Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
pouline k sy karfonese...pliroforiaka to 1242 analamvanei olous tous pelates pou exoun grammi tou asxetos isp...dn nomizo na to kanei kapio allo helpdesk...poso mallon tis forthnet...

Kαι αυτό, γιατί είναι του ΟΤΕ και όχι της ΟΤΕνετ. (έχουν διαφορά, το έχω ξαναπεί). Υποχρεούνται να σε αναλάβουν αν έχεις γραμμή dsl, δι'οτι αυτό πουλάει ο ΟΤΕ.

Συγκεκριμένα, στο 1242, δεν κρίνουν από παρόχους ή γραμμές, αλλά από εξοπλισμό. Υποστηρίζουν μονο ό,τι δίνει ο ΟΤΕ και μόνο μέχρι να βάλουν τον πελάτη στο ιντερνετ, όχι δίκτυα, όχι ανοιγμα ports, όχι αλλαγές ΙΡ στα router κλπ.

Αν και δεν υποχρεωμένα τα παιδιά εκει να τα κανουν όλα αυτα...τελικά υποστηρίζουν και ασχετα routers, μπορεί να βοηθήσουν και σε κανενα δικτυάκι, αν εχουν τις γνωσεις, ή σε κανενα port forwarding.

9.00-21.00 καθημερινά και Κυριακές 10.00-14.00

(Πολύ το αγαπάω το 1242!!! wub.gif)

//edit, επειδή είδα κάτι γκρίνιες για forthnet, έχω μιλήσει μαζί με τεχνικό προσωπικό διαφόρων ISP's. Οι άνθρωποι εκεί ειναι πολύ καταρτισμένοι και οργανωμένοι. Ξερουν τι τους γίνεται. Σε αντίθεση με τη HOL... εκεί έχω ακούσει οοοοοοο,τι να'ναι. Ας μη μπω σε λεπτομέρειες.

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Xvipes to xeis kalesei pote ayto?An nai poso perimenes giati ego apogoiteytika...thanks

όπως λέει και ο poulinos είναι αναλόγος την ώρα και την περίσταση.άμα π.χ έχει γίνει γενική διακοπή του ίντερνετ σε μια περιοχή όσο και να πέρνεις δεν θα το σηκώσουν..και γενικά τα μεσημέρια μέχρι αργά το βράδυ don't try it.:mrgreen: εγώ όποτε τους έχω ανάγκη πέρνω ξημερώματα και το σηκώνουν με την μια :)

εκεί που δεν το σηκώνουν ποτέ και δεν καταλαβένω τον λόγο είναι στο 801 100 8000 .την άλλη φορά ήθελα να κάνω ανανέωση και περίμενα με το ρολόι 20 λεπτά,ε μετά το έκλεισα...

Δημοσ.
Kαι αυτό' date=' γιατί είναι του ΟΤΕ και όχι της ΟΤΕνετ. (έχουν διαφορά, το έχω ξαναπεί). Υποχρεούνται να σε αναλάβουν αν έχεις γραμμή dsl, δι'οτι αυτό πουλάει ο ΟΤΕ.

Συγκεκριμένα, στο 1242, δεν κρίνουν από παρόχους ή γραμμές, αλλά από εξοπλισμό. Υποστηρίζουν μονο ό,τι δίνει ο ΟΤΕ και μόνο μέχρι να βάλουν τον πελάτη στο ιντερνετ, όχι δίκτυα, όχι ανοιγμα ports, όχι αλλαγές ΙΡ στα router κλπ.

Αν και δεν υποχρεωμένα τα παιδιά εκει να τα κανουν όλα αυτα...τελικά υποστηρίζουν και ασχετα routers, μπορεί να βοηθήσουν και σε κανενα δικτυάκι, αν εχουν τις γνωσεις, ή σε κανενα port forwarding.

9.00-21.00 καθημερινά και Κυριακές 10.00-14.00

(Πολύ το αγαπάω το 1242!!! [img']http://pcforum.gr/forum/html/emoticons/wub.gif[/img])

//edit, επειδή είδα κάτι γκρίνιες για forthnet, έχω μιλήσει μαζί με τεχνικό προσωπικό διαφόρων ISP's. Οι άνθρωποι εκεί ειναι πολύ καταρτισμένοι και οργανωμένοι. Ξερουν τι τους γίνεται. Σε αντίθεση με τη HOL... εκεί έχω ακούσει οοοοοοο,τι να'ναι. Ας μη μπω σε λεπτομέρειες.

