Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 πόσο attainable λέει το ZTE?
steveevo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 πόσο attainable λέει το ZTE? Απο που μπορω να το δω αυτο, στο status του ρουτερ μου εμφανιζει πολυ λιγες επιλογες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 device status, xDSL νομίζω... νομίζω ότι γράφει attainable/max rate...
steveevo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) device status, xDSL νομίζω... νομίζω ότι γράφει attainable/max rate... Ενταξη νομιζω πως το βρηκα τελικα το γραφε λιγο παραξενα στις ρυθμισεις http://i.imgbox.com/TuEhSAgU.png Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2014 από steveevo
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 80mbps, not bad... το router στην πρώτη/κεντρική πρίζα του σπιτιού?
steveevo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ναι στην κεντρικη ειναι συνδεδεμενο αν και παιζει να κανει καποιες παρεμβολες το δευτερο πριζακη που ναι παλιο ξερεις πως μπορω να το απενεργοποιησω τελειως?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 ανοίγεις την πρίζα και το αποσυνδέεις
steveevo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Νομιζω πως δεν φτανει μονο αυτο, πρεπει να αποσυνδεσεις και κατι καλωδια που ενώνονται με το κεντρικο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 για την κεντρική το είπα, ξέχασα να το γράψω... συνήθως πάντως δεν προκαλούν πρόβλημα οι επόμενες αλλά αυτές που είναι πιο πριν...
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 ακομα και το vdsl router να ειναι στην κεντρικη πριζα αν δεν συνδεσεις τα υπολοιπα πριζακια πανω στο splitter αλλα τα αφησεις παραλληλα πισω απο τον τοιχο παλι θα χανεις.κανονικα και το σωστο ειναι το καλωδιο να σταματαει στο splitter>ολα τα παραλληλα πριζακια ειτε τα αποσυνδεσεις απο την κεντρικη πριζα στην περιπτωση του φιλου μας ειτε τα κανεις επιστροφη πανω στο σπλιττερ με διπλο πριζακι.οσο πιο πολλα παραλληλα εχεις τοσο χειροτερη η κατασταση.ακομα πιο χειροτερη γινεται η κατασταση αν βαλεις το ρουτερ οχι στο πρωτο πριζακι αλλα σε καποιο απο τα επομενα και εχεις ειτε παραλληλα πριζακια πιο πριν ειτε εχεις συσκυες με φιλτρο πιο πριν .προσπαθουμε οσο ειναι δυνατον πρωτα απο ολα να ειναι το splitter πριν φτασει η γραμμη σε καποιο παραλληλο.μετα το splitter αν παρεις απο το Phone του βαλε και 20 παραλληλα δεν υπαρχει θεμα. Ναι στην κεντρικη ειναι συνδεδεμενο αν και παιζει να κανει καποιες παρεμβολες το δευτερο πριζακη που ναι παλιο ξερεις πως μπορω να το απενεργοποιησω τελειως? και το θεμα δεν ειναι αν ειναι παλιο μονο αλλα και αν ειναι παραλληλα συνδεδεμενο.το δευτερο ειναι το πιο σημαντικο.αλλα ναι γενικα καλο ειναι τα πριζακια να ειναι rj11.επισης πρεπει να εχουμε αποσυνδεσει και το αναπληρωματικο ζευγαρι οταν υπαρχει απο το κεντρικο πριζακι μεχρι κατανεμητη/χωνευτη.
steveevo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 ακομα και το vdsl router να ειναι στην κεντρικη πριζα αν δεν συνδεσεις τα υπολοιπα πριζακια πανω στο splitter αλλα τα αφησεις παραλληλα πισω απο τον τοιχο παλι θα χανεις.κανονικα και το σωστο ειναι το καλωδιο να σταματαει στο splitter>ολα τα παραλληλα πριζακια ειτε τα αποσυνδεσεις απο την κεντρικη πριζα στην περιπτωση του φιλου μας ειτε τα κανεις επιστροφη πανω στο σπλιττερ με διπλο πριζακι.οσο πιο πολλα παραλληλα εχεις τοσο χειροτερη η κατασταση.ακομα πιο χειροτερη γινεται η κατασταση αν βαλεις το ρουτερ οχι στο πρωτο πριζακι αλλα σε καποιο απο τα επομενα και εχεις ειτε παραλληλα πριζακια πιο πριν ειτε εχεις συσκυες με φιλτρο πιο πριν .προσπαθουμε οσο ειναι δυνατον πρωτα απο ολα να ειναι το splitter πριν φτασει η γραμμη σε καποιο παραλληλο.μετα το splitter αν παρεις απο το Phone του βαλε και 20 παραλληλα δεν υπαρχει θεμα. και το θεμα δεν ειναι αν ειναι παλιο μονο αλλα και αν ειναι παραλληλα συνδεδεμενο.το δευτερο ειναι το πιο σημαντικο.αλλα ναι γενικα καλο ειναι τα πριζακια να ειναι rj11.επισης πρεπει να εχουμε αποσυνδεσει και το αναπληρωματικο ζευγαρι οταν υπαρχει απο το κεντρικο πριζακι μεχρι κατανεμητη/χωνευτη. Με καλυψες απολυτα σε ευχαριστω πολυ, θα το κοιταξω.
