Προς το περιεχόμενο

W700 games

greekboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia mpori kapoios na mou pei pos tha pernao ta paixnidia??

auta pou kano ego einai:

katevazo to paixnidi se morfi .jar sindeoo to kinito me to pc me to kalodio pou mou eixe doro stin siskeuasia(pou prota eixa egkatastisi to programma tis SE) kai pao sto sony errickson file manager (to programma pou mou eixe gia na diaxirizomai ta arxeia) kia otan to anoigo mou exei na mpo stin mnimi tou tilefonou...mpeno ego kai mou exei mono tous fakelous:Άλλος,Βίντεο,Εικόνες,Ήχοι και Θέματα alla pouthena den leei παιχνίδια

mporei kapoios na mou pei ti prepei na kano??

EDIT: paidia akiro,to brika...bazis to paixnidi ston fakelo Άλλος kai meta apo eki patas egkatastasi kai epilegis se poion fakelo thes na gini i egkatastasi......

den perimena na einai etsi:p

Δημοσ.

κοιτα εγω εχω w800 αλλα 99.9% ετσι 8α γινεται και στο δικο σου κινητο...

τα παιχνιδια τα αποθηκευεις στον φακελο αλλος....

μολισ τα αποθηκευσεις αποσυνδεεις το κινητο σου,

πας στον φακελο αλλος (apo εδω και περα για το κινητο μιλαω και οχι για το pc) και τους κανεις εγγαταστασει.... εκει εχεις να διαλεξεις αναμεσα σε 2 φακελουσ...ε,διαλεξε εναν αυτο ηταν.........:-D

προσοχη μετα την εγγατασταση τα games 8α πιανουν διπλο χορο...μια σταν φακελο που τα αποθ. και αλλη μια στον αλλος....για να μην σπαταλας αδικα μνημη διεγραπσετα απο τον αλλος....

οσο για το οτι δεν υπαρχουν πολλα παιχν. για το κινητο σου κανενα προβλημα...κατεβαζετα σαν να ειναι για w800....'η για οτι αλλο κινητο 8εσ αρκει να ειναι ερικσον!!! (εγω εχω κατεβασει να φανταστεισ κατι ασπρομαυρα παιχν. που ηταν για κατι αρχαια κινητα)

Δημοσ.
re paidia pos mporo na apothikeuo ta tragoudia pou bazo apo to pc stin karta mnimis kai oxi mesa sto kinito?

παρε το cdακι που εχεις μαζι με το κινητο και κανε του εγγατασταση....διαβασε και καμια οδηγια για το κινητο σου....κριμα το δεντρο που κοψανε για να σου φτιαξουν τις ωραιοτατες ΟΔΗΓΙΕΣ....

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σήμερα πήρα το W700i, μπορεί να μου πει κάποιος από που να κατεβάσω κανένα παιχνιδάκι? Αν απαγορεύνοται τέτοιου είδους links από το forum ας μου σβήσουν το post οι mods plz :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...