pragmati se pola posta opos les kai esi sto 1242 iparxoun kai atoma pou xeroun kai boithane ligo parapano.apo tin alli bebea kala kanoun kai to kanoun me metro dioti ine gnosto oti merikoi ekmetaleuontai autin tin kalosini kai mono format apo to tilefono den zitane.to exo dei kai apo isp na zitane xilia 2 pragmata.o kathe isp kai to 1242 einai gia ta basika pragmata.to port forward to diktio sou oi proxy sou oi mail servers SOU kai ola auta den exoun na kanoun me to atomo pou milas.opos kai poloi zitane apo ton texniko tis adsl pou kanei tin egkatastasi na kanei ton ilektrologo kai na perasei kalodia apo kanali i na bgalei grammi apo to tilefoniko kentro i na balei filtro sto sinagermo kai kati tetoia..oso gia kapoies fores pou den pianei kapoios grammi sta helpdesk ite auto legetai ote i kati allo exo na po 2 apla pragmata.otan pesei px mia perioxi kai automatos oloi pane na paroun til mesa se 10 second min xasoun ta download kai den katevei to xxx film tote fisiko ine oti kai na exei enas isp 50 atoma ta tilefona tha einai ekatontades opote ........sin oti an ta misa atoma pou pernoun gia provlima ekanan ena restart ton router kai to pc kai perimenan kai 5 lepta tha to ixan lisei to provlima.to 801 100 8000 ine oi poliseis to 9000 ine to support oso xero.

giati toso agapi gia to 1242 tythora ?:P

genikos poloi pou pernoun sta helpdesk einai epiikos aparadektoi kai den tha eprepe na exoun pc kan oxi internet.giati opos exo xanapei allo o den xero allo o xerolas kai allo o ilithios.kai ennoite oti apo autin tin katastasi me ta tilefona pera apo ton isp pou den exei pola atoma meta tin plironei auto pou exei pragmati provlima.giati ama paroun 10 atoma tilefono epidi den exoun internet 10 lepta gia na katevasoun torrents kai pernei kai o kakomiris apo tin eteria pou den exei internet kai xanei lefta katalavenoume oti oi 10 protoi pernoun gia psilopragmata alla o 11 pou xanei lefta perimenei tosi ora.opos ipa fteei kai o isp bebea.sorry gia to megalo post.

Δημοσ.

xaxaxa :P

Ok, pouline, διαφωνώ, δεν ειναι οπως τα λες, ειναι χειρότερα!!!!

Τι να πω...

Πάντως, όσο γι'αυτό που με ρωτάς γιατι τοση αγάπη για το 1242, γνώρισα πολλά και απίστευτα ατομα εκει! Ε,ρε και να ξερατε τι μορφές σας εξυπηρετούσαν περυσι στα τηλεφωνα... :P

Δημοσ.
xaxaxa :P

Ok' date=' pouline, διαφωνώ, δεν ειναι οπως τα λες, ειναι χειρότερα!!!!

Τι να πω...

Πάντως, όσο γι'αυτό που με ρωτάς γιατι τοση αγάπη για το 1242, γνώρισα πολλά και απίστευτα ατομα εκει! Ε,ρε και να ξερατε τι μορφές σας εξυπηρετούσαν περυσι στα τηλεφωνα... :P[/quote']

i morfi malon isoun esi :P.

Δημοσ.
:oops: :oops: :oops: :oops:

μπα...

Υπηρχαν και καλύτερες!

den xero.exo parei oxi sto 1242 alla sta alla tilefona pou ine apeuthias routers kai diaxirisi kai ixa petixei mia pou to peze ligo skliropiriniki kai den ixera pola kai distixos einai kai ipeuthini ekeimesa.kai alli mia pou itan poli exipiretiki kai me pire kai sto kinito otan to eftiaxe :)to kalitero einai ipokeimeniko :P.mono fones akouo.

Δημοσ.
den xero.exo parei oxi sto 1242 alla sta alla tilefona pou ine apeuthias routers kai diaxirisi kai ixa petixei mia pou to peze ligo skliropiriniki kai den ixera pola kai distixos einai kai ipeuthini ekeimesa.kai alli mia pou itan poli exipiretiki kai me pire kai sto kinito otan to eftiaxe :)to kalitero einai ipokeimeniko :P.mono fones akouo.

Εχω μιλήσει κι εγώ με τα παιδιά από εκεί....ναι....μερικοι/-ες ήταν πολύ καλοί (κι εγώ απο φωνές κρίνω κι απο συμπεριφορά), μερικοί/-ες ομως ...αστα να πανε...τέσπα...! Ειναι να μη μπλέξεις με το λαθος ατομο τη λαθος στιγμή!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...