Προς το περιεχόμενο

Eizo Μ1900k Black

sarisn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ έχω την M1700 Black. Ήρθε με καμμένο pixel και επειδή η αντιπροσωπία έχει κάτι περίεργες συνθήκες που πρέπει να συντελλούν για να στην αλλάξουν, συμφώνησα με το μαγαζί που την πήρα, και με 20Ευρώ μου την αντικατέστησαν αυτοί με μια καινούρια. Μαλακία μου, γιατί και η καινούρια είχε καμμένο pixel. Δε γαμιέται, λέω, θα μείνω με αυτή (Τουλάχιστον το pixel ήταν σε λιγότερο ενοχλητικό σημείο).

Τώρα μετά από 5 μήνες, από προχτές όταν κλείνω το PC, αρχίζει να βουήζει το τροφοδοτικό της οθόνης (Ξέρεις, που κλείνει η οθόνη, αλλά παίρνει ακόμα ρεύμα). Βλέπω να πιάνω καμιά φωτιά και να μην πάρω χαμπάρι τίποτα.

Θα τους πάρω τηλέφωνο να τη φτιάξουν χωρίς πολλά πολλά.

Με άλλα λόγια, κοίτα μήπως βρείς καμιά LG που να σου αρέσει.

Δημοσ.

Μάλιστα, μπορεί βέβαια να έπεσες και σε ελλατωματικο μοντέλο, απλά εμένα ένας από τους λόγους που προτίμησα τη συγκεκριμένη 19άρα είναι ότι μπορεί να τοποθετηθεί και στο τοίχο, πράγμα πολύ βολικό για μένα.

Αν ξέρει κανείς κάποιο μοντέλο που να έχει αυτή τη δυνατότητα ευχαρίστως να την κοιτάξω.

Δημοσ.

apla sto site tou eshop diabazo oti i othoni exei eggiisi 6 mines gia 0 kamena pixel.30.000 ώρες συνεχούς λειτουργίας για το Panel, ZERO PIXEL ΕΓΓΥΗΣΗ τους πρώτους 6 μήνες από την επίσημη αντιπροσωπεία Media Vis (210 2323555)

Δημοσ.
H Eizo einai isws i kaliterh kataskeuastria othonon mono kai mono gia auto aksizei na thn pareis gia mena...

Και 'γώ αυτό πίστευα.

Λές να είμαι τόσο γκαντέμης; Κανείς άλλος δεν απογοητεύτηκε από την Eizo;

Δημοσ.
apla sto site tou eshop diabazo oti i othoni exei eggiisi 6 mines gia 0 kamena pixel.30.000 ώρες συνεχούς λειτουργίας για το Panel, ZERO PIXEL ΕΓΓΥΗΣΗ τους πρώτους 6 μήνες από την επίσημη αντιπροσωπεία Media Vis (210 2323555)

http://www.eizo.com/products/lcd/m1900/spec.asp

1 The usage time is limited to 30,000 hours or less, and the warranty period of the LCD panel and backlight is limited to three years from the date of purchase. * With current LCD technology, a panel may contain a limited number of missing or flickering pixels.

Τα υπόλοιπα είναι Ελληνικές Αλχημείες και όπως σε όλες τις αντιπροσωπείες και θέλουν προσοχή....

Δημοσ.
Εγώ έχω την M1700 Black. Ήρθε με καμμένο pixel και επειδή η αντιπροσωπία έχει κάτι περίεργες συνθήκες που πρέπει να συντελλούν για να στην αλλάξουν' date=' συμφώνησα με το μαγαζί που την πήρα, και με 20Ευρώ μου την αντικατέστησαν αυτοί με μια καινούρια. Μαλακία μου, γιατί και η καινούρια είχε καμμένο pixel. Δε γαμιέται, λέω, θα μείνω με αυτή (Τουλάχιστον το pixel ήταν σε λιγότερο ενοχλητικό σημείο).

Τώρα μετά από 5 μήνες, από προχτές όταν κλείνω το PC, αρχίζει να βουήζει το τροφοδοτικό της οθόνης (Ξέρεις, που κλείνει η οθόνη, αλλά παίρνει ακόμα ρεύμα). Βλέπω να πιάνω καμιά φωτιά και να μην πάρω χαμπάρι τίποτα.

Θα τους πάρω τηλέφωνο να τη φτιάξουν χωρίς πολλά πολλά.

