sam sam Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 εκτος απο το οτι δεν βλεπω και πολυ καλα...ρε γαμωτο καπιοα site λες και το κανουν επιτιδες...γραφουν με πολυ μικρα γραμματα... παω στις ρυθμισεις του pc (view-->text size-->largest) alla tipota.... kamia idea gia to pos ua ta do pio megala?
Shineboy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 με τον firefox όταν βλέπεις κάποια σελίδα πατάς control + και μεγενθύνει τα γράμματα όσο θέλεις δοκίμασέ το αν δεν τον χρησιμοποιείς ήδη
sam sam Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 mpa tipota.....oyte me auto poy moy protineis alla kai oyte me tis ri8miseis poy proipa ginete tipota... diabazo kati gia to mixanografiko kai exo kolisei stin o8oni ase pou moy bgikan ta matia... look to site
Shineboy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 μόλις είδα το site που έδωσες στο link και δεν μου φαίνονται μικρά τα γράμματα τα διάβασα άνετα όπως είναι, σε ανάλυση 1024x768 σε 19" οθόνη μήπως έχεις μεγάλη ανάλυση ή μικρή οθόνη; πάντως κάνε αυτό που σου είπα άνοιξε το με τον firefox και πάτα 3-4 φορές control και + για να τα μεγενθύνει μιλάμε τα κάνει τεράστια, τόσο που χωράνε μόλις 4-5 λέξεις σε κάθε σειρά!
sam sam Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 μόλις είδα το site που έδωσες στο link και δεν μου φαίνονται μικρά τα γράμματα τα διάβασα άνετα όπως είναι, σε ανάλυση 1024x768 σε 19" οθόνη μήπως έχεις μεγάλη ανάλυση ή μικρή οθόνη; πάντως κάνε αυτό που σου είπα άνοιξε το με τον firefox και πάτα 3-4 φορές control και + για να τα μεγενθύνει μιλάμε τα κάνει τεράστια, τόσο που χωράνε μόλις 4-5 λέξεις σε κάθε σειρά! εγω εχω στην πλατη μου και λιγουσ βαθμους με μειωπια καθως και αστιγματισμο... 8α το δοκιμασω...σε ευχαριστω πολυ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.