Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

tespa, ας μην τα ρίχνουμε όλα όμως στα helpdesk αφού τις περισσότερες φορές η άγνοια των τελικών χρήστων είναι μεγάλη και δεν ξέρουν ούτε τα απαραίτητα...

π.χ. υπάρχουν άτομα που δεν γνωρίζουν πώς θα δημιουργήσουν εικονίδιο σύνδεσης ή που δεν έχουν κάν modem και θέλουν να συνδεθούν στο internet...

συνήθως απ' όλους αυτούς γεμίζουν οι γραμμές... και μετά σηκώνει νευριασμένος το τηλέφωνο ο υπάλληλος και μονο που δεν σε βρίζει γιατί ο προηγούμενος ξέχασε να συνδέσει το καλώδιο στην γραμμή ή αντί να το συνδέσει στο line του modem το σύνδεσε στο phone...

εγω πιστέυω ότι κατα ένα μεγάλο ποσοστό κάνουν όλοι καλά την δουλειά τους και το λάθος είναι που βοηθάνε χρήστες που δεν γνωρίζουν τίποτα απο απλή ορολογία Η/Υ και ούτε κάν τα βασικά και τρώνε άπειρο χρόνο σε σεμινάρια μέσω τηλεφώνου...

Ίσως θα έπρεπε πρίν από το μενού επιλογών να υπάρχει ένα μικρό τέστ για τους τελικούς χρήστες στο στύλ ερωτήσεων ώστε να τους παραπέμπτει σε ένα 090 και να χρεώνονται τα μαθήματα αν δεν απαντάνε σωστα... γιατί και γεμίζουν τις γραμμές και από την άλλη δυσανασχετούν αφού ακόμα και όταν βοηθηθούν πάλι δεν βλέπουν αποτέλεσμα λόγω της ασχετοσύνης τους...

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν φωνάζουν έναν τεχνικό Η/Υ κάποιοι για να τους εγκαταστήσει internet / modem και να τους δείξει πως δουλεύουν τα βασικά π.χ. ie / mozilla / outlook / cool4u (webmail) + τι να προσέχουν απο ίους... δηλαδή ένα μισάωρο δουλειά ένα 30€... αλλα και ενημερωμένοι θα είναι και ευχαριστημένοι...

αυτά...

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

exeis dikio.iparxoun apira atoma pou ine auto pou leme kamia epafi me to pc.den xeroun ti einai to dexi klik den xeroun ti einai to dexi klik den xeroun giati theloun to pc den xeroun giati zoun.auti eprepe na ine makria apo tahelp desk.i ta les kai tin epomeni mera xanapernoun gia ta idia.

Δημοσ.

Εεεεε.... ακούστε συνομιλία με helpdesk:

-και τώρα που βάλαμε το router στη πρίζα, πηγαιντε στον υπολογιστή σας...

-μα δεν έχω υπολογιστή!!!!

ε, ναι, λοιπόν, dsl χωρίς υπολογιστή! Ετσι αποφεύγεις και τις ασχετοσύνες! :P

Δημοσ.
Εεεεε.... ακούστε συνομιλία με helpdesk:

-και τώρα που βάλαμε το router στη πρίζα' date=' πηγαιντε στον υπολογιστή σας...

-μα δεν έχω υπολογιστή!!!!

ε, ναι, λοιπόν, dsl χωρίς υπολογιστή! Ετσι αποφεύγεις και τις ασχετοσύνες! :P[/quote']

LLLOOOLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!

έχω και εγώ ένα αντιστοιχο παράδειγμα απ'οταν δούλευα 134 και νόμιζα ότι ήταν τραβηγμένο αλλα το δικό σου δεν παίζεται.

Δημοσ.

Επρέπε να μαζεύαμε κάπου όλα τα μαργαριτάρια και να τα κυκλοφορούσαμε! Οπως το 131, αλλα ειμαι σίγουρη πως τα δικά μας ChPaNaG, θα είναι πολύ πιο αστεία! :P

Δημοσ.

george2006 kalos irthes sto forum.tythora min arxiso na grafo ti exo akousei kai ti mou exoun pei otan ekana helpdesk giati ine i na pethaneis sta gelia i na autoktoniseis.pragmati apira pragmata mporeis na grapseis.ena tha po xereis ti einai na milas me atomo pou exei pathei egkefaliko na tou ta les kai tin epomeni mera na ta exei xexasei ola kai na pernei kai na tou les pali ta idia.afou den epatha ego egkefaliko kala einai.eutixos ixa kali ipomoni.

