Προς το περιεχόμενο

καινουρια μητρικη απο eshop ειναι οφφ τι κανω τωρα?

aGka8l

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα πηρα για ενα φηλο μου μια μητρικη η οποια ηταν οφφ δλδ με το που συνδεα τροφοδοτικο ειτε την ειχα στον αερα ειτε στο κουτι ειται με συσκευες ειτε χωρια βραχυκηκλωνε επερνε μονη της μπροστα και εδινε ρευμα χωρις να περνει καπια ενδειξη η μητρικη ειναι σιγουρα οφφ δοκιμασα και τροφοδοτικα κ.αλλα τεσπα στο θεμα μας

η μητρικη αγοραστηκε το σαββατο ηταν για s478 επειδη ειναι δυσκολο να βρεθει παλι και να περιμενω 1 + μηνα για να βρουν και αν βρουν και αν ερθει μπορω να "ΑΠΑΙΤΗΣΩ" οχι απλα να ζητησω καποιο πιστωτικο οριο για να παρω παλι μια αλλη μητρικη απο το eshop οχι δλδ να μου δωσουν τα λευτα πισω αλλα να αγορασω κατι απο εκει~τα φωτα σας

Δημοσ.

11η + 12η εντολή:"Ου μπλέξεις + ας πρόσεχες"

Τις προάλες διαφήμιζαν τους ιδιοκτήτες,σαν τον "ιδανικό" επιχειρηματία,που σαν άλλος Jobs έφτιαξε στο γκαραζ του τη "μηχανή" του.Για μένα είναι μάγκες γιατί έπιασαν τον παλμό της εποχής (=κατά κόρον σταρχιδισμός) και πατώντας στα άπειρα κενά (!) που τους δίνει ο Ελληνικός ωχαδερφισμός,μεγαλούργησαν πάνω στην πλάτη του καταναλωτή.Βάλανε κράχτη κάτι δραχμούλες παρακάτω στην τιμολόγηση και έγραψαν και γράφουν σταπαφτά τους το aftermarket.Ακόμα κι αν τους τρέξει κάποιος στα δικαστήρια,αυτός θα βγει ζημιωμένος κι ας έχει κερδίσει τη δίκη.Βάλε μεροκάματα,αναβολές συν το ότι αυτοί έχουν πανστρατιές δικολάβων και εσύ μόνο ...την απόδειξη αγοράς.Άσε το ότι θα στη πουν ότι το χάλασες εσύ.

Με γειά μας η καινούργια τάξη των πραγμάτων.:evil:

Δημοσ.

παφ το μονο που εχω να σου το π800 που σου χα δωσει ειναι μια χαρα?γεια τα υποληπα δεν εχω να πω τπτ λολ!κανεις ρε παιδια να βοηθησει την κατασταση?:P

Δημοσ.
παφ το μονο που εχω να σου το π800 που σου χα δωσει ειναι μια χαρα?...

Τόδωσα στην κυρούλα μου και το άφησε δυό βδομάδες στο συρτάρι.Μετά το χάρισα στον μικρό μου ανηψιό που το εγκατέλειψε σε άλλο συρτάρι.Έκτοτε αγνοείται η τύχη του...

Δημοσ.

http://rapidshare.de/files/26094904/3043_2002.pdf.html

Eδώ είναι ένα φύλλο από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως [Φύλλο 192, 21 - Αυγ - 2002]

Κάπου εκεί μέσα αναφέρει τις υποχρεώσεις του πωλητή, και τα δικαιώματα του αγοραστή.

Εγώ θα το εκτύπωνα και θα το έτριβα στην μούρη του όποιου πωλητή.

Μετά θα έστελνα πακέτο στο ΙΝΚΑ [την εταιρεία φυσικά όχι αυτόν] και θα περίμενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...