Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση .

Ποιόν καλείς όταν έχει πρόβλημα η adsl γραμμή σου ?

Το 1242 ?

Το 121 ?

Τον ΟΤΕ της περιοχής σου ?

Παιρνω το 121 , μου δινουν το τηλ του ΟΤΕ της περιοχης μου για να ερθει το συνεργειο για την βλαβη .

Παιρνω αυτους , μου λενε οτι αυτοι ειναι μονο για τηλεφωνικες γραμμες , για adsl ειναι αλλοι υπευθυνοι κ να παρω το 121 .

Παιρνω ξανα το 121 , ξαναδινουν τα τηλ του ΟΤΕ της περιοχης .

Το 1242 αποποιειται ευθυνης , παραπεμπει στο 121 .

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

121-> βλάβη γραμμής adsl

1242-> οταν κατι δεν δουλευει από τον εξοπλισμό σου. Το καλύτερο είναι να τους παίρνεις τηλ. και αυτοί θα σε καθοδηγήσουν αν είναι πρόβλημα εξοπλισμού ή γραμμής.

ΟΤΕ της περιοχής -> για να μάθεις πληροφορίες σχετικά με τοπικά θέματα adsl. (Νομίζω θα σου πουν αν υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή σου)

Κανονικά πρέπει να δηλώσεις βλάβη στο 121 και από εκεί ξεκινά μια αλυσίδα πράξεων στον ΟΤΕ που τελικά θα αναλάβει αυτός να σου στείλει συνεργείο, αν όντως χρειάζεται.

Ποιο είναι το προβλημά σου, για να σου απαντήσω ακριβώς πού θα πάρεις?

Αν δεν δουλέυει η γραμμή adsl, 121!!! Αλλά μη ζητάς συνεργείο, μπορεί και να μη χρειάζεται. Και να τους τονίσεις οτι πρόκειται για adsl!!l

Δημοσ.

sto 121 diloneis tin vlavi se rotane ti provlima exeis kai esi les px provlima sigxronismou.sinithos tin proti fora tin koitane tin vlavi apo mesa kai an den diorthothei mporeis na zitiseis sinergeio na erthei ston xoro sou.an apodixtei oti ftes esi plroneis 30 europoula peripou.an den ftes esi tote den plironeis tipota.alla apo to 121 xekinane oles oi vlaves.i tythora einai pio idiki epi tou thematos

Δημοσ.

50 πληρώνεις αν ζητησεις συνεργείο και τελικά το λάθος είναι δικό σου, γι'αυτό καλύτερα αφηστε να σας το στείλει ο ΟΤΕ υπ'ευθύνη του, αν δεν είστε σιγουροι για το τι φταίει.

Καλέστε 121 και απο εκεί θα πάρουν το δρόμο τους οι βλάβες.

Δημοσ.

50 euro πληρώνεις αμα φτες εσυ? και 5 λεπτά να κάνουν, για μια ρίθμιση που δεν ήξερες να κάνεις πάλι 50 euro θα πάρουν? Πολλά δεν είναι? βρε τους γδύτες

Δημοσ.

Το λοιπον .

Βγηκε καποια ακρη ...( αναθεμα τον ΟΤΕ της περιοχης μου κ τους ηλιθιους υπαλληλους του τεχνικου τμηματος ) .

Υστερα απο καθημερινο πρηξιμο τους καταφερα κ μου εδωσαν (Αλληλουϊα) το τηλ του τεχνικου συνεργειου που ειδικευεται στις adsl γραμμες .

Μονο που ... θα μου ερθουν την Δευτερα (γμ την τυχη μου γμ)

Κ θετω δευτερη ερωτηση .

Οταν ληξει ολο αυτο το νταβαντουρι , που κανω δηλωση παραπονων - βρισιδι κοινως - των μαλακων του ΟΤΕ της περιοχης μου ?

Υ.γ. Το τηλ για το τεχνικο συνεργειο των adsl γραμμων ειναι το 210 9935099

Καλείς κατευθείαν Κάϊρο. Έτσι και αλλιώς εκεί θα σε συνδέσουν

Loool

Σωστος !! :Ρ

Δημοσ.

Πρίν απο 3 μήνες μετακόμισα και στο νέο σπίτι είχα απειρα προβλήματα με το τηλεφωνο τη γραμμή του dsl με αποτέλεσμα να έχω πάρει άπειρες φορές τηλέφωνο στο 121.Πάντα ευγενικοί αλλα μάλλον με γείωναν καθώς ποτέ δε με πήρε κάποιος τηλέφωνο απο συνεργείο ούτε και είδα ποτέ λύση στο πρόβλημα μου!Τέλος πάντων,αυτό για τη χρεώση απο το συνεργείο αν έρθουνε σπίτι σου δε το γνωρίζω,πολλά μου φαίνονται όμως 50 ευρώ!

Btw mellisa_virus το gkasma_land=Lesvos Island?

Δημοσ.