Με άλλα λόγια, κοίτα μήπως βρείς καμιά LG που να σου αρέσει.[/quote']

-Φίλε μου έπεσες στην περίπτωση,και πιθανό και η οθόνη σου να είναι και παραεισαγωγής ή παρτίδα με ανοχή υποχρέωσης της αντιπροσωπείας για επισκευή (δες αν εχεις Ελληνικές οδηγίες χρήσης και γραπτή εγγύηση)

-Οσο αφορά το θόρυβο του τροφοδοτικού,ανάλογα-Αν είναι ένα μικρο ζζζζ όλες οι ΤFT το κάνουν και περισσότερο αν παίρνουν ρεύμα από το κουτί του Η/Υ.

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους' date='

μετά από μια μίνι έρευνα που έκανα κατέληξα σε αυτήν την TFT 19':

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.162310

Την έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις?

Thanks.

Η ίδια 17'' (αν υπάρχει ακόμα), είναι καλύτερη τόσο λόγω του προβλήματος ίδιας ονομαστικής αναλύσης με 19'' αλλά και λόγω του ΤΝ panel χάνονται τα χρώματα σε μεγάλη επιφάνεια.

Δημοσ.
-Φίλε μου έπεσες στην περίπτωση' date='και πιθανό και η οθόνη σου να είναι και παραεισαγωγής ή παρτίδα με ανοχή υποχρέωσης της αντιπροσωπείας για επισκευή (δες αν εχεις Ελληνικές οδηγίες χρήσης και γραπτή εγγύηση)

-Οσο αφορά το θόρυβο του τροφοδοτικού,ανάλογα-Αν είναι ένα μικρο ζζζζ όλες οι ΤFT το κάνουν και περισσότερο αν παίρνουν ρεύμα από το κουτί του Η/Υ.[/quote']

Είναι λίγο δυνατό ζζζζ και αφού είναι κάτι που δεν το έκανε πριν, το εκλαμβάνω σαν πρόβλημα. Την είχα πάρει από το Technixx με search στο Skroutz, και απ' ότι βλέπω δεν έχει ελληνικό manual αλλά έχει γραπτή εγγύηση (Μπορεί όταν την πήρα να είχε ελληνικό manual όμως. Δε θυμάμαι επειδή τα πετάω και κρατάω μόνο τα αγγλικά για να μη γεμίζω με χαρτιά). Λές να έχω πρόβλημα με την εγγύηση;

Δημοσ.

Παιδιά, τελικά η LG 1970H που ήθελα δεν βγαίνει πια (σε ένα άλλο thread που είχα ανοίξει προχθές κάποιος είπε ότι είναι καινούργιο μοντέλο!), τουλάχιστον έτσι μου είπαν από το Πλαίσιο Μεταμόρφωσης, και λέω να πάρω την Eizo τελικά.

Garry_Kokkin, αυτό το είδα κι' εγώ στο official site, αλλά γράφοντας:

"and the warranty period of the LCD panel and backlight is limited to three years from the date of purchase. * With current LCD technology, a panel may contain a limited number of missing or flickering pixels."

δεν εννοεί ότι έχει 3 χρόνια εγγύηση για οποιαδήποτε ζημιά πάθει το panel, συμπεριλαμβανομένων και των τυχόν καμένων pixels?

Δημοσ.
Είναι λίγο δυνατό ζζζζ και αφού είναι κάτι που δεν το έκανε πριν, το εκλαμβάνω σαν πρόβλημα. Την είχα πάρει από το Technixx με search στο Skroutz, και απ' ότι βλέπω δεν έχει ελληνικό manual αλλά έχει γραπτή εγγύηση (Μπορεί όταν την πήρα να είχε ελληνικό manual όμως. Δε θυμάμαι επειδή τα πετάω και κρατάω μόνο τα αγγλικά για να μη γεμίζω με χαρτιά). Λές να έχω πρόβλημα με την εγγύηση;

To Τechnixx κάνει δικές του εισαγωγές,και καλύπτεται από την Ευρωπαική εγγύηση που στην Ελλάδα σημαίνει επισκευή,σχετική ταλαιπωρία, και όχι αντικατάσταση κλπ γραπτές παροχές του αντιπροσώπου.

Δημοσ.
den xero ti pezei ama tin stileis sto exoteriko tin othoni esi epitopou.

Πω πω, μη μου λές τέτοια. Πολύ ταλαιπωρία...:???:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...