vazelo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 2-3 μαργαριταρια απο μενα... hlpdsk:Το καλωδιο ethernet αυτο το κιτρινο το συνδεουμε απο το modem στην καρτα δικτυου του pc μας ενταξει?? πελατης: Α ναι? εγω το εβαλα απο το dsl modem μου στο παλιο εσωτερικο pstn που εχω μεσα στο pc... hlpdsk:Μα πως το καταφερατε αυτο?? πελατης: Ε ηταν λιγο πιο παχυ αλλα απο δω απο κει το χωρεσα.... ... hlpdsk:Ποιο modem εχετε? πελατης:To conn-x... ... hlpdsk:Απο που προμηθευτηκατε το πακετο adsl?Απο καταστημα του OTE? πελατης: Tι σχεση εχει το ECDL??Το εχω παρει, ναι! .... hlpdsk:Aνοιγουμε ενα παραθυρο ιντερνετ εξπλορερ και πληκτρολογουμε την εξης διευθυνση. 192.168. ... πελατης (Αλβανιδα): Το "τελεια" με κεφαλαια?? ..... Αυτη εφαγε κλεισιμο....
Tythora Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 @vazelo Κατι μου θυμίζουν όλες αυτές οι ιστορίες.... :-D ;-)
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 exo dei kalodio usb mesa se lan .kai omos xoraei. Χαιρομαι που ανοιγοντας αυτο το τοπικ ' date=' θα καταληξει να βγει σελιδα - οπως προτεινε καποιος παραπανω - με ιστοριες απο διαφορα γραφεια υποστηριξης . ( κ παροτι ντρεπομαι που το λεω .. , πιθανον να δω κ εμενα εκει μεσα .. )[/quote'] gia na grafeis edomesa xereis pola.opos ipa alo ta atoma pou lene oti den xeroun kai oti tous peis to kanoun kai ola pane teleia kai o alo o xerolas i autos pou den katalavenei ti esti diplo klik.kapote pire ena atomo kai mou leei ime asxeti me pc.tis leo dexi klik kanei dexi klik tis leo menu start pige menu start.kai egine sinenoisi se xrono rekor xoris kanena provlima.auto den einai kako.kako einai otan les pigene menu enarxi kai afou sou poun 10 fores oti den iparxei meta sou lene a nato.os dia mageias emfanistike.
ChPaNaG Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 πελατης είχε πάρει το πακέτο του connx με courier που του στείλαμε και το είχε 2 μήνες μέσα στη τσάντα χωρίς να ασχοληθεί καθόλου. Μετά πήρε και έβριζε γιατί τον κοροιδέψαμε γιατί το internet δεν του μειωθηκε καθόλου.
Tythora Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Καλα εσένα pouline το τι έχουν δει τα μάτια σου φαντάζομαι....! Αλλο να τα ακούς κι άλλο να τα βλέπεις! Ε, λοιπόν δεν ξέρω αν πιστευετε στα παραφυσικά, αλλα ένας τύπος με οριο DSLAM 666 δεν επαιζε με τπτ, η συνδεσμολογία σωστή, όλα καινούρια και πανέμορφα, ούτε μπορούσαν να βρουν λάθος στη γραμμή του, ουτε στα routers, πουθενά. Του σύστησα ευχέλαιο!
CyberDreamer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 ρε παιδιά κάποιο bug παίζει... μάλλον το αρχικό πόστ της Πασχαλίας πήγε 3η σελίδα... χμμμ... paschalia το σημαντικότερο ξέχασες http://www.otenet.gr/hd +κάποιος moderator να τσεκάρει τις σελίδες γιατί μάλλον κάτι δεν πάει καλά... ή εγω δεν πάω καλα.... τεσπά...
paschalia Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Λολ . Δεν πηγε τριτη σελιδα ( δευτερη για μενα ) . Απλα ενωθηκε το τοπικ με ενα δικο μου παλιοτερο κ δειχνει το παλιο πρωτο ποστ σαν αρχικο .
paschalia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Ερωτηση ( προς τους εχοντες ιστορικο εργασιας με τα γραφεια υποστηριξης ,γενικα ) . Διαβαζα εδω οτι για παλια κομματια hardware , μπορουμε ν'απευθυνομαστε κ στα γραφεια υποστηριξης πελατων . Γινεται κατι τετοιο ή μπα ? Μην διστάζετε να επικοινωνείτε με το helpdesk το οποίο βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για επιπλέον πληροφορίες και βοήθεια.
Tythora Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Ερωτηση ( προς τους εχοντες ιστορικο εργασιας με τα γραφεια υποστηριξης ' date='γενικα ) . Διαβαζα εδω οτι για παλια κομματια hardware , μπορουμε ν'απευθυνομαστε κ στα γραφεια υποστηριξης πελατων . Γινεται κατι τετοιο ή μπα ? Μπορείς να επικοινωνείς προφανώς με αυτό το helpdek: http://www.go-online.gr/goonline/helpdesk/index.html?PHPSESSID=c4cacd60aabb66d013986559a5556375
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Καλα εσένα pouline το τι έχουν δει τα μάτια σου φαντάζομαι....! Αλλο να τα ακούς κι άλλο να τα βλέπεις!Ε' date=' λοιπόν δεν ξέρω αν πιστευετε στα παραφυσικά, αλλα ένας τύπος με οριο DSLAM 666 δεν επαιζε με τπτ, η συνδεσμολογία σωστή, όλα καινούρια και πανέμορφα, ούτε μπορούσαν να βρουν λάθος στη γραμμή του, ουτε στα routers, πουθενά. Του σύστησα ευχέλαιο! [/quote'] asto tythora ti exo dei distixos.to kalo einai oti blepeis ola ta provlimata pou iparxoun opote meta den sou kanei tipota pleon paraxenia.oso gia to dslam 666 tha sou po ena allo.kathe mera stis 7 i ora exane to sigxronismo to router.meta apo atelioti psaximo apo ton ote anakaliftike oti to kalodio tou ote pernouse dipla apo mia pinakida katastimatos kai otan anave i pinakida logo magnitikou pediou exane sigxronismo.kathe mera 7 epefte kai otan esbine xanarxotan. p.s i anakiklosi hardware pou kolaei me to help desk tis diktiothite.
Tythora Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Στη σελίδα που έδωσε η paschalia, έχει link στη λέξη helpdesk στο Μην διστάζετε να επικοινωνείτε με το helpdesk το οποίο βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για επιπλέον πληροφορίες και βοήθεια. σε αυτό το helpdesk της δικτυωθείτε.... Τι λες τώρα?Ακου πρόβλημα από πινακίδα.... Να χτυπας το κεφάλι σου στον τοίχο...
paschalia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Εκτος απο αυτο το συγκεκριμενο . Ελεγα μηπως υπαρχει μια καποια ενημερωση στους υπαλληλους για τετοιου ειδους υλικο . Ειναι πολλοι αυτοι που θελουν να πεταξουν παλιο harware κ δεν ξερουν που ν'απευθυνθουν .
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Στη σελίδα που έδωσε η paschalia' date=' έχει link στη λέξη helpdesk στο σε αυτό το helpdesk της δικτυωθείτε.... Τι λες τώρα?Ακου πρόβλημα από πινακίδα.... Να χτυπας το κεφάλι σου στον τοίχο...[/quote'] kai alla tosa pou exoun ginei distixos kata kairous.einai pola ta provlimata pla liga bgenoun exo;) paschalia pragmati ta ilektronia aporimata eprepe na pigenoun gia anakiklosi alla elaxista pane kai tora teleutea mono.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα