pusher Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Πώς μπορώ να κρατήσω backup από το MFT (Master File Table) και από το Paging File;
GCMH Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Το MFT έχει ήδη ένα αντίγραφο του εαυτού του πάνω στον σκληρό δίσκο σου (το ίδιο το λειτουργικό φροντίζει) ... αλλά δεν ξέρω το κατά πόσο γίνεται αυτό που θέλεις... Όσο για το αρχείο αντιμετάθεσης... τί να το κάνεις το αντίγραφο; Το Pagefile είναι κάτι σαν την RAM του συστήματός σου αλλά σε "έκδοση" αρχείου στο δίσκο... κρατάς ποτέ Backup της RAΜ; ... δεν έχει νόημα...
pusher Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Το Diskeeper μόλις το ρυθμίσω να κάνει ανασυγκρότηση στην επόμενη χειροκίνητη επανεκκίνηση είτε στο MFT, είτε στο Paging File, είτε τέλος και στα δύο μου ζητάει να κρατήσω αντίγραφα ασφαλείας. Ειδικά για το Paging File και εμένα μου έκανε εντύπωση γιατί έχει λειτουργικότητα αντίστοιχη με τη μνήμη RAM.
GCMH Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Όντως για το Pagefile δεν έχει νόημα... Μήπως εννοεί να κρατήσεις αντίγραφο ασφαλείας για ΌΛΟ τον δίσκο/κατάτμηση, μπας και καταστραφεί το MFT και χαθούν τα δεδομένα σου;
pusher Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Όντως για το Pagefile δεν έχει νόημα... Μήπως εννοεί να κρατήσεις αντίγραφο ασφαλείας για ΌΛΟ τον δίσκο/κατάτμηση, μπας και καταστραφεί το MFT και χαθούν τα δεδομένα σου; Δεν έχω ιδέα! Αλλά και όταν κάνω απλώς ανασυγκρότηση στο δίσκο δε θα υπήρχε το ίδιο πρόβλημα;
giorgos th. Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 auto pou les gia to Diskeeper einai i Frag shield leitourgia an katalava kala.apla prostateuei to fragmentation sto MFT kai sto page file.
pusher Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 auto pou les gia to Diskeeper einai i Frag shield leitourgia an katalava kala.apla prostateuei to fragmentation sto MFT kai sto page file. Όχι! Καμία σχέση! Κοίτα τις εικόνες: http://img205.imageshack.us/my.php?image=diskeepertf8.png http://img205.imageshack.us/my.php?image=warningps3.png Αν έχει κανείς ιδέα για ποιο λόγο ζητάει backup ας μου εξηγήσει και εμένα.
giorgos th. Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 den sou zitaei na kaneis backup to MFT kai to pagefile vre pusher.kamia sxesi.ena aplo backup sou zitaei na exeis gia pan endexomeno. i proti eikona einai apla gia defragmentation.
pusher Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Γιατί όμως η προειδοποίηση εμφανίζετε μόνο όταν ζητάω (βλέπε πρώτο link στο προηγούμενο post μου) backup για το ΜFT και το Paging File;
giorgos th. Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Όντως για το Pagefile δεν έχει νόημα... Μήπως εννοεί να κρατήσεις αντίγραφο ασφαλείας για ΌΛΟ τον δίσκο/κατάτμηση, μπας και καταστραφεί το MFT και χαθούν τα δεδομένα σου; profanos sou exei dothei i apantisi..
pusher Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Το εργαλείο των Windows για την Ανασυγκρότηση γιατί δε ζητάει backup; Υπάρχει όντως ανάγκη πριν την ανασυγκρότηση να κρατάμε αντίγραφα ασφαλείας;
giorgos th. Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 iparxei allo tool gia backup sta windows.genika kalo einai na kratas backup gia pan endexomeno.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.