν σηκωνετε αλλο τηλ.χωρις φιλτρο να ακουτε παρασιτα να ρωτησω κατι...πως πιασατε δουλεια σε 121,1242 κτλ?
csaueb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 για να εχετε adsl πρεπει το λαμπακι να μενει σταθερο κ οχι να αναβοσβηνει.ή οταν σηκωνετε αλλο τηλ.χωρις φιλτρο να ακουτε παρασιτα να ρωτησω κι εγω κατι σε αυτο που λες γιατι μολις χθες εβαλα dsl 2048 και αντιμετοπιζω προβληματακια.Εχω ρουτερ της microcom.Το λαμπακι dsl link ειναι μονιμα σταθερο πρασινο και το λαμπακι dsl act τρεμοπαιζει(πορτοκαλι)... Τι πρεπει να γινεται κανονικα;
sotoss Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά μια βοήθεια. Πήγα να κάνω install adsl της otenet αλλά δεν μπορεί να δει το usb modem(SAGEM). winXP home το λειτουργικό. Στις usb θύρες συνδέω το flash disk μου και το βρίσκει κανονικά σε αντίθεση με έναν εκτυπωτή που και εκεί βγάζει άγνωστο υλικό. Λέτε να έχει σχέση μια πρόσφατη αλλάγη που έκανα περνώντας drivers για USB2; Το modem μου δούλεψε μόνο μια φορά... Και μετά το restart τίποτα. Να κάνω πάλι τις Usb θύρες 1 αλλα πως;
CyberDreamer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά μια βοήθεια.Πήγα να κάνω install adsl της otenet αλλά δεν μπορεί να δει το usb modem(SAGEM). winXP home το λειτουργικό. Στις usb θύρες συνδέω το flash disk μου και το βρίσκει κανονικά σε αντίθεση με έναν εκτυπωτή που και εκεί βγάζει άγνωστο υλικό. Λέτε να έχει σχέση μια πρόσφατη αλλάγη που έκανα περνώντας drivers για USB2; Το modem μου δούλεψε μόνο μια φορά... Και μετά το restart τίποτα. Να κάνω πάλι τις Usb θύρες 1 αλλα πως; αν κανει απανωτα dingdong (εύρεση usb συσκευής) τότε θα πρέπει ή να επανεγκαταστήσεις σωστούς drivers για τα usb2 ή να βάλεις μια καινούρια πλακέτα με usb 2.0 (περίπου 20€)- με τους σωστούς drivers της συσκευασίας! 1. πρωτού κάνεις ωτιδήποτε με τα usb απεγκατέστησε το sagem 2. η εγκατάσταση του modem να γίνει με τα εξής βήματα α. βάζουμε το cd - πατάμε εγκατάσταση β. συνδέουμε το modem μόνο όταν μας πεί το πρόγραμμα εγκατάστασης και όχι πιο μπροστά (σημαντικό!)!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα