Προς το περιεχόμενο

provlima anaparagwghs tainias otan xrisimopoieitai to directvobsub...

nikosstv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

geia xara paidia, pws paei?

gia na sas prolavw, ekana search kai den vrika sxetiko topic :twisted:

rippara merikes tainies apo tin sillogh mou palaiotera kai kathws den eixa vrei tote tools gia na exagw toys ipotitloys, tis eixa "sketes" ;P :mrgreen:

simera omws moy bike i idea na vrw ta subs mesw net... e ta vrika, tis egrapsa xana ston disko, tis dokimasa xwris ipotitlous kai epaizan mia xara...

to provlima arxizei otan dokimasa na onomasw ta .srt arxeia idio onoma me ta .avi : oloi oi players enw fortonoun to arxeio arnountai peismatika na to paixoun!!!

dokimasa na vgalw ta subs kai oi tainies paizoun kanonika :confused: :confused: :confused:

xerete mipws ti paizei?

Δημοσ.

Σιγουρο ειναι αυτο zavlakas? Εχεις δοκιμασει το K-Lite? Ελεγχει αν υπαρχουν αλλες εκδοσεις των codec και τις απομακρυνει πριν την εγκατασταση οποτε εισαι σιγουρος οτι θα παιξουν ολα καλα...

Προσωπικα μονο τα καλυτερα εχω να πω για το συγκεκριμενο και απο πολλους αλλους τα ιδια ξερω...

Δημοσ.

Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε, κανενα codec pack...

Δεν ειναι δικια μου αποψη...

Η πλειοψηφια των codec developers ειναι εναντιοι στα codec packs...

Κατι λεει αυτο...

Δημοσ.

Πιστευω οτι ειναι και αλλοι λογοι που ειναι αντιθετοι, οπως οτι χανουν εσοδα απο διαφημισεις που εβλεπε καποιος αν εμπαινε στο site τους και κατεβαζε απο εκει τον codec που ηθελε, αφου τα βρισκει ολα σε ενα σημειο...

Το συγκεκριμενο το δουλευω πολλους μηνες τωρα και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο. Δε εχει περιττα πραγματα ουτε spyware, ο,τι βιντεο εχει χρειαστει να παιξω παιζει χωρις ενοχλητικα μηνυματα οτι λειπει το ταδε ή το αλλο και το σημαντικο για εμενα ειναι οτι καθαριζει ολους τους προηγουμενους codecs που εμπλεκονται στην εγκατασταση ωστε να ειναι καθαρη η εγκατασταση τους καθε φορα...

Δημοσ.
Πιστευω οτι ειναι και αλλοι λογοι που ειναι αντιθετοι' date=' οπως οτι χανουν εσοδα απο διαφημισεις που εβλεπε καποιος αν εμπαινε στο site τους και κατεβαζε απο εκει τον codec που ηθελε, αφου τα βρισκει ολα σε ενα σημειο...

[/quote']

:shock: :shock: :shock:

Οk...

Οτι πεις....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...