Προς το περιεχόμενο

Backup

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το MFT έχει ήδη ένα αντίγραφο του εαυτού του πάνω στον σκληρό δίσκο σου (το ίδιο το λειτουργικό φροντίζει) ... αλλά δεν ξέρω το κατά πόσο γίνεται αυτό που θέλεις...

Όσο για το αρχείο αντιμετάθεσης... τί να το κάνεις το αντίγραφο; :confused:

Το Pagefile είναι κάτι σαν την RAM του συστήματός σου αλλά σε "έκδοση" αρχείου στο δίσκο... κρατάς ποτέ Backup της RAΜ; :-D ... δεν έχει νόημα...

Δημοσ.

Το Diskeeper μόλις το ρυθμίσω να κάνει ανασυγκρότηση στην επόμενη χειροκίνητη επανεκκίνηση είτε στο MFT, είτε στο Paging File, είτε τέλος και στα δύο μου ζητάει να κρατήσω αντίγραφα ασφαλείας. Ειδικά για το Paging File και εμένα μου έκανε εντύπωση γιατί έχει λειτουργικότητα αντίστοιχη με τη μνήμη RAM.

Δημοσ.

Όντως για το Pagefile δεν έχει νόημα... Μήπως εννοεί να κρατήσεις αντίγραφο ασφαλείας για ΌΛΟ τον δίσκο/κατάτμηση, μπας και καταστραφεί το MFT και χαθούν τα δεδομένα σου;

Δημοσ.
Όντως για το Pagefile δεν έχει νόημα... Μήπως εννοεί να κρατήσεις αντίγραφο ασφαλείας για ΌΛΟ τον δίσκο/κατάτμηση, μπας και καταστραφεί το MFT και χαθούν τα δεδομένα σου;

Δεν έχω ιδέα! Αλλά και όταν κάνω απλώς ανασυγκρότηση στο δίσκο δε θα υπήρχε το ίδιο πρόβλημα;

Δημοσ.
auto pou les gia to Diskeeper einai i Frag shield leitourgia an katalava kala.apla prostateuei to fragmentation sto MFT kai sto page file.

Όχι! Καμία σχέση! Κοίτα τις εικόνες:

http://img205.imageshack.us/my.php?image=diskeepertf8.png

http://img205.imageshack.us/my.php?image=warningps3.png

Αν έχει κανείς ιδέα για ποιο λόγο ζητάει backup ας μου εξηγήσει και εμένα.

Δημοσ.

Γιατί όμως η προειδοποίηση εμφανίζετε μόνο όταν ζητάω (βλέπε πρώτο link στο προηγούμενο post μου) backup για το ΜFT και το Paging File;

Δημοσ.

profanos sou exei dothei i apantisi..

Δημοσ.

Το εργαλείο των Windows για την Ανασυγκρότηση γιατί δε ζητάει backup; Υπάρχει όντως ανάγκη πριν την ανασυγκρότηση να κρατάμε αντίγραφα ασφαλείας;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...