Δημοσ.

λοιπον μιας και ξεκινησαμε τις ιστορίες.

Στο 134 έκανα τελεμαρκετινγκ στο conn-x.

Έρχεται ενα παλικαρι που εκανε το ίδιο με μενα και μου λέει:

"Να σου πω, σε αυτόν εδώ του φάνηκαν πολλά τα λεφτά για πάγιο adsl και otenet μαζί και του είπα να βάλει μόνο γραμμή, κάτι θα κερδίσει από ταχύτητα. Καλά δεν είπα ;"

ΥΓ: Δεν έχω conn-x

Δημοσ.

καλά στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε και για βλάκα με όλη τη σημασια της λέξης. Αντίστοιχα υπήρχε κορίτσι απο άσχετη σχολή με τεχνολογία που δεν είχε ούτε pc που σε αυτά που ήταν υποχρεωμένη να ξέρει ανταποκριθηκε άψογα.

Όπως έχει υποθεί και πιο πριν είναι το που θα πέσεις

Δημοσ.

σαν πελάτης εμπειρία έχω μόνο από forthnet. Η μιασάωρη ανάμονη και μόνο δεν σε αφήνει να κρίνεις αμερόληπτα. Και δεν είχα πάρει όταν έπεσε κανα dslam....

Δημοσ.

[γκρινια_mode]pouline, είναι άπειρα, το ξέρω! Ιστορίες και ιστορίες! Επαθα πρόβλημα με θυρεοειδή για να μπορώ να είμαι και υπομονετική και ευγενική με άτομα....με εγκεφαλικό εκ γενετής τους! :( Σε μας, γνωστός star έπαιρνε καθε δυο βδομάδες να του πουμε τα ίδια και τα ίδια!! Τέσπα, δουλεύοντας σε helpdesk, ζεις στον απόλυτο σουρεαλισμό![/γκρινια_mode]

Δημοσ.
[γκρινια_mode']pouline, είναι άπειρα, το ξέρω! Ιστορίες και ιστορίες! Επαθα πρόβλημα με θυρεοειδή για να μπορώ να είμαι και υπομονετική και ευγενική με άτομα....με εγκεφαλικό εκ γενετής τους! :( Σε μας, γνωστός star έπαιρνε καθε δυο βδομάδες να του πουμε τα ίδια και τα ίδια!! Τέσπα, δουλεύοντας σε helpdesk, ζεις στον απόλυτο σουρεαλισμό![/γκρινια_mode]

[autoktonia mode] an ine na dialiseis ton euato sou gia na katalavei o allos kai meta na leei den me ipostirizoun apla eleos.px otan kapoios thelei megalo kalodio pou prepei na perastei mesa apo toixo i na stereothei kapou klasika sou leei eseis to kanete?me exoun rotisei mexri kai pos tha sindesoun stereofoniko me tileorasi.to helpdesk einai gia basika pragmata kai oxi o allos na leei ta panta kai na rotaei ta panta.apo ekei kai pera sto xeri tou kathenos ine na pei kati parapano alla to 98 tis 100 to ekmetaleuontai.o allos ithele na mathei pos douleuei to adware i giati exei provlima me tis usb.einai poli friki douleia kai poloi den to katalavenoun.opos lene sorry gia tin ekfrasi o mamakas einai aittitos kai den mporeis na ton nikiseis dioti autos einai ek genetis etsi[autoktonia mode disable] eutixos i texniki ipostiriksi einai teliomeno kefalaio.thanx god.

Δημοσ.

Χαιρομαι που ανοιγοντας αυτο το τοπικ , θα καταληξει να βγει σελιδα - οπως προτεινε καποιος παραπανω - με ιστοριες απο διαφορα γραφεια υποστηριξης .

( κ παροτι ντρεπομαι που το λεω .. , πιθανον να δω κ εμενα εκει μεσα .. )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...