p3tran Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 ...μπορουμε να εχουμε συγκεκριμενο θεμα για φωτογραφιες, ή ελευθερο.. edit: * no photoshops! * δικες μας φωτος!
S2Katana Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Επππ δικο μου ηταν το copyright για το thread!Ντροπη!!!(Πλακα κανω...)..Α και δε θα συγκρινουμε τα γραφικα ετσι! Λοιπον the show begins... Mitsubishi EVO VIII Honda S2K BMW M3 ...ετσι για αρχη!
kostacurtas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Α ωραια, χαιρομαι που υλοποιηθηκε η ιδεα μου! S2Katana ανεβασε την ποιοτητα στις φωτογραφιες, πρεπει να την εχεις πολυ χαμηλα... :-? Βαλε super-fine, θα δεις τεραστια διαφορα! Δες τις δικες μου φωτογραφιες για να καταλαβεις... Ετσι δεν θα εχεις προβλημα ουτε και σε μια συγκριση στα γραφικα! Ωραια ας ξεκινησουμε με ενα απο τα αγαπημενα μου αυτοκινητα... το Opel Speedster Turbo με λιγα γαϊδουρακια παραπανω :twisted: , πισω κινηση και φυσικα χωρις βοηθηματα...
privateer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 ontws den iparxei kammia sigkrisei sta grafika.. Nomizw pws kalytera einai na ypar3ei xexwristo photomode topic gia to gt4. Den yparxei 8ema sygkrishs metaxy twn dyo titlwn. To pgr einai se allo epipedo opws einai kai logiko allwste me thn diafora dynamikothtas pou yparxei metaxy twn dyo consoles.
S2Katana Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Αγαπητε privateer εχω την εντυπωση πως ο xrest αναφεροταν στην διαφορα αναμεσα στις δικες μου εικονες και του kostacurtas που ειναι σε καλυτερη ποιοτητα, απο το GT4 αμφοτερες. Οσο για συγκρισεις αναμεσα στο PGR3-GT4, απλα ως προς την οδηγικη απολαυση κ την εφετζιδικη οδηγηση με γωνιες τις εκλαμβανω εγω. PS.Μα τι garage ειναι αυτο που εχεις?Θελω και εγω!Δλδ δε σας φτανει που εχετε την F50, εχετε και την GT εκδοση απο πανω?Αδικη κοινωνια!
privateer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 ok aplws den 8elw na to kanoume kai edw mesa xbox vs ps
S2Katana Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Ναι σωστα.Κριμα ειναι να κλειδωθει ενα thread ακομη.Προκειται για δυο διαφορετικα παιχνιδια, με διαφορετικη φιλοσοφια, σε εντελως διαφορετικες κονσολες. Ετσι λοιπον, το κεντρικο θεμα ειναι ποιος εχει τις πιο εντυπωσιακες φωτογραφιες απο αποψη οδηγησης κ οχι γραφικων/εφε.
xrest Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 oxi paidia eipa gia to thema pou eipe o kostakurtas ston katana.k simfwno me osa se lete. allwste den mporw na diafwnisw me ton katana.porwmenos k gw me ferrari k butts...
p3tran Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Ετσι λοιπον, το κεντρικο θεμα ειναι ποιος εχει τις πιο εντυπωσιακες φωτογραφιες απο αποψη οδηγησης κ οχι γραφικων/εφε. απο αυτες που ετοιμασα, μονο αυτη κανει evo-ring-τερμα-τα-γκαζια 8)
kostacurtas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Γραφικα; Τι σημασια εχει ρε παιδια; Δεν εχουμε graphic games αλλα racing games. Εγω παντως εκανα την προταση για το συγκεκριμενο θεμα γιατι μολις ειδα φωτογραφιες απο το photo mode του PGR3 ειπα δεν υπαρχει και τεραστια διαφορα... γιατι οχι. Επισης θα προτεινα να στελνουμε φωτογραφιες μονο απο in-game και οχι απο τα τοπια που εχει αποκλειστικα το GT4 για το photo mode ή τα garage απο τα PGR3. Ωραια μια που ζεσταθηκε το θεμα ας στειλω τωρα κατι πιο "καυτο" ... Mercedes SLR McLaren Και μια με την αεροτομη ανεβασμενη. Το PGR3 εχει ενεργες αεροτομες;
S2Katana Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Kαλα ρε kostacurtas τι ποιοτητα ειναι αυτη?Α για να δοκιμασω το extra high quality mode...
S2Katana Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 allwste den mporw na diafwnisw me ton katana.porwmenos k gw me ferrari k butts... Σε ευχαριστω.Οι ομοιδεατες παντα καταλαβαινονται.
kostacurtas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Ας συνεχισουμε με το Lancia Stratos και με μια απο τις ωραιοτερες πιστες του GT4...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.