Πριν 15 μερες ειχε βλαβη η γραμμη μου,παιρνω το 1242 μου λενε παρτε στο 121

παιρνω στο 121 μου λενε παρτε στο 1242(αληθεια)

τελικα μετα απο μερικα τουμπαλιν τους λες οτι το κοιταξανε απο τον isp σου και εχει προβλημα συγχρονισμου η γραμμη η κατι παρομοιο(βρες μια δικαιολογια βρε αδερφε:) )

πεμπτη πηρα τηλεφωνο ο τεχνικος ηρθε δευτερα 5 μερες χωρις dsl:evil:

ο τεχνικος μην νομιζεται οτι κανει τιποτα ιδιαιτερο απλα βαζει ενα δικο του μοντεμ στην γραμμη να δει αν δουλευει και παιρνει μερικα τηλεφωνα σε 10 λεπτα ηταν ετοιμο

δεν πληρωσα τιποτα φταιγανε απο το κεντρο μου ειπε ο τεχνικος

και οι απιθανοι οταν τους ελεγα να το κοιταξουνε στο κεντρο μου λεγανε οτι για να δηλωθηκε στους τεχνικους να περασουν σημαινει οτι το κοιταξανε και δεν μπορεσαν να κανουν τιποτα απο εκει

οταν ομως τους παιρνει ο τεχνικος σε 2 λεπτα ειναι οκ:evil:

Δημοσ.

ετσι ειναι τα πραγματα φιλε μου οταν παρει ο δικος τους τεχνικος βρισκουν την βλαβη στο κεντρο αμα παιρνεις εσυ σε γραφουν στα παλια τους τα παππουτσια.

εδω στην περιοχη που μενω πριν βαλω την παρων γραμμη ειχα 384 μια βροχερη μερα πλημμυριζει ο κατανεμητης του ΟΤΕ κοινως ΚΑΦΑΑΟ και ειχε ως αποτελεσμα μιας και μας εγραφαν στο 121 να ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ και να κανει ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ και να μας αφησει 2 οικοδομικα τετραγωνα χωρις τηλεφωνο οταν ειπα στο 121 εμεις ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ θα το ειχατε προλαβει ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΑΤΕ με κοιταγαν παραξενα λες και ειχα ΑΔΙΚΟ δεν πειραζει ομως ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ τους την πληρωσαν με το να κατσουν ΠΕΜΠΤΗ + ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ + ΣΑΒΒΑΤΟ + ΚΥΡΙΑΚΗ + ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ , ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΛΩΔΙΑ και στο τελος να ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΤΑΝΕΜΗΤΗ (ΚΑΦΑΑΟ).

η απαντηση απο το 121 μα πως να το ξερουμε οτι γνωριζετε το τι εχει συμβει και τους λεω ρε ανθρωπε μου οταν σε παιρνουν απο το ιδιο τετραγωνο ολοι οι κατοικοι και σου λενε τα ιδια πραγματα ΚΑΦΑΑΟ + ΒΡΟΧΗ = ΠΛΗΜΜΥΡΑ τι θελεις παραπανω.

Δημοσ.

Δε ξερω τι λετε για 50ευρα και 30ευρα, εγω ειχα προβλημα συγχρονισμου. Πηρα 121, μου ειπαν θα το κοιταξουν. Το προβλημα παρεμεινε, ξαναπηρα, μου ειπαν οτι το κοιταξαν και θα επρεπε να εχει διορθωθει. Τελικα μου στειλαν συνεργειο (5 μερες- 3 εργασιμες) η ολη δουλεια. Ηρθε ο τεχνικος, (το ειχε το υφακι), εβαλε το router του, ειδε οτι πραγματι υπηρχε προβλημα. Πηρε καποια τηλεφωνα, μου ειπε οτι ειμαι οκ απο ποιοτητα γραμμης, αρα φταιει η συνδεσμολογια του σπιτιου. Σιγουρα λεω? Σιγουρα λεει. Και εφυγε χωρις να ζητησει φραγγα.

Αυτα περι πληρωμης δε τα ξερω και μετα απο αυτο που εγινε με μενα πολυ αμφιβαλλω αν ισχυουν. Προσεχτε μην πληρωνετε αδικαιολογητα κερατιατικα στους τεχνικους.

Δημοσ.

το λενε φιλε μου αν δεν εχεις προβλημα και καλεσεις τεχνικο σε χρεωνουν την ασκοπη επισκεψη τεχνικου.

η οποια μεταφραζεται οπως λενε τα παιδια σε 50 ευρω.

παντως η σωστοτερη κινηση ειναι δηλωση βλαβης εφοσον ειμαστε σιγουροι οτι δεν ειναι καποιο λαθος δικο μας στο 121.

παντως η μεχρι τωρα εμπειρια μου στα προβληματα των ADSL δειχνει οτι φταινε τα εξης συνηθως :

1) ΚΕΝΤΡΟ ΟΤΕ

2) ΠΡΙΖΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ η ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ

3) ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

4) ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ

5) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

δεν θυμαμαι κατι αλλο προς το παρων. αν το θυμηθω θα το γραψω.

Δημοσ.

αν έχετε ενεργοποιημένη την υπηρεσία συντήρησης, τότε δεν πληρώνετε τίποτα για το συνεργείο και για οποιαδήποτε βλάβη

Δημοσ.
αν έχετε ενεργοποιημένη την υπηρεσία συντήρησης, τότε δεν πληρώνετε τίποτα για το συνεργείο και για οποιαδήποτε βλάβη

και ποσο παει το μαλι για αυτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...