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Με καλυψες απολυτα σε ευχαριστω πολυ, θα το κοιταξω. απλα σε σενα επειδη παιρνεις απο kv δεν σου μειωνει την ταχυτητα αφου 50/5 εχεις.απλα σου μειωνει το max attainable .αν δηλαδη καποτε ο οτε δωσει μεγαλυτερο πακετο πχ 100 Mbit εκει ναι θα σε επηρεαζε πχ αφου εσυ εχεις max attainable 80 για παραδειγμα.τωρα με τα 50 δεν σε επηρεαζει.απλα μπορει να σου ανεβαζει καποια errors παραπανω.επισης δεν υπαρχει ακριβως ποσο παραπανω θα σου δωσει η σωστη καλωδιωση.αν η καλωδιωση ειναι λαθος εξαρτατε απο πολλα πραγματα οπως εγραψα πιο πανω για το ποσο σου κοβει.μπορει να ειναι απο 1 -2 mbit μεχρι 10 και 15 mbit.εχω πετυχει περιπτωση που απο 47 mbit με εριχνε στα 33 .το ρουτερ ηταν στο τριτο πριζακι και συνολικα υπηρχαν 5 πριζακια.σε καποια υπηρχαν και τηλεφωνα.οταν φτιαχτηκε η καλωδιωση ολα επαιξαν μια χαρα.αν καποιος εχει utp εκει ειναι τυχερος διοτι εχει 4 ζευγαρια και μπορει να κανει οτι θελει και να βαλει το ρουτερ οπου θελει.τυχεροι ειναι και καποιοι με 2-3 ζευγαρια ραζιμ προς ολα τα πριζακια.δυστυχως στα περισσοτερα σπιτι υπαρχει μονο ενα ζευγαρι που κανει το γυρο του σπιτιου και 2 ζευγαρια μεχρι κατανεμητη.
razor_blade27 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Sorry,μετακινώ το αρχικό μήνυμά μου στο σωστό θέμα Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2014 από razor_blade27
poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Sorry,μετακινώ το αρχικό μήνυμά μου στο σωστό θέμα σου απαντησα εκει
Panathinaikara Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 να κάνω κι εγω μια ερώτηση: έβαλα πριν 2 εβδομάδες vodafone adsl double play . Αρχικα, ειχα χαμηλή ταχυτητα στα speedtest έως 1.6mbps ενώ στο menu του router συγχρόνιζε η γραμμή σε ταχύτητες σταθερα πάνω απο 10mbps.. Τεσπα, μετα απο πολλες επικοινωνιες με το τμημα τεχνικης υποστηριξης, μου αναβαθμισανε το firmware του router (Oxygen router) και η αποδοση βελτιωθηκε ραγδαία. Το θέμα είναι ότι παρατηρώ πτώση της ταχύτητας τις βραδινές ώρες (συνήθως κατα τις 7.30 το βράδυ και μετά) καθημερινά,, ενω η γραμμή συγχρονίζει σταθερά στα 10mbps ( με τα speed test να δινουν απο 200kbps!! μεχρι το πολυ 2mbps).Μιλαμε δλδ για ραγδαια πτώση της ταχύτητας ενώ το router θεωρητικα συγχρονίζει τέλεια στα 10mbps. Να προσθεσω οτι η περιοχη που μενω ειναι στα Ιωαννινα. Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει ή τι μπορω να κανω; Να προσθεσω οτι με τον ΟΤΕ η γραμμη δεν είχε τετοια σκαμπανεβασματα, επομενως μαλλον αποκλειεται η βλαβη της γραμμης. ΥΓ: τα stats της γραμμής είναι: ΥΓ2: το αποτελεσμα ειναι το ιδιο τοσο σε wireless ειτε σε ethernet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα