Προς το περιεχόμενο

Photomode Paradise: PGR3 - GT4 (56κ τα λεμε)

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...μπορουμε να εχουμε συγκεκριμενο θεμα για φωτογραφιες, ή ελευθερο..

305e646d71554fb4b5746760ecfb08.jpg

edit:

* no photoshops!

* δικες μας φωτος!

Δημοσ.

Επππ δικο μου ηταν το copyright για το thread!Ντροπη!!!(Πλακα κανω...)..Α και δε θα συγκρινουμε τα γραφικα ετσι!

Λοιπον the show begins...

Mitsubishi EVO VIII

IMG0002.jpg

Honda S2K

IMG0007.jpg

BMW M3

IMG0011.jpg

...ετσι για αρχη!

Δημοσ.

Α ωραια, χαιρομαι που υλοποιηθηκε η ιδεα μου! :-D

S2Katana ανεβασε την ποιοτητα στις φωτογραφιες, πρεπει να την εχεις πολυ χαμηλα... :-?

Βαλε super-fine, θα δεις τεραστια διαφορα!

Δες τις δικες μου φωτογραφιες για να καταλαβεις...

Ετσι δεν θα εχεις προβλημα ουτε και σε μια συγκριση στα γραφικα!

Ωραια ας ξεκινησουμε με ενα απο τα αγαπημενα μου αυτοκινητα...

το Opel Speedster Turbo με λιγα γαϊδουρακια παραπανω :twisted: , πισω κινηση και φυσικα χωρις βοηθηματα...

img0001al4.jpg

img0000ts8.jpg

Δημοσ.
ontws den iparxei kammia sigkrisei sta grafika..

Nomizw pws kalytera einai na ypar3ei xexwristo photomode topic gia to gt4. Den yparxei 8ema sygkrishs metaxy twn dyo titlwn. To pgr einai se allo epipedo opws einai kai logiko allwste me thn diafora dynamikothtas pou yparxei metaxy twn dyo consoles.

pgrb.jpg

79d8a971-086f-4590-89ea-4500ad101b55.jpg

pgrc.jpg

xj220.jpg

tokyo_garage.jpg

Δημοσ.

Αγαπητε privateer εχω την εντυπωση πως ο xrest αναφεροταν στην διαφορα αναμεσα στις δικες μου εικονες και του kostacurtas που ειναι σε καλυτερη ποιοτητα, απο το GT4 αμφοτερες.

Οσο για συγκρισεις αναμεσα στο PGR3-GT4, απλα ως προς την οδηγικη απολαυση κ την εφετζιδικη οδηγηση με γωνιες τις εκλαμβανω εγω.

PS.Μα τι garage ειναι αυτο που εχεις?Θελω και εγω!Δλδ δε σας φτανει που εχετε την F50, εχετε και την GT εκδοση απο πανω?Αδικη κοινωνια!

Δημοσ.

Ναι σωστα.Κριμα ειναι να κλειδωθει ενα thread ακομη.Προκειται για δυο διαφορετικα παιχνιδια, με διαφορετικη φιλοσοφια, σε εντελως διαφορετικες κονσολες.

Ετσι λοιπον, το κεντρικο θεμα ειναι ποιος εχει τις πιο εντυπωσιακες φωτογραφιες απο αποψη οδηγησης κ οχι γραφικων/εφε.

Δημοσ.

oxi paidia eipa gia to thema pou eipe o kostakurtas ston katana.k simfwno me osa se lete.

allwste den mporw na diafwnisw me ton katana.porwmenos k gw me ferrari k butts...:)

Δημοσ.
Ετσι λοιπον, το κεντρικο θεμα ειναι ποιος εχει τις πιο εντυπωσιακες φωτογραφιες απο αποψη οδηγησης κ οχι γραφικων/εφε.

απο αυτες που ετοιμασα, μονο αυτη κανει

evo-ring-τερμα-τα-γκαζια 8)

evonurvz9.jpg

Δημοσ.

Γραφικα; Τι σημασια εχει ρε παιδια;

Δεν εχουμε graphic games αλλα racing games.

Εγω παντως εκανα την προταση για το συγκεκριμενο θεμα γιατι μολις ειδα φωτογραφιες απο το photo mode του PGR3 ειπα δεν υπαρχει και τεραστια διαφορα... γιατι οχι.

Επισης θα προτεινα να στελνουμε φωτογραφιες μονο απο in-game και οχι απο τα τοπια που εχει αποκλειστικα το GT4 για το photo mode ή τα garage απο τα PGR3.

Ωραια μια που ζεσταθηκε το θεμα ας στειλω τωρα κατι πιο "καυτο" :-D ...

Mercedes SLR McLaren

img0020kj3.jpg

Και μια με την αεροτομη ανεβασμενη. Το PGR3 εχει ενεργες αεροτομες;

img0021gi5.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...