S1lv3RSurf3R Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Έκανα search εδώ και δεν βρήκα κάτι ανάλογο.. Τα 2 PC έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά AMD X2 3800+ Asus A8N-SLI SE 2x512 Kingston PC3200 Seagate 250GB S-ATA II και WinXP Greek/English Pro SP2 τα υπόλοιπα αλλάζουν το-->1 GecuBe X1900GT Fortron 550 το-->2 X1600Pro (αν θυμάμαι καλά) Tagan 480 Το 1 χωρίς λόγω και αιτία κλείνει.. emergenxy shut down και έτσι.. χωρίς BSOD χωρίς τπτ (και εννοείται έχω επιλογές για να φαίνεται BSOD κτλ κτλ) κλείνει.τσουυυυυυυυυυυυφ... το κάνει τυχαία χωρίς λόγο.. Έχει τύχει σε μεταφορά αρχείων, εν ώρα WoW και κάποια άλλα τυχαία σημεία (gaming/non-gaming) Το 2 βγάζει BSOD λέει κάτι (δεν ξέρω ακόμη γιατί δεν είναι δικά μου pc και πρέπει να πάω να δω) και restart.. Λόγω Kingston δεν βάλαμε DFI (γνωστοί λόγοι) αλλά μας έχει μαμήσει... Ο 1 έχει κάνει memtest full 45 loops/ SuperPi (all Millions )/S&M Και όλα κομπλέ.. ούτε crush ούτε τπτ Ο 2 μόνο memtest 40+ loops κομπλέ... εγώ υποψιάζομαι πουτάνα μητρική.. έχετε ακούσει για παρόμοια probs?? 2/2 προβλήματα με μητρική αυτήν..έ το φοβάμαι.. ο 1 αγοράστηκε από Πλαίσιο ο 2 από e-shop ο 1 έχει σταλθεί πλαίσιο και δεν βρήκαν τπτ ούτε τους έκλεινε.. και έβαλαν πιο καλά το GPU block Υποτίθεται (w/c TT Bigwater) αλλά και πάλι μας τα κάνει.. ο 2 ακόμη δεν έχει γυρίσει πίσω να το ελέγξουν... για πείτε καμιά ιδέα..(τα bencmarks Θα τα κάνω εννοείται..αλλά αν ξέρετε τπτ για ασυμβατότητα ή προβλήματα) αν και σκέφτομαι να ξαναπεράσω μία Windows..
asmilon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Mια πρωτη λυση ειναι να δοκιμασεις να τους κανεις BIOS Update, απο DOS για να ειμαστε σιγουροι και να δεις αν θα στρωσει μετα... Τροφοδοτικα εχεις καλα δε νομιζω να φταινε αυτα :-?
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 BIOS Update δεν έχω κάνει γιατί σπουδάζω Πάτρα και όταν ερχόμουν για λίγο κοίταζα τα pc και κυρίως έδινα οδηγίες μέσω τηλεφώνου. τώρα που γυρίζω Πειραιά για διακοπές θα το κάνω..θα δω και drivers μπας και.. αλλά αν έχει κανείς υπόψη του κάνα γνωστό πρόβλημα ασυμβατότητας..(μην κάναμε λαλακία δλδ) ένας γνωστός του αδερφού του φίλου μου (pc 1)-τρέχα γύρευε δλδ- του είπε το κουφό - τεχνικός γαρ - .. μην φταίει το καλώδιο τροφοδοτικού στο ρεύμα.. μωρέ και αυτό το αλλάζω.. αλλά έλεος πιο κουφό δεν γίνεται.. και σου λένε μετά είναι τεχνικοί.. :\ (11-12 χρόνια ασχολούμαι με pc...καλώδιο τροφοδοσίας PSU ποτέ δεν έφταιξε :\